Enpara'dan "Aidat Veren" Kredi Kartı
-
hadi artık çıksın be :)
diğer kartlarda taksitlerin sonuna geliyoruz. taksitli alışveriş yapmıyorum kapatması kırıp atması kolay olsun diye :D
-
frekaze bunu yazdı
Limit konusu acaba nasıl olacak bu bankaların limit konusunu çözemedim arkadaş.
İş bankası kredi kartı limiti 160.000
Yapı Kredi 500tl
Akbank: 2000 TL
kafalarına göre veriyorlar ayar oluyorum aylık kredi kartı kullanım limitim en az 4,500 tl duruma göre değişiyor.
bunu her yerde söyleme hocam
-
LynXMaSTeR bunu yazdıfrekaze bunu yazdı
Yapı Kredi 500tl
kafalarına göre veriyorlar ayar oluyorum aylık kredi kartı kullanım limitim en az 4,500 tl duruma göre değişiyor.
az vermısler yıne sana benım gıbı culsuz ıssız gucsuze verdıklerı şirketimekpara lımıtıyle tek cekım ev alınır ustune sıfır araba cekersın
-
-
mkyb bunu yazdı

Hayirdir Mustafa nerden geliyo bu ayricalik :D
-
Banada gelmiş mail, bende yapıştırıyorum bakalım k.karta ne gibi kampanyalar yapacaklar
-
hiç beklemeden başvurdum :) hayırlı olsun gözümüz aydın :) hoşçakal hsbc :D
-
-
Kredi puanına ve hesaptaki paraya bakarak mail atıyorlar sanırım.
-
hipokondriyak bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdıfrekaze bunu yazdı
Yapı Kredi 500tl
az vermısler yıne sana benım gıbı culsuz ıssız gucsuze verdıklerı şirketimekpara lımıtıyle tek cekım ev alınır ustune sıfır araba cekersın
Bende anlamadım gitti düzenli ve erken ödeyen insanı sevmiyor o zaman bu bankalar çünkü erken ödeme yaptığımda belli bir indirim yapıyorlar peşin faiz indirimi diye birşey.
LynXMaSTeR bunu yazdıfrekaze bunu yazdıLimit konusu acaba nasıl olacak bu bankaların limit konusunu çözemedim arkadaş.
Yapı Kredi 500tl
En komiğide ziraat bankasına başvuru yaptım adama bana 250 tl kredi limiti verdi. Kızdım bir dk dedim kartların limitlerini gösterdim harcanan anlık parayı sonrada almadım arkadaş lazım ki alıyoruz ve erken ödüyoruz insan seçiyor bunlar kesin. Banka kredilerinde aynı şekilde yapıyorum :) kısa vadede banka kimseyi düdükleyemez devlete gider para bu yüzden bankar kısa vadede borçlanmaya pek yanaşmaz ama ben alırım 6300 çekmiştim en son 8 ayda geri ödeme sigorta dahil 6520 bu para ile altın almıştım o zaman altın 128 di şimdi çoşmuş :) Uzun vadede nakitte kar sağlama
Flood olmasın.
frekaze tarafından 16/Kas/17 15:53 tarihinde düzenlenmiştir
Enpara bri bana göndermemiş öüşteri seçiyor demek çakallar yarın 250k nakit parayı çekeyimde görsün ipneler :@ zaten kumparada göndermedi oradan garizim var onlara her ay ayın en paralısı oluyoruz ama sonuç ırkcılık.