folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Erciyes Dağındaki Mucizevi Allah Yazısı Hersene Çıkıyor

Erciyes Dağındaki Mucizevi Allah Yazısı Hersene Çıkıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

elin gavuru aklını kullanıp teknolojinin nimetlerini araştırırken.

bizde Allah yazısı çıktı la deyip yerimizde sayalım.

isterse dağda bir deve bok sıçsın nolacak yani..daha mı çok inancaksınız Allaha yani böyle yaptığı içinmi inanacaksınız...hani 14 asır önceki insanlar cahildi hemen inancından vazgeçip şeytana tapıyormuş ya inanması için ilah bir delil göstersin bizde inanalım diyormuş ya..

bırakın abicim bu işleri..hangi çağda yaşıyorsunuz. senin inancın kalbinin inancıdır. bu  gösterişler boş iş. zerre kadar birşey katedemezsiniz. ileriye doğru yol alamazsınız. yerinizde sayarsınız.

bu saçmalıkların amacı milleti uyutmaktır...aptallaştırmaktır. neyse sinirlendim yine gece gece..

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Flaş!Flaş!Flaş!Flaş!Flaş! ŞoOok!

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

ONEMINUTE bunu yazdı:
    -----------------------------

Flaş!Flaş!Flaş!Flaş!Flaş! ŞoOok!

len tam ben atiyordum foruma :)

bobiler.org'a girip aciklamasinida okuyun bari o dahada bi komik :D

anca gidersin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Arkadaslar bana göre çok benziyor. öyle veya böyle su veya bu nedenle ne desenizde benziyor abi ama bana göre... Amacım Allah yazısının her yerde inekte sığırda domateste felan çıktığı göstermek olsaydı onlarıda koyardım. ben bu dağın eteklerinde yaşıyorum. sadece paylaşmak istedim. Eğer hala alay konusu olacaksa bnm inancım bu konu silinsin. herkes kendi fikrini söyler evet bazışlarına göre benzemiyrdur alakası yoktur eywallah onun fikri saygı duyarız.

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

iddasına girerim 2015de de aynı şekil çıkıcak :|

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek

Bende kayseriyiliyim. Her yıl mutlaka çıkar. İnanmayan varsa ağustos aylarında Kayseriye gelsin ve bu mucizeye ortak olsun. Çok ciddiyim bunlar fake make değil

Oksijen, belki de yavaş yavaş öldüren bir zehirdir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek

Ne kadar saçma yorumlar var öyle. Size göre herşey mantık ilkeleriyle bağdaşmalı değil mi? Unutmayın ki ALLAH var! Örümcek ağı sarmış beyinler ne kadarda fazla. İnanmayanlara iddia ediyorum Ağustos ayında Kayseriye gelsinler brutalailen'e ben kefilim. Kayseride yaşayanlarda çıksınlar meydana. Kayseride yaşayıpta bu mucizeye tanık olmayan yoktur.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Paragrafi bunu yazdı:

Ne kadar saçma yorumlar var öyle. Size göre herşey mantık ilkeleriyle bağdaşmalı değil mi? Unutmayın ki ALLAH var! Örümcek ağı sarmış beyinler ne kadarda fazla. İnanmayanlara iddia ediyorum Ağustos ayında Kayseriye gelsinler brutalailen'e ben kefilim. Kayseride yaşayanlarda çıksınlar meydana. Kayseride yaşayıpta bu mucizeye tanık olmayan yoktur.

dostum arkadaslar yazı çıkmıyor demiyorlar. sadece tesadüf diyorlar. ve arapca oldugu için sanırım bu :)

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek

ReDsEa bunu yazdı:

Paragrafi bunu yazdı:

dostum arkadaslar yazı çıkmıyor demiyorlar. sadece tesadüf diyorlar. ve arapca oldugu için sanırım bu :)

Arapça olunca noluyomuş ki? Evrensel diller vardır. Örneğin ingilizce got yazısı çıksa oo Allah yazısı çıktı diyecekler ama arapça olunca tesadüf değil mi? Kuran-ı kerimin evrensel dili arapçadır. Her ne kadar araplardan tiksinsem de, o boş kafalı insanlardan nefret etsemde bu böyledir...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

cemnet bunu yazdı:

iddasına girerim 2015de de aynı şekil çıkıcak :|

6 sene de çok az aşınma olur yap şunu 2030 ben de gireyim iddaa ya :D

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
Toplam Hit: 9984 Toplam Mesaj: 53