EPICURUS"Ün Sözü...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://img339.imageshack.us/img339/7642/epicurusno21.png

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

peki EPICURUS kendisi gibi bir insan yaratabilirmiydi ? beyin verebilirmiydi ? dünyayı sallayacak güçte olabilirmiydi ? Tanrı soyut birşeyse ki herkese göre degisir bu.Bana göre ŞAH damarından daha yakındır.Ateizimi bulacak üretecek beynide tanrı verdigine göre.Ateizim nedir? kimin verdigi şey ile kime karşı cıkılıyor?.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sky
    Sky's avatar
    Erkek

Simdi birisi cikar yok oyle degil yok o boyle birisi cikar digerine en icten dileklerini iletir o bi kac kisi banlanir konu kapanir gider. Bundan once bu gibi seylerde paylastin farkli bisey olucaginimi bekliyosun anlamyrm. Yada kendinin inanmadiginin seyi inanirmis gibi savunmanimi izlemeliyiz. Amac ne?

edit: Mantık mudur? Bi yaratici yok hersey dogal seleksiyon ile gelisti oldu bitti bumudur? Ozaman bende derim sen yoksun senin yazdigin iletileri sen yazmadin butun harfler oyle rastgele biraraya geldi yazilar olustu. yok bu yazilarida ben yazdim diyosanda bu yazilari yazan birinin oldugunu kabul etmek gerekir.

Ona aşık olmak, cehennemde çakmaklara gaz doldurmak gibi bir şeydi...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

3 aydır aktif olarak üyeyim daha mantıklı elle tutulur bir açıklama gelmedi.Anlamadım gitti amaç nedir düşünce nedir.Sonuç nedir.Alınan zevk nedir.Ama post atmaya geldimi üff..Nese daha fazla cvp yazıp deger verilmiş gibi göstermeyelim düsünce özgürlügü vardır ama mantlıklı belirli bir zekada oldugu kaydıyla..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

Hepsinin cevabı var tek yapman gereken; OKU!

Solak Cerrah
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ucan spagetti canavarına inanıyorum.sizlerida hak yolunda bu dine deavet ediyorum.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

Aynı muhabbet kız arkadaşımla aramda geçmişti şimdi loglardan buldum cp yapmak istedim.

k.A ..     
    kötülük olmzsa iyilik de olmaz.. nasıl sınavda çalışanla çalışmayan bir olmuyorsa nefsine hakim olanlarla olamayanlar da bir tutulamaz herhalde =) sınavda çalışmadığın zaman hoca gelip yardım etmiyor di mi ?? o zaman bu hoca senin kötülüğünü mü istiyor ? yoksa sen gezerken oturup çalışan arkadaşlarının hakettiğini almasını mı? hepiniz sınavı geçseniz bir şey kaybeder mi?? ama o zaman çalışanlar neden gezmek dururken oturup çalışsın ..? herkes sınavı hiçbişey çalışmadan hiçbişey bilmeden geçerse sınavın hatta okulun ne anlamı kalır ?
    ben ....Hoca neden sınav yapsın ki? Eğer iyiyle kötüyü ayırt etmek için sınav yapıyor diyorsan , Tanrı bütün insanlığı sadece iyiyle kötü seçilimini test etmek için yaratmış olur .Buna göre de İnsanlığın amacı da Tanrının kendine ait iyi ve kötü kavramlarından doğru olanı seçmeye çalışmak olduğu anlamına gelir.Sırf böyle bir sınav için de insan yaratmak, ego tatmininden başka birşey değildir bence :)

http://yigitdemirag.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Merak ediyorum çok uğraşıyormusun acaba böyle konular açmak için veya çok düşünüyormusun ?

Açmadan önce aklından zihninden geçenler nedir gerçekten merak ediyorum,

Sırf kendi inançsızlığını böyle sanal ortamlarda başkalarına empoze etmeyi amaçlayacak kadar aciz, biçare, zavallımısın ?

Veya gerçekten bu tür konular açarak belli yaşın üstüne gelmiş insanların düşüncelerini değiştirebileceğinimi sanıyorsun ?

Kimlere neyi ispat etmeyi amaçlıyorsun ?

Ne sen burada inançlı insanları yollarından döndürebilirsin, nede inançsızlar burda iman eder.

Bunların farkında olduğundan eminim, senin amacın farklı, nedir bizimle paylaşsana...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

@YaSevYaTerkEt:

http://img339.imageshack.us/img339/5729/20091115014208.png

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

Bizim aklımız O'nu çözmeye yetmez.Gerekli açıklama var  gerekli kitaplarda."aklının yetmedigi yerde düsünme bırak" diye zaten.Öyle bir an gelir ki "Allah" dersiniz ama...

edit: Pardon beyler alıntı yanlış oldu.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek

cordelian bunu yazdı:
    -----------------------------

Gecement bunu yazdı:

Hepsinin cevabı var tek yapman gereken; OKU!

Bizim aklınız O'nu çözmeye yetmez.Gerekli açıklama var  gerekli kitaplarda."aklının yetmedigi yerde düsünme bırak" diye zaten.Öyle bir an gelir ki "Allah" dersiniz veya dedirtirler...

cordelian hoca şimdi bu alıntı ne alaka anlamadım:S

Adam chan a demiş oku. Kuranın ilk emri bu. Sen nie alıntı yaptınki

.
Toplam Hit: 12603 Toplam Mesaj: 60