Erciyes Dağındaki Mucizevi Allah Yazısı Hersene Çıkıyor
-
az yukardakini okuyunca imanım kat ve kat daha artıyor Rabbim her fırsatta kendini zikrettiriyor
-
VIGILANTE bunu yazdı:
-----------------------------
Gölgesinden Atatürk silüeti çıkan dağ da var. Git Atatürk'e de iman et o zaman :D
2 tane kıvrımdan oluşan bir şey tesadüfi olarak çıkmış orada, insanlar da algıda seçicilik sonucu bir bok sanmışlar işte. Neyse benim kuzen en güzel cevabı vermiş bu konuda zaten;
Tesadüfi olsada Atamızın silüeti harbi harbi benziyo yav... -
brutalalien bunu yazdı:
Prometheus bunu yazdı:
yazı çıkabilir de bunun neresi mucizevi onu anlamadım
-----------------------------her sene aynı yazının çıkması ve bunun karların erimesi sonucu çıkması sence normal birseymi. hadi yazı normal diyelim Yazının Arapcada Allah kelimesine çok büyük oranda benzemesi sence normal mi. bence normal değil.
Dağın şekli değişmiyor sonuçta arkadaşım. Şekli dolayısıyla da oradaki karlar geç eriyor gölgede kaldığından falan, bu kadar basit...O şekli istersen memeye de benzetirsin, w'ya da, ne kafayla baktığına bağlı yani. Algıda seçicilik diye bir şey var...
-
HolySeclorum bunu yazdı:
VIGILANTE bunu yazdı:
Gölgesinden Atatürk silüeti çıkan dağ da var. Git Atatürk'e de iman et o zaman :D
2 tane kıvrımdan oluşan bir şey tesadüfi olarak çıkmış orada, insanlar da algıda seçicilik sonucu bir bok sanmışlar işte. Neyse benim kuzen en güzel cevabı vermiş bu konuda zaten;
Tesadüfi olsada Atamızın silüeti harbi harbi benziyo yav...
Evet benziyor ama senin benzettiğin kadar değil. Senin o kadar benzetmenin sebebi de kuzenimin yazdığı yazıda var. Çocukluğumuzdan beri Atatürk resmi görmeye (Özellikle yan profilden) alışıyoruz Türkiye'de. Yabancı birine bir Atatürk resmi gösterip sonra o dağı göstersen o da benzetir belki biraz ama "biraz" işte... -
Cia bunu yazdı:
az yukardakini okuyunca imanım kat ve kat daha artıyor Rabbim her fırsatta kendini zikrettiriyor
-----------------------------yarıldım hocam :D
-
süper dalgalarınız ve gırgır şamatanız için çok saolun beyler. bende siz gırgır şamata yapın diye actım konuyu bravo.
herkez fikrini söylerde bu samata nedendir anlamadım... bence mucizevi bence çok benziyor ben öyle inanıyorum siz değil. ben size illa inanacaksınız demiyorumki. sadece bilmenizi istedim ama konuyu böyle sacma sapan seylere çekip alay konusu yapmanız olmadı beyler...
-
brutalalien bunu yazdı:
süper dalgalarınız ve gırgır şamatanız için çok saolun beyler. bende siz gırgır şamata yapın diye actım konuyu bravo.
herkez fikrini söylerde bu samata nedendir anlamadım... bence mucizevi bence çok benziyor ben öyle inanıyorum siz değil. ben size illa inanacaksınız demiyorumki. sadece bilmenizi istedim ama konuyu böyle sacma sapan seylere çekip alay konusu yapmanız olmadı beyler...
-----------------------------Boşver hocam, çocuklar kumda oynamaya devam etsinler ;)
-
neyi nasil görmek istersen öyle gözükür gözüne. fazla kasma...
-
HighNitro bunu yazdı:
brutalalien bunu yazdı:
-----------------------------Boşver hocam, çocuklar kumda oynamaya devam etsinler ;)
-----------------------------öle deme be musti :/ boş beleş bi konu, makara gırgır e olur tabi.
hatta bi üstteki mesaj gibi, bende bakınca "wl" (WL) görüyorum. milyon tane şekil çıkar hoca oradan.
-
neden sadece ortası baz alınıyor ? tamamen kar la kaplı o dağ :).. ben köşelerdekinide değerlendirdim ve içicileriyle birlikte rakı sofrası gördüm