Erciyes Dağındaki Mucizevi Allah Yazısı Hersene Çıkıyor
-
elin gavuru aklını kullanıp teknolojinin nimetlerini araştırırken.
bizde Allah yazısı çıktı la deyip yerimizde sayalım.
isterse dağda bir deve bok sıçsın nolacak yani..daha mı çok inancaksınız Allaha yani böyle yaptığı içinmi inanacaksınız...hani 14 asır önceki insanlar cahildi hemen inancından vazgeçip şeytana tapıyormuş ya inanması için ilah bir delil göstersin bizde inanalım diyormuş ya..
bırakın abicim bu işleri..hangi çağda yaşıyorsunuz. senin inancın kalbinin inancıdır. bu gösterişler boş iş. zerre kadar birşey katedemezsiniz. ileriye doğru yol alamazsınız. yerinizde sayarsınız.
bu saçmalıkların amacı milleti uyutmaktır...aptallaştırmaktır. neyse sinirlendim yine gece gece..
-
Flaş!Flaş!Flaş!Flaş!Flaş! ŞoOok!

-
ONEMINUTE bunu yazdı:
-----------------------------
Flaş!Flaş!Flaş!Flaş!Flaş! ŞoOok!
-----------------------------len tam ben atiyordum foruma :)
bobiler.org'a girip aciklamasinida okuyun bari o dahada bi komik :D
-

Arkadaslar bana göre çok benziyor. öyle veya böyle su veya bu nedenle ne desenizde benziyor abi ama bana göre... Amacım Allah yazısının her yerde inekte sığırda domateste felan çıktığı göstermek olsaydı onlarıda koyardım. ben bu dağın eteklerinde yaşıyorum. sadece paylaşmak istedim. Eğer hala alay konusu olacaksa bnm inancım bu konu silinsin. herkes kendi fikrini söyler evet bazışlarına göre benzemiyrdur alakası yoktur eywallah onun fikri saygı duyarız.
-
iddasına girerim 2015de de aynı şekil çıkıcak :|
-
Bende kayseriyiliyim. Her yıl mutlaka çıkar. İnanmayan varsa ağustos aylarında Kayseriye gelsin ve bu mucizeye ortak olsun. Çok ciddiyim bunlar fake make değil
-
Ne kadar saçma yorumlar var öyle. Size göre herşey mantık ilkeleriyle bağdaşmalı değil mi? Unutmayın ki ALLAH var! Örümcek ağı sarmış beyinler ne kadarda fazla. İnanmayanlara iddia ediyorum Ağustos ayında Kayseriye gelsinler brutalailen'e ben kefilim. Kayseride yaşayanlarda çıksınlar meydana. Kayseride yaşayıpta bu mucizeye tanık olmayan yoktur.
-
Paragrafi bunu yazdı:
Ne kadar saçma yorumlar var öyle. Size göre herşey mantık ilkeleriyle bağdaşmalı değil mi? Unutmayın ki ALLAH var! Örümcek ağı sarmış beyinler ne kadarda fazla. İnanmayanlara iddia ediyorum Ağustos ayında Kayseriye gelsinler brutalailen'e ben kefilim. Kayseride yaşayanlarda çıksınlar meydana. Kayseride yaşayıpta bu mucizeye tanık olmayan yoktur.
-----------------------------dostum arkadaslar yazı çıkmıyor demiyorlar. sadece tesadüf diyorlar. ve arapca oldugu için sanırım bu :)
-
ReDsEa bunu yazdı:
Paragrafi bunu yazdı:
-----------------------------dostum arkadaslar yazı çıkmıyor demiyorlar. sadece tesadüf diyorlar. ve arapca oldugu için sanırım bu :)
-----------------------------Arapça olunca noluyomuş ki? Evrensel diller vardır. Örneğin ingilizce got yazısı çıksa oo Allah yazısı çıktı diyecekler ama arapça olunca tesadüf değil mi? Kuran-ı kerimin evrensel dili arapçadır. Her ne kadar araplardan tiksinsem de, o boş kafalı insanlardan nefret etsemde bu böyledir...
-
cemnet bunu yazdı:
iddasına girerim 2015de de aynı şekil çıkıcak :|
-----------------------------6 sene de çok az aşınma olur yap şunu 2030 ben de gireyim iddaa ya :D