Erdoğan"A Örtülü Tehdit

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Erkek

    Desiqner bunu yazdı:
    -----------------------------
    Sanki Kılıdaroğlu ve CHP Çok iyide başkalarını suçluyor.Allahımın hırsızları... Orada anca laf yapıyorlar.Ama emin olduğum bişi var RTE Daha iyi ağız yapıyor bu adamlardan :D
    -----------------------------

    tarih tekerrür etmesin diğer  iyi ağız yapanlar gibi..lafla peynir gemisi yürümüyor, görüneni görmemek budur..


    Aldananlar aldanmaktan zevk aldıkları için hile ortaya çıkmıyordu Tolstoy
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Ağustos/2006
    Erkek

    ecevitle baykal iktidara geldiklerinde baykal enerji bakanıydı. başbakanlığın kaloriferleri yanmıyordu :) içerde paltoyla oturuyolardı. bırakın devlet yönetmeyi, baykal 1 bakanlığı bile beceremez. 40 yıldır siyasette adam. bir seçimden sonra bütün olay iktidarda bitmez. iktidar olamıyorsa iyi bir muhalefet olsaydı ozaman. 30 yıldır iktidar olamadıysa 30 yıldır muhalefet adam. gene ortada bişey yok. kaldı ki o gelse de bir başkası gelse de yapabileceği şeyler çok sınırlıdır. bugün, gelişmekte olan ülkelerin hangisinde iktidar yapmaya çalıştıklarını yapabiliyor? zaten biranda gelişmene izin vermiyorlar ki.

    bu memleketin gördüğü ilk kriz değil ki bu.. ben anlamadım neden bizim halkımız ilk kez kriz yaşıyor gibi davranıyor? herşey biyana, 18 yaşına kadar sağlık hizmetlerinden ücretsiz faydalanılması bile bu adamları gözümde iyi yapmaya yeter.. çünkü diğer sıkıntıları zaten her zaman yaşadık. ücretsiz okul kitapları da görmezden gelinemez bununla birlikte. sizi bilmiyorum ama biz ilkokuldayken, okul açıldıktan 2 ay sonra tamamlayabilirdik kitapları. ozamanlar bir de okul müdürleri ve müdür yardımcıları kırtasiyelerden prim alırdı. alacakları prime göre kitap ismi verirlerdi. nekadar pahalıysa okadar iyiydi onlar için.. bütün bunlar bitti çok şükür.

    hamile kadınlar direk sağlık hizmetlerinden faydalanıyor çocuk doğana kadar bunu da unutmamak lazım. çok yakın şahidim ki çocuğunu kötü ssk şartlarında dünyaya getiren yakınımdan ssk icra yoluyla tahsil etmişti doğum masraflarını. devlet değil akbabaydı sanki ozamanlar...

    geri kalan aynı zaten.. kriz mi? 5 yılda 1 krizi zaten yaşadı bu topraklar. bu hükümet döneminde 7 yılda 1 e düştü :)


    artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Erkek

    hactorx gibi düşünenlerin yazılarını okuduktan sonra iyi anlıyorum. azıcık sorsanız araştırsanız diyecemde sorgulama yok direk inanış var.peki kardeşim şu an ülkenin ekonomisi ocak şubat mart ayı sonucu 2.dünya savaşı ekonomisinde yaşandığını %  13.8le görmezmisiniz kriz bu ülkenin krizi değil lakin kriz için hala bişey yapılmamış olması insanları mahvettiğini görmemek düşündürmezmi? ötv kdv hikaye.  sağlığının satıldığını görmüyorsunuz..kitapların parasını sana yaptığı zamlardan çıkardığını ve senin vergilerinle dağıttığını düşünmezsinizher doğan çocuğun borçlu doğduğunu da düşünmeyin boşverin yahu...kömür dağıtıyorlar nede olsa değil mi aç aç yaşayalım.kitap vermeyle eğitimde ileriye gidilmez. hala cehalet devam ediyor. yoksulluk devam ediyor halk borçlu yaşıyor.bugün Türkiş %4 zama itiraz için 1saat eylem yaptı biliyormusunuz? Emekliye yapılan zammın %1.80 olduğunu düşünmüyorsunuz.  Müstahakki müstahak..müslüman çalınca hırsız olmuyor nede olsa :)Eğerki krizin kurbanlıkların satıldığıyla belirliyorsa rte sizde destekliyorsanız hamdolsun diyorsanız diyecek bişey kalmıyor.

    Hakka tapan halkımın hakkı ise istismar değişir bu zihniyet elbet..

     


    Aldananlar aldanmaktan zevk aldıkları için hile ortaya çıkmıyordu Tolstoy
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Ağustos/2006
    Erkek

    kardeşim doğru söylüyorsun bişey demiyorum. ben de yeni doğan yeğenime 1 çeyrek altın alamadım bugün. aynı sıkıntıları yaşıyorum. benim söylediğim şey farklı. zaten böyleydik diyorum farklı değildik ki... bu sıkıntılar hep vardı. memleketin gördüğü en iyi dönem ekonomik olarak, erbakan tansu çiller koalisyonuymuş.. ben ozamanalr ticaret yapmıyordum yapanlar söylüyorlar. onun dışında zaten hep aynıydı ki memleket.. yani nezaman iki yakası bi araya geldi ki milletin ? çok mu iyiydi ? ecevit krizinde hiç gezmediniz mi sanayileri? yolunuz düşmedi mi hiç ? koskoca sokaklarda 1-2 dükkan açıktı komple kapatmıştı herkes.. şimdi eğer savaş durumundaysa ozmaan ne durumundaydı? küçük esnaf hala bişeyler yapabiliyor enazından. ben diğerleriyle aynı olduğunu ancak bikaç sorunu çözdüklerini söylüyorum.


    artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Nisan/2006
    Homo

    dediğimi tekrar etmek lazım görcek

    bu partinin bu kadar tutulması bu becerikliği rağmen:

    ondan daha kötü partilerden soran başlyıp olaya ztn 2-0 önde başlamasıdır...


    Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Mayıs/2007
    Erkek

    bu adamda durup durup belge buluyor.alıyor eline bir dosya ahanda bu varya bu diye başlıyor.ama ne hikmetse o kırmızı dosyayı bir türlü açamadı.

    bizde göremedik.

    tayyip iyi susturdu kırtasiyede kırmızı dosya çok :)

    demokrasiden bahsedebilmeniz için önce adil bir kongre gerçekleştirin.Türkiyeye biz gerçekten halkın delegelerin seçimine saygılıyız mesajı verin.

    sayın baykal chp nin diktatörüdür.buna itirazı olan varsa görüşelim.


    nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2004
    Erkek

    xz bunu yazdı:
    -----------------------------

    durum siyasi çekişmeden daha derin ve trajiktir - şu partiliyim bu partiliyim diye mevzuyu dağıtmayın.

    Bu RTE denen adam ve çetesi , ülkenin başına yahudi sermeyasi tarafından amerikan imparatorluğunun çıkarlarını bu ülkede korumak üzere yerleştirilmiş , yeri sağlamlaştırılmış dinle + sermaye ile + kadrolaştırılarak desteklenmiş bir "beladır" , soygun vurgun çalmak vb vb bu akp çetesinin ztn örgütlenirken ki amacıdır. Yağmalanacak bir ülke vardır - Türkiye - , bunu emperyalist işgal ile ortak olarak yapmak için iş başına getirilmiştir. Akp yi yöneten güç aynı zamanda toplumdaki olası muhalefeti engellemiştir, varolan muhalefetide iktidara atadığı lehine ele geçirimiş ve iktidarın erkini sağlamlaştırmak için kullanmaktadır.  toplumun örgütlenip sesini yükseltmesine izin vermemk için tezgahını çoktan kurmuştur. Sesi çıkan sindirilecek, alternatif fikri olan imha edilecek , Türk devleti ile birlikte ülkenin varlığı  tasviye edilip yahudi sermayesinine mülkiyeti %100 teslim edilene kadarda bu imha planı işletilecektir. Bu imha ve işgal boyunca afrikadan norveçe kadar herkese gülücükler dağıtılıp barış kardeşlik mesajları verilecek son ana kadar kurbanın başına gelene uyanmaması sağlanacaktır. Bir yerde bu , bin yıllık planlarının parçasıdır, 100 yıl önce silahla deneyip başarısız oldukları taaruzun, siyasi ve ekonomik silahlarla yeniden uygulanmasıdır. 

    Sanıldığı gibi olay siyasi değildir - AKP yi destekleyen aklı evvel değilse mutlaka kötü niyetlidir yani bu soygunun ihanetin bir parçası , neferidir. Ortada bir işgal bir tecavüz vardır. Kurban ise millet sıfatını kaybetmeye yüz tutmuş Türkiye toplumudur - bunun içinde kürtlerde Türklerde her kökenden,kültürden insan vardır ( shockman memnun ol sen yeterki  ) Bu plan başarıya ulaştığında bir devletimiz ya da üzerinde yaşayacak bir ülkemiz herhangi bir siyasi - sosyal hakkımız kalmayacaktır.  Kılıçdaroğlu ne açıklarsa açıklasın , AKP iktidarını etkilemeyecektir çünkü "demokrasi, seçim" gibi yalanlara rağmen seçilerek değil atanarak oraya getirilmiştir. Öyleyse seçimle oradan indirilmesi mümkün değildir, kaldıki iktidarın sıfatı AKP değil CHP olsa da , iktidarın niteliği değişmeyecektir, kendilerine oy veren milletin değil , onları oraya getirten efendilerinin çıkarlarını koruyacaklardır.  AKP - CHP arasındaki tartışma , sözümona siyasi çekişme bomboş bir laf salatasından ibarettir, tecavüze uğramakta olana verilen morfindir.  


    -----------------------------

    Sanırım Rüya Görüyorum, Şimdi Cimdik atın diyecem Her gelen Cimdikliyecek. :)

    Sadece Gözlerinden Öpüyorum. Bu güne kadar Gördüğüm En Gerçekçi en Doğru ve En Mükemmel Olayı Derinlemesine işleyen yazıyı yazmışsın... Tebrikler.


    Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Aralık/2002
    Homo

    ShockMan bunu yazdı:
    -----------------------------

    Prometheus bunu yazdı:
    -----------------------------

    ShockMan bunu yazdı:
    -----------------------------

    god bunu yazdı:
    -----------------------------
    mecliste kılıçdaroğlu gibi 5 tane adam olsun bu memlekette çok şey değişir
    -----------------------------

    O Kadar Emin olmamalısın bence....    Başa Geldiklerinde Verdikleri Tüm Sözler Ninniye Dönüşüyor, Dokunulmazlık Zırhını Kaldırmaları lazım ama kimse kendi Dönemine Denk geldiği için bunu yapmaktan yana değil...

    Oda Başa geldimi Kendi Dönemini Yaşamak isteyecek. Kim Takar Vatanı, Vatan onlara Baş Döndürücü Nimetini Vermiştir Artık, Hayatını Yaşayıp Siktirip Gidecek, Fakiri, Halkı, Vatanı, Ecdadı Düşünecek Akılmı Bırakıyor, Beyinleri Fırıldak gibi Döndükçe, Dokulunmazlık Zırhı İşte Bunu sağlıyor onlara.....


    -----------------------------

     

    boş - yanlış

    ne zaman chp iktidar oldu? 

    şu tarihte darbeden sonra kurulan chp iktidara geldi de sözünü unuttu de hatta sadece iktidara geldi de ben de özür dileyeyim.

    he sen akpnin yaptıklarını anlatıyosan o zaman başkasına laf söylemiceksin akpye söyleyeceksin.

     

    not : bana 1960lardan tarih verip dangalaklık yapmasın kimse, o günkü chp bugünküyle aynı parti değil.


    -----------------------------

    Hoca yanlış olabilir pek tabiki, Zaten Tahmin yürüttüğümü Görüyorsun, Ancak Anayasadaki Delikler Olduğu Sürece En Adam Adamıda Bozar bu sistem demişim, Büyük ihtimal hepside Başa gelmeden Önce verdikleri Sözlerde Samimiydiler, Ama Başa Geldiklerinde Dokunulmazlık Zırhı Gece Rüyalarına Girip, Olan Vicdanlarını Çalıp, Onlarda Geriye İnsafsız Duygusuz Politikacılar Bırakıyordur. 

    Birde bana Lütfen Takım Sempatizanı Fikirleri ile Gelmemenizi Rica ediyorum, Dünyada En Nefret ettiğim şey Sempatik Uyuşturulmuşlar Takımı olmak, ve O Takım ile İnsanlara Kıymak ve Aldatmaktır. Sen CHP nin Vicdan Muhasebesini Tutan Melekmisinki Adamların içinden Geçeni Biliyo gibi yazmışsın...

    Haaa Bu Arada Senin dediğin gibi olmasını İsterdim, Garanti Verebilirmisin..? CHP Başa Gelirse O Zırhı Kaldıracak Ekonomiden başlayarak Her şeye Çeki Düzen Verebilecek Diyebilirmisin.?


    -----------------------------

    ben chp taraftarı değilim. ancak chp en samimi bulduğum parti. bugün seçim olsa çok da istemeye istemeye chpye veririm.

    onun için takım sempatizanı değilim.

    peki sen sözlerini unutacaklarına garanti verebilir misin? bu laf dalaşı olur anca.

    benim hoşuma gitmeyen olay olmamış şeyleri olmuş gibi söylemendi. buna tepki gösterdim.

     

    ben kendi adıma chp başa geldiği taktirde dokunulmazlığı da kaldıracak diğer konularda da iyi çalışmalar yapacak diyorum.


    ________ inspired by love and guided by knowledge _______
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek

    Son secimlerde keske Ak Parti biraksaydi..

    Buyrun sizler yonetin ulkeyi deseydi..Siyasetten cekilselerdi..

    Benim asil merak ettigim sey Ak Parti'den sonra ulke basina gelecek partidir..

    Neler yapacaklar acaba ulke ugruna..

    Bekleyelim,gorelim..

    Insallah CHP gelir de kilicdaroglu tüm bebekleri 10 aylikken sigortali yapar..:)

    http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetay&ArticleID=925981&CategoryID=78

    Dinime söven müslüman olsa misali..Madem belge var..Acikla alasagi et hükümeti..Bidi bidi etme..


    ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Mayıs/2007
    Erkek
    osmank pamuk oğlunun partisine kulak verin :D adam bi gelirse sağlam gelicek :D geçmişni bilemem ama sert kaya gibi geliyor bana :D

    üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
Toplam Hit: 5305 Toplam Mesaj: 43