folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder En Ucuza E-Ticaret Sistemi Satacağım - Nasıl Satarım?

En Ucuza E-Ticaret Sistemi Satacağım - Nasıl Satarım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

bence demo biraz kurcalayak sağlammı site

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Hocam bu kadar büyük kurt varken amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok diye düşünüyorum.E Ticaret sitesi yerine sektörel yazılımlara yönelmek çok daha faydalı olarak görüyorum.Ben temizlik firması için adam gibi bir yazılım aradım bulamadım.İhtiyacıma göre kuzenime(yazılım mühendisi) sıfırdan yazdıracağım.Bana yazacak ama ileride talep olursada satacabilecek.Ben sektörel ihtiyaçları belirteceğim eksikleri beraber tamamlayacağız sürekli gelişen bir proje olacak..24 saat ulaşabileceğim her alanda bana destek olabilecek e ticaret sistemleri varken bence emeğine hayallerine zamanına yazık derim.

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Medeni
    Medeni's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Hocam tahribattan bir arkadaş bildiğin sahibinden.com yazdı. ama klonu da değil böyle kesinlikle daha iyisini yazdı php ile.

Ben şahsen çok beğendim, 1 sene kodlamış. Ben o arada bi jip satıyodum, koydum ilanı onun siteye 3-4 ay bekledim 1 kişi bile yazmadı.

Aynı ilanı sahibinden.com a koydum 1 gün sonra inboxumda 300 tane alıcı geldi.

Yani demek istediğim bu siteler iş yapıyor çünkü kullanıcıları var. Bunlarla rekabet etmenin tek bir yolu hizmeti uzun süre millete bedava vermek.

Yani sıfır komisyonlu bir pazar yeriyiz diye ortaya çık. çünkü içerisi boş olunca istersen dünyanın en iyi eticaretini yaz fayda etmiyor.

n11 mesela kar hedefi 10 sene ileriyi koyup başlamıştı. Ona göre pozisyon alın emekler boşa gitmesin.

Peki bu arkadaşın sistemi devam ediyor mu? Holy üstadım? 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antichrist
    antichrist's avatar
    Erkek

başarılar hocam.

hizmet saas mı on premise mi olacak? kapı kapı kurmak istemiyorsan cloud bir altyapı temin edip saas olarak abonelik satabilirsin. daha fazla kişiye ulaşma şansın da olur. bu sistemi kullanacak potansiyel müşterilerinin pek çoğu bireysel e-ticaret yapan yerler olacak ya da küçük çaplı bütçesi az olan, serverı falan olmayan ya da server nedir lo diyen kişiler/yerler.

bakım/idame için yeterli altyapı ve insan gücünüz var mı? bu gibi sistemlerde çok fazla talep ve geliştirme olabiliyor. kritik bir açık çıkarsa mesela şu an kaç saatte müdahale edebilirsiniz?

demo kurunca burada mıncırırlar diye düşünmen biraz ürküttü :) pos entegrasyonları olan sistemin güvenliği çok önemli. statik kod analizlerine ve pentestlere önem ve ağırlık vermenizi tavsiye ederim.

kod yazmak işin en kolay kısmı. sonra onu proje olarak satabilmek ve bakım  idamesini sağlamak ise esas ustalık. kodu artık AI'a bile yazdırabilirsin. bu sebeple bir fikrim var ürün yaptım satıcamdan ziyade bu kalemlere ağırlık verilirse kâr da elde edilir başarı da sağlanır. aksi halde r10 da falan 500 liraya site yapanların vizyonundan farklı olmaz.

|~_~|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

İlk 20 için bi şeyler neredeyse bedava planladım:

https://www.tahribat.com/forum/demo-geldi---ayda-1506-tlye-ticaret-sitesi---48-s-259472

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    juniourfalcon
    juniourfalcon's avatar
    Erkek

Mesaj attım dönmesin bilgli verirmsn

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    juniourfalcon bunu yazdı

Mesaj attım dönmesin bilgli verirmsn

bugün işler o kadar yoğun ki diğer konuyu da gizledim. kimseyi mağdur etmek istemiyoruz. 21:00'e kadar yazan herkese döneceğiz. 

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
Toplam Hit: 3213 Toplam Mesaj: 48
boş hayaller