Erdoğan: Her Üniversite Bitiren İş Bulacak Diye Bir Kaide Yok..
-
İzmir'de Dokuz Eylül Üniversitesi'nin akademik açılışına katılan Başbakan Erdoğan üniversite gençliğinin iş kaygısıyla ilgili olarak yine çok tartışılacak sözler söyledi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin olması gereken, bulunması gereken konuma doğru emin adımlarla ilerlediğini belirterek, "Türkiye yıllardır özlemini duyduğu öneme kavuşuyor. Türkiye, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ifade ettiği muasır medeniyetler seviyesine her zamankinden çok daha yakın bir mesafede bulunuyor" dedi.
Sabancı Kültür Sarayı’ndaki Dokuz Eylül Üniversitesinin (DEÜ) 2009-2010 akademik yılı açılış töreninde konuşan Erdoğan, İzmir’in, Ege’nin, hatta tüm Türkiye’nin takdirlerini kazanmış olan DEÜ’nün açılış heyecanını paylaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
ABD’ye yaptığı son temaslarından bahseden Başbakan Erdoğan, ABD’deki bir üniversitede öğrencilerle bir araya geldiğini, arzusunun bu tür adımları hiç çekinmeden heyecan dolu bir şekilde Türkiye’de de atmak olduğunu söyledi.
RTE yi protesto eden genç: http://haber.mynet.com/detay/guncel/erdogana-oyle-bir-laf-etti-ki/472753
kaynak:http://haber.mynet.com/detay/ana/erdogandan-tartisilacak-sozler/472757
-
daha ne diye okuyoruz deseydin @mınoğlu:@
-
vay yavşak vay, oğlu kızı abd'lerde patron oldu tabi - bizimle taşşak geçiyo. keşke haberim olsaydı amk buraya geleceğinden :/
-
"Cumhuriyet yıkıcıları kürsülere çıkıyor"
adamdan kan alırlar valla. iyice sinmemiz lazım bizim. siz siz olun hükümete karşı gelmeyin.. baş kaldırmayın...
içinize atın... hiçbirimizi alaka etmiyor... darbe bekleyin, bekleyenleriniz... -
:)
-
bugün bizede kağıt dağıtıyolardı gelin eylem yapalım tayyibe diye bilseydim böyle konuşacağını giderdim
-
lafa baksana bal kabağı gibi..
her üniversite bitiren iş bulacak diye bir kaide yokmus..
tabi -- mimarlar - mühendisler - v.s v.s hepsi asgari ücretler konfeksiyonlara aracı ortacı recmeci olacak.
hani soruyorlarya neden ülke gelişmiyor neden beyin göçü oluyor diye.. aha bu yüzden..
-
a.a.s.s.g.g.g. taaaaaaaa
-
Ne başbakanın konuşması ne de protestocunun yaptığı eylem umrumda değil fakat dikkatimi çeken; söz konusu yorumların sadece başlıkla ilgili olması... Birçok haber portalına, eklenen vidyoya, konunun içeriğine ve diğer sitelerdeki haber içeriklerine baktım, bahsi geçen başlıkla ilgili tek satır yazı ve yorum bulamadım... Ya birileri bizi galeyana getirmeye çalışıyor ya da düşünmeden ve araştırmadan yorumlama çabası içindeyiz... (Abuk subuk ideolojilerinizi öne sürerek kişilik analizinde bulunmayın, konuya ne siyasi ne de farklı bir açıdan yaklaşmadım.)
-
Yazdığın başlıkla koyduğun haber içeriğinin alakası yok hoca :S
-
Ben de tam olarak bundan bahsediyorum. :)