En Ucuza E-Ticaret Sistemi Satacağım - Nasıl Satarım?
-
yolbulucu bunu yazdızeybekustasi bunu yazdıgkhn bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
**
İkasa baktım senelik 100K para istiyor bu dediklerin için. Kılı tüğü de vardır kesin.
Benim için bir ihtiyaçtı işimi görüyor bu hali ile. Ki küçük ölçekli bir iş se yapmıyorum. Başkasının da işini görecektir mutlaka. Başına bi teknik destek ekibi de bırakacağım 9-18 arasında.
Kargo indirimini her babayiğit alamaz önce boyumuzu görelim sonra ölçeriz.
Dediğim gibi senelik 50-100K paranız varsa ikasa vermeye tabiki onunla çalışın. Ben çok çok daha ucuza yapmayı planlıyorum.
Demoyu kurduk ssl i halledip test ekibine kısaca test ettirip yayınlayacağım birazdan.
Hocam, fikir/oneri sormussun, insanlar da yazmis. Kimse direk olarak sana da sallamamis.
Nedir bu hazimsizlik sizde, daha once de gordum bu tavrinizi. Sizi surekli pohpohlayacak cevaplar ariyorsaniz bence sadece ailenize sorun. obur turlu bu hayat sizi yorar.Son cümleyi değiştirecektim kalmış öyle şimdi sildim 🙏 Tabiki her fikre açığız... isteyen istediğini yazabilir elbette
:D normalde bu mesaja kesin küfürlü , agresif cevap verirdin, konu satış olunca "tabi efendim" e dönmüşün
"ahh ! maskara düzen, satın alıp yıkardık ama cepte metelik yok."
O zaman sana okkalı bir söveyim de namım yürüsün ister misin :)
İkidir sataşıyorsun ses etmiyorum ama sakin ol şamp :)
-
Hocam ellerine sağlık. Demo gönderebilir misin
-
Demo link bizede yollarmısın hocam iyi çalışmalar..
-
PM attım dönüş yaparmısın
-
Konu dışı ama elinizde kişisel gelir gider takip sistemi var mı?
-
Hocam shopify gibi bi sistem yaparsan çok iyi olur. sade, işlevsel, mobil ve seo uyumlu.
-
ben 2 senedir ikas kullanıyorum. ürününüzü incelemek isterim.
-
buradaki yamyamlar hata bulup bizi yemesin diye bir iki güne yayınlayacağım demoyu :)
-
zeybekustasi bunu yazdı
buradaki yamyamlar hata bulup bizi yemesin diye bir iki güne yayınlayacağım demoyu :)
Ne yaptınız :)) bitmedi heralde açık tarama
-
Hocam tahribattan bir arkadaş bildiğin sahibinden.com yazdı. ama klonu da değil böyle kesinlikle daha iyisini yazdı php ile.
Ben şahsen çok beğendim, 1 sene kodlamış. Ben o arada bi jip satıyodum, koydum ilanı onun siteye 3-4 ay bekledim 1 kişi bile yazmadı.
Aynı ilanı sahibinden.com a koydum 1 gün sonra inboxumda 300 tane alıcı geldi.
Yani demek istediğim bu siteler iş yapıyor çünkü kullanıcıları var. Bunlarla rekabet etmenin tek bir yolu hizmeti uzun süre millete bedava vermek.
Yani sıfır komisyonlu bir pazar yeriyiz diye ortaya çık. çünkü içerisi boş olunca istersen dünyanın en iyi eticaretini yaz fayda etmiyor.
n11 mesela kar hedefi 10 sene ileriyi koyup başlamıştı. Ona göre pozisyon alın emekler boşa gitmesin.