Erciyes Dağındaki Mucizevi Allah Yazısı Hersene Çıkıyor
-
ONEMINUTE bunu yazdı:
-----------------------------
Flaş!Flaş!Flaş!Flaş!Flaş! ŞoOok!
-----------------------------bobilerden alıp hangi sazan koyacak diyodum :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
ONEMINUTE bunu yazdı:
-
Türkçe yazsın bi zahmet .
-
DJ_Alper bunu yazdı:
ONEMINUTE bunu yazdı:
-----------------------------zorunamı gitti =)
-

Hıristiyan da olsanıza ...
-
KafirImam bunu yazdı:

-----------------------------söyleyecek söz bulamıyorum. bu işaret resmen artı işareti. matematikte çizgiyi fazla kaçırınca da haç oluyor. + her yerde var. ve bunu sen gözlerinle görmedin. OYsa o dağdaki + - harf veya bi şekil değil. arapcadaki harflerin tıpkısı ve işaretlerin tıpkısı. yerleride aynı. yani bu resimle brutalienin koydugu resmi karşılaştırman çok salakca. konusmak için konusuyorsun.
arapca istemiyoruz diyen arkadaslara da söylüyorum. arap peygamber istemiyoruz desenize. Niye peygamberimiz arap. Şimdi biri çıkar o dönemde araplar yoldan çıkmıştı felan filan diyecek. bosa demesin. arkadaslar neden arapca mucize veya herhangi bie dini olayı kabul etmiyorsunuz. merak ediyorum. vesselam
-
KafirImam bunu yazdı:

-----------------------------Saçmalığında bu kadarı :) erciyes dağında hilal işareti mi çıkıyor yoksa ALLAH yazısı mı? Eğer hristiyanlıkta Allah terimini karşılayan evrensel bir dil ve cümle varsa neden olmasın? Saçmalarken biraz düzgün atın. İki tane uçağın böyle bir şekil oluşturmadığına inandırabilirmisin bizi? Fakat erciyes dağının tepesine çıkıpta kim o karları Allah yazısına dönüştürecek? Ayrıca o yazının resimdeki kadar küçük olduğunu mu düşünüyorsunuz? Erciyes dağının yüksekliğini ve tepesinin metrekaresini bi araştır bakayım. Laf olsun torba dolsun anca...
-
Tamam tamam , temel tartışma ilkelerini unutmuşum .
Kusra bakmayın .
Kime ne anlatıyorum..
Küçük bi not :
Hıristiyan falan değilim . Belki bi şimşek çakar kafanıza da çalışmaya başlar diye düşündüm .
Sen o dağın karların büyük kısmı eridiğinde allah yazısı çıkacak şekilde oyulmadığını bilebilir misin ? ( Olamaz kesin allah oydu diyecek )Uçaktan bahsediyorsun da .
biri de basit bi artı işareti demiş allah yazısı çok mu ayrıntılı bir şey . Neden Türkçesini göremedik allahın ?
daha ayrıntılısını da getirrim size istiyorsanız .
-
nuggets54 bunu yazdı:
Arapça mucize istemiyoruz. :P
-----------------------------dinde dil açılımı istiyoruz :F
kürtçe'de mücize olsun meclise gidelim ahaha :F
-
allahın işi yok adını dağa kardan yazacak :D
allah bilir buna kıyamet alameti diyenler bile olmuştur :D