Erciyes Dağındaki Mucizevi Allah Yazısı Hersene Çıkıyor
-
Arkadaslar Her sene oldugu gibi bu senede Allah yazısı erciyes dağının kuzey tarafına bakan kısmında belirdi. Önceleri yani 2000 den önce 2-3 sene aralıklarla ortaya çıkan yazı 2000 den sonra her yıl belirmeye basladı. Genellikle temmuz ayında karların erimesi sonucu temmuz-ağustos-eylül aylarında görülebilen yazı Türistlerinde ilgi kaynağı. Ben bizzat şahitim ve her sene bu yazıyı görünce İçimdeki iman sevgisi daha güçleniyor.

baska bir yıla ait fotoğraf

baska bi yıl

Bu verdiğimde video linki baska video sitelerinde bulamadım. face
http://www.facebook.com/home.php#/video/video.php?v=1081173969829&ref=nf
Arkadaslar bu bir mucizedir. Sizler paylaşmak istedim. 2010 da da çıkacağı tahmin ediliyor. İnsallah Kayserideki arkadaslarla Baska illerden gelmek isteyen arkadaslar bir erciyes turu yaparız. Sevgilerle
-
allahtan çok w gibi olmuş sanki. benim arapçam yok biri çevirebilir mi.
-
Şaka maka benziyo ha :D

-
Fake bunlar fake
-
Claros bunu yazdı:
-----------------------------
Fake bunlar fake
-----------------------------videosuda var dostum link verdim ayrıca hersene bizzat canlı kanlı gözlerimle şahit oluyorum. kayseriliyim.
-
hocam ben ondan her şeyi çıkarırım yani bişeye yormaya gerek yok
-
7-19 bunu yazdı:
neden surekli arapca yaziyor baska dillerde degil?
-----------------------------biz anlamayalım yesinler bizi diye. genelde böyle olur. ayrıca hiç de benzemiyor hayvanın verdiği yazıya. daha çok "w l" gibi.
-
7-19 bunu yazdı:
neden surekli arapca yaziyor baska dillerde degil?
---------------------------kimse bilemez bunu ama bende bu soruyu sordum ilk gördüğümde 10 yasındaydm
-
yazı çıkabilir de bunun neresi mucizevi onu anlamadım
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------her sene aynı yazının çıkması ve bunun karların erimesi sonucu çıkması sence normal birseymi. hadi yazı normal diyelim Yazının Arapcada Allah kelimesine çok büyük oranda benzemesi sence normal mi. bence normal değil.
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------:p her yil cikiyormus sozde dagi kabartmislardir kar yagincada meydana cikiyordur ben canli gozlerimle seytani gordum veya cin gordum desem inanir misin yada soyle olsun hic bir kanit olmadan elimde bir kedi ile odaya girsem ciktigimdada sana bu kediyi ben yarattim desem nasil inanmazsan insanlardanda tam bir kanit olmadan inanmasini bekleme