Erdoğan: Her Üniversite Bitiren İş Bulacak Diye Bir Kaide Yok..
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------
Ne başbakanın konuşması ne de protestocunun yaptığı eylem umrumda değil fakat dikkatimi çeken; söz konusu yorumların sadece başlıkla ilgili olması... Birçok haber portalına, eklenen vidyoya, konunun içeriğine ve diğer sitelerdeki haber içeriklerine baktım, bahsi geçen başlıkla ilgili tek satır yazı ve yorum bulamadım... Ya birileri bizi galeyana getirmeye çalışıyor ya da düşünmeden ve araştırmadan yorumlama çabası içindeyiz... (Abuk subuk ideolojilerinizi öne sürerek kişilik analizinde bulunmayın, konuya ne siyasi ne de farklı bir açıdan yaklaşmadım.)
-----------------------------
keşke haksız bir eleştiri diyebilseydim yazdıklarına ama malesef haklısın. -
e her şehire üniversite açılırsa tabi ki bulamaz herkes de diğer arkadaşlar haklı konuyla çok bi alakası yok başlığın
-
bu serefsiz karadenizden nasıl çıkmış ya anlam veremiyorum..
-
"babanızın avuçlara dolcak kadar d..ğı yoksa okumayın.." demeye getirmiş heralde..
eyv başbknm söveydin daha iyiydi :p -
sen 'her üniversite bitiren iş bulacak diye bir kaide yok' degil
'her üniversite bitirenin iş bulabilecegi bir ortam yaratacagız' demelisin.
tabiki hayal ülkesinde polyanna dinine inanan biriyim :)
-
arkadaslar sacmalamyın adamlar universite okuyolar daha sonra sunu yap ben onu bilmem bunu yap ben bunu bilmem die cıkıo heralde her unşversite mezunu iş bulmaz aptal saptal konusmayın bşraz matık yurutun orneğin bi muhendis alanında el yordamı ile ilgili bi tecrubesi yoksa yada cozum yaratabşlecek kapasitede değilse ben kendi bunyemde calıstırmam bunlar tamamen kafaisteyen seylerdir lutfen sapıtmayın. ayrıca benim anlamadıgım insan kendi ulkesinin basbakanına nasıl sover ya cumhurbaskanına nasıl sover bukadar alcalırmı begenmiyorsan tepkini soverek değil baska sekilde belirt yada burada milliyetcilik oynar gibi galyana gelme unutmayınki polyana sadece masalda hazinede gok kusagının ardında
-
adam demediğini bırakmadı askere şehide vatana millete ağzına geleni sayıyor hala iktidar müstehak kardeşim bize az bile bunlar :/
-
tabii ki her üniversite bitiren iş bulacak diye bi kaide yok
ama esas mesele bu kişilerin sayısı
Türkiyemde kaç üniversiteli işsiz? Almanya'da kaç İngiltere'de kaç?...
3-5 kişiyse bizdeki sayı eyvallah, iti uğursuzu salağı becereksizi ve şanssızı var deriz geçeriz.
ama sayı az değilse bu işte bi terslik var demek değil midir?
bir de daha geçen gün partisinin 3. olağan kongresi diye bir aktivitede şu kadar üniversite açtık bu kadar kontenjan artırdık dediğini tvde duyduğum gördüğüm bir başbakan nasıl böyle bir laf söyler merak içindeyim. sanki 2 kişi başbakan ve ikisi de ayrı konuşuyor.
-
Yarın bi gün iş bulamayan genç anarşist olup ülkeye zarar verirse görüşürüz.
zaten okuduğun bölümde iş bulamıyorsun.mesleğini yapmıyorsun zaten. birde böyle üniversitedeki gençliğe dersen bu gençlerin içinde kin nefret duygusu uyandırırsın. okuyan gençliğin içerisinde düşman hissi uyandırırsın.olmadı mı ben inanıyorum ki sokaktaki gencin beyninde bu konuşma ateşlendi tersleme tepkisi başladı bile..