Erdoğan"A Örtülü Tehdit

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Eylül/2007
    Erkek

    Enflasyondaki düşüşe ve büyüme oranlarına karşın Erdoğan Hükümetinde işsizlik oranlarında rekor artış yaşandı. İşsizlik oranı 1988-1994 yılları arasında kadar yüzde 8-9 civarında seyredenken, 1994 sonrasında düşüş yaşadı. Erbakan Hükümeti döneminde yüzde 6.2`ye inen işsizlik oranı Ecevit döneminde yüzde 5.6`ya geriledi ve son yılların en düşük işsizlik oranına ulaşıldı. Erdoğan döneminde ise işsizlik oranında rekor artış meydana geldi. Söz konusu oran 2004 yılından bu yana yüzde 10 seviyesinin üzerine çıktı. En yüksek işsizlik ortalaması yüzde 10.2 ile gerçekleşti, bunu Özal Hükümeti yüzde 8.5 oranla izledi.

     

    :) %10 demek 8milyon kişi demek bu ülkede 10 milyon kişi işsiz demek neredeyse..yazık sadece yazık..halende RTE İyidir o en iyisini yaptı düzeltti diyen varsa anasınıda alsn gitsin ülkenin ekonomisi bu durumda..tarım öldü maden ocaklarımız kapanmanın eşiğinde..halk kan ağlıyor milletin alım gücü yok..neymiş kriz bizi teğet geçmiş bla bla bla bize teğet giren çıkanın haddi hesabı yok..


    Boş İşler Uzmanı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Haziran/2003
    Erkek

    durum siyasi çekişmeden daha derin ve trajiktir - şu partiliyim bu partiliyim diye mevzuyu dağıtmayın.

    Bu RTE denen adam ve çetesi , ülkenin başına yahudi sermeyasi tarafından amerikan imparatorluğunun çıkarlarını bu ülkede korumak üzere yerleştirilmiş , yeri sağlamlaştırılmış dinle + sermaye ile + kadrolaştırılarak desteklenmiş bir "beladır" , soygun vurgun çalmak vb vb bu akp çetesinin ztn örgütlenirken ki amacıdır. Yağmalanacak bir ülke vardır - Türkiye - , bunu emperyalist işgal ile ortak olarak yapmak için iş başına getirilmiştir. Akp yi yöneten güç aynı zamanda toplumdaki olası muhalefeti engellemiştir, varolan muhalefetide iktidara atadığı lehine ele geçirimiş ve iktidarın erkini sağlamlaştırmak için kullanmaktadır.  toplumun örgütlenip sesini yükseltmesine izin vermemk için tezgahını çoktan kurmuştur. Sesi çıkan sindirilecek, alternatif fikri olan imha edilecek , Türk devleti ile birlikte ülkenin varlığı  tasviye edilip yahudi sermayesinine mülkiyeti %100 teslim edilene kadarda bu imha planı işletilecektir. Bu imha ve işgal boyunca afrikadan norveçe kadar herkese gülücükler dağıtılıp barış kardeşlik mesajları verilecek son ana kadar kurbanın başına gelene uyanmaması sağlanacaktır. Bir yerde bu , bin yıllık planlarının parçasıdır, 100 yıl önce silahla deneyip başarısız oldukları taaruzun, siyasi ve ekonomik silahlarla yeniden uygulanmasıdır. 

    Sanıldığı gibi olay siyasi değildir - AKP yi destekleyen aklı evvel değilse mutlaka kötü niyetlidir yani bu soygunun ihanetin bir parçası , neferidir. Ortada bir işgal bir tecavüz vardır. Kurban ise millet sıfatını kaybetmeye yüz tutmuş Türkiye toplumudur - bunun içinde kürtlerde Türklerde her kökenden,kültürden insan vardır ( shockman memnun ol sen yeterki  ) Bu plan başarıya ulaştığında bir devletimiz ya da üzerinde yaşayacak bir ülkemiz herhangi bir siyasi - sosyal hakkımız kalmayacaktır.  Kılıçdaroğlu ne açıklarsa açıklasın , AKP iktidarını etkilemeyecektir çünkü "demokrasi, seçim" gibi yalanlara rağmen seçilerek değil atanarak oraya getirilmiştir. Öyleyse seçimle oradan indirilmesi mümkün değildir, kaldıki iktidarın sıfatı AKP değil CHP olsa da , iktidarın niteliği değişmeyecektir, kendilerine oy veren milletin değil , onları oraya getirten efendilerinin çıkarlarını koruyacaklardır.  AKP - CHP arasındaki tartışma , sözümona siyasi çekişme bomboş bir laf salatasından ibarettir, tecavüze uğramakta olana verilen morfindir.  


    herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 5303 Toplam Mesaj: 43