folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ergenekon Savcisi Hakkında....

Ergenekon Savcisi Hakkında....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PriesTBT
    PriesTBT's avatar
    Erkek
    Bu adamlar Osmanlının son dönemlerinden günümüze kadar her türlü şerefsizliği yapmış, halkı soymuş sovana çevirmiş, ülkeyi bölmeye çalışmış kısacası Türkiye'nin önünde sürekli bir engel olmuştur. Ben birilerinin hala çıkıpta biz ergenekon terör örgütünü destekliyoruz gibisinden konuşmasına anlam veremiyorum kafamda bir takım şeyler oluşturuyorum onlarıda burda söylemek istemiyorum.. İşin komiği şu anda yargılanan ergenekon terör örgütü zanlılarından bazıları suçunu itiraf etmişken hala onları savunanan bir kitle olması.

selam gençlik!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

herkes savcı olmuş, herkes hukuku ve adaleti belirleyen devlet kurumlarının bir bireyi olmuş.pek değerli Türk milletimizin her bireyi, doğuştan hukuku ve adaleti belirleyecek meziyetlere sahipmiş.hukuk fakülteleri yalanmış.bu ergenekon davası sayesinde bunu bir kez daha anlamış olduk.

iddia ediyorum bu ergenekon davası akp döneminde değilde, atıyorum bi chp hükümeti döneminde açılmış olsaydı, Atatürk'ün heykelleri kadar, chp'li başbakanın da heykelleri dikilirdi.

bide bu ergenekon davası bize ''kör ölür badem gözlü olur'' deyimin ne kadar yerinde olduğunuda gösterdi.sivil hayattayken lanet ettiğimiz adamların hepsi, içeri alındığında vatan kahramanı oluverdiler.yalçın küçük'ler, doğu perinçekler vs.vs. daha sayamayacağım 10'larca gereksiz adam.

en azından şöyle bir örnek vereyim.bedrettin dalan bir hırsızdır.ve yeditepe üniversitesi'ndeki her öğrenci, onun okulu ticarethane olarak görmesinden rahatsızlık duyar.okulunda okumalarına rağmen %90'u onu sevmez.belediye başkanlığı döneminde, o kayışdağ isimli dağın yarısını nasıl zimmetine geçirdiği tam bir muammadır.burada bir adaletsizlik olduğunu herkes bilir.

ama sırf akp karşıtlığı yüzünden bugün facebook'ta görüyorum ki, yine bu öğrenciler hepimiz bedrettin dalan'ız isimli facebook grupları açıyor ve orada eylem hazırlıkları yapıyorlar.bide bedrettin dalan'ı büyük Atatürkçü ve laikliğin yegane koruyucu olarak göstermeleri vardır ki...şaka gibi...

ne kadar iki yüzlü insanlarla aynı havayı soluduğumuzuda bu dava sayesinde öğrendik.akp'ye kapatma davası açılınca yargının üstünlüğü konuşulur.işine karışılmaması gerektiği konuşulur.ama aynı kişilere şu anda bir bakarsınız.devam eden yargı sürecine öyle bir karışırlarki.aklınız durur.davası devam eden adamları suçsuz ilan ediverirler.adalet kurumlarına ne gerek var demektir bu.

bide hala davadan birşey çıkmadğını savunanlar var.

onlara en azından şu son çıkan silahlar gözünüze girsin diyorum...

sonradan gelen not : başka konulardaki mesajlarından da yola çıkarak sabit fikirli olduğu kanatine vardığım insanlarla, hiç bir şekilde ikili tartışmaya girmiyorum ve cevap vermiyorum.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    o kitle diye tanımladigin bu cumhuriyetin günümüzün yapi taslaridir.. ergenekonu savundugumuzu söylüyorsun. bizse böle bi olusum olsa bile bu insanlarin o olusum icerisinde olduguna inanmiyoruz. bunlar hep komplo dava baslangicindan bu güne kadar hicbir olumlu gelişme cözülme olmadigi apacik belli.. adamlar bos yere yatıyor.. konusmalariyla yargilaniyor.. yaptiklariyla degil.. bu dava bitirilmemek icin sürekli 9, dalga 10. dalga adi altinda sürükleyerek aralarinda cogu saygideger insanlar pasif hale getirilmeye calisiliyor.. tuncay güney haric digerlerinin konusmacilarinin tanıklarinin cogunun isimleri saklaniyor. adamlar devleti ele gecirmeye calisiyorlarmisda bilmem neymis.. devleti ele gecirenler bellii.. kim olduklarida gün gibi asikar.. ergenekon savunuyormusuzda hakli buluyormusuzda... hayir efendim ergenokon diye birsey yoktur diyoruz.. bu insanlarin coguda bosuna yatiyor. kücük mafya iliskilerini bu adamlara bulastirmak icin ellerinden gelen yaptiriliyor.. hatirliyosaniz melih gökcekte bu adamlardan birine anket yaptirmis ama kabak adamin basina patlamis.. peki melih gökceye niye bisiy olmuyor söylermisiniz bana? kuddisi diye bi is adami hapiste cürüdü gitti.. kim geri getircek o adami söyleyin bana? bu canın hesabini kim vercek.. vermezler ki ne olacak. bi can ne ki daha ne canlar alacaklar.. yeterki koltuklarimizi kaybetmiyelim degil mi? siz sadece oturun seyredin inanin. sonucunada katlanin. sizede ileride en güzel iş. en güzel aş veririrler.. otururp susar, onlar ne derse yaparsiniz sonrada devlet baba büyüksün dersiniz.. yatın abi kulaginizin üstüne.. bakmayin cevirinizin kafanizi...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek

cagatay09 bunu yazdı:
    -----------------------------
    o kitle diye tanımladigin bu cumhuriyetin günümüzün yapi taslaridir.. ergenekonu savundugumuzu söylüyorsun. bizse böle bi olusum olsa bile bu insanlarin o olusum icerisinde olduguna inanmiyoruz. bunlar hep komplo dava baslangicindan bu güne kadar hicbir olumlu gelişme cözülme olmadigi apacik belli.. adamlar bos yere yatıyor.. konusmalariyla yargilaniyor.. yaptiklariyla degil.. bu dava bitirilmemek icin sürekli 9, dalga 10. dalga adi altinda sürükleyerek aralarinda cogu saygideger insanlar pasif hale getirilmeye calisiliyor.. tuncay güney haric digerlerinin konusmacilarinin tanıklarinin cogunun isimleri saklaniyor. adamlar devleti ele gecirmeye calisiyorlarmisda bilmem neymis.. devleti ele gecirenler bellii.. kim olduklarida gün gibi asikar.. ergenekon savunuyormusuzda hakli buluyormusuzda... hayir efendim ergenokon diye birsey yoktur diyoruz.. bu insanlarin coguda bosuna yatiyor. kücük mafya iliskilerini bu adamlara bulastirmak icin ellerinden gelen yaptiriliyor.. hatirliyosaniz melih gökcekte bu adamlardan birine anket yaptirmis ama kabak adamin basina patlamis.. peki melih gökceye niye bisiy olmuyor söylermisiniz bana? kuddisi diye bi is adami hapiste cürüdü gitti.. kim geri getircek o adami söyleyin bana? bu canın hesabini kim vercek.. vermezler ki ne olacak. bi can ne ki daha ne canlar alacaklar.. yeterki koltuklarimizi kaybetmiyelim degil mi? siz sadece oturun seyredin inanin. sonucunada katlanin. sizede ileride en güzel iş. en güzel aş veririrler.. otururp susar, onlar ne derse yaparsiniz sonrada devlet baba büyüksün dersiniz.. yatın abi kulaginizin üstüne.. bakmayin cevirinizin kafanizi...

ahaha her mesajının sonunda yatın kafanızı toprağa gömün niye kimse inanmıyo biliyomusun çünkü saçmalamışsın insanların görmemsiyle alakası yok saçmalık :D kabullenmek zor olsada öyle:D

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

fatihack bunu yazdı:

herkes savcı olmuş, herkes hukuku ve adaleti belirleyen devlet kurumlarının bir bireyi olmuş.pek değerli Türk milletimizin her bireyi, doğuştan hukuku ve adaleti belirleyecek meziyetlere sahipmiş.hukuk fakülteleri yalanmış.bu ergenekon davası sayesinde bunu bir kez daha anlamış olduk.

iddia ediyorum bu ergenekon davası akp döneminde değilde, atıyorum bi chp hükümeti döneminde açılmış olsaydı, Atatürk'ün heykelleri kadar, chp'li başbakanın da heykelleri dikilirdi.

bide bu ergenekon davası bize ''kör ölür badem gözlü olur'' deyimin ne kadar yerinde olduğunuda gösterdi.sivil hayattayken lanet ettiğimiz adamların hepsi, içeri alındığında vatan kahramanı oluverdiler.yalçın küçük'ler, doğu perinçekler vs.vs. daha sayamayacağım 10'larca gereksiz adam.

en azından şöyle bir örnek vereyim.bedrettin dalan bir hırsızdır.ve yeditepe üniversitesi'ndeki her öğrenci, onun okulu ticarethane olarak görmesinden rahatsızlık duyar.okulunda okumalarına rağmen %90'u onu sevmez.belediye başkanlığı döneminde, o kayışdağ isimli dağın yarısını nasıl zimmetine geçirdiği tam bir muammadır.burada bir adaletsizlik olduğunu herkes bilir.

ama sırf akp karşıtlığı yüzünden bugün facebook'ta görüyorum ki, yine bu öğrenciler hepimiz bedrettin dalan'ız isimli facebook grupları açıyor ve orada eylem hazırlıkları yapıyorlar.bide bedrettin dalan'ı büyük Atatürkçü ve laikliğin yegane koruyucu olarak göstermeleri vardır ki...şaka gibi...

ne kadar iki yüzlü insanlarla aynı havayı soluduğumuzuda bu dava sayesinde öğrendik.akp'ye kapatma davası açılınca yargının üstünlüğü konuşulur.işine karışılmaması gerektiği konuşulur.ama aynı kişilere şu anda bir bakarsınız.devam eden yargı sürecine öyle bir karışırlarki.aklınız durur.davası devam eden adamları suçsuz ilan ediverirler.adalet kurumlarına ne gerek var demektir bu.

bide hala davadan birşey çıkmadğını savunanlar var.

onlara en azından şu son çıkan silahlar gözünüze girsin diyorum...

sadece gördügüne inananlardansin sende bu durumda. cikan silahlar susurluk silahlaridir.. devletin daha önce saklanan silahlari diyorlar.. peki bu silahlari ergenekona dahil ederek yapmaya calistiklari neydii.. lafa bak silahlar ciktii hahhhh ergenokonun cephanesi dediler.. el bombolari ile basladii simdi ortada el bombalari birak seri numaralari bile alinmamis.. hadi bakalimm nerede bunun delili adaleti? bedrettin dalan hirsiz öylemi? bedrettin dalanin hangi konusmalarini aciklamalarini dinledin. sen bilirsin bedrettin dalani ya.. adam burs verirken akp engellemis ondan sonrada ögrenci listesi elinden aliniyor. kimbilir o listeyi eminiyet nasil degistiripte delil gibi sunacak hic burasini düsünemiyorsun. a.q adamlar show yapiyor show.. bi gün bu adamlar ciktiginda hapisten.. o zaman görürüm sizi..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

Imba bunu yazdı:

cagatay09 bunu yazdı:

ahaha her mesajının sonunda yatın kafanızı toprağa gömün niye kimse inanmıyo biliyomusun çünkü saçmalamışsın insanların görmemsiyle alakası yok saçmalık :D kabullenmek zor olsada öyle:D

malesefki o güldügün kelimeler siz ve sizler gibi insanlarin kör olmasindan kaynaklanior.. hic birsey sacma degildir.. a.q daha savciyi tanımaz etmeler hakkında arastirma yapmazlar kalkar ondan sonra sadece inanarak ahkam kesersin.. neyi arastirdin a.q bu konuda senki dümbelek gibi atlayip ses cikariyorsun.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek

cagatay09 bunu yazdı:

Imba bunu yazdı:

cagatay09 bunu yazdı:

malesefki o güldügün kelimeler siz ve sizler gibi insanlarin kör olmasindan kaynaklanior.. hic birsey sacma degildir.. a.q daha savciyi tanımaz etmeler hakkında arastirma yapmazlar kalkar ondan sonra sadece inanarak ahkam kesersin.. neyi arastirdin a.q bu konuda senki dümbelek gibi atlayip ses cikariyorsun.

Burda bir şeyler iddia eden sensin  belgen varmı dedim? yok efendim amcaoğlunu tanıyorum olayların içinde o söyledi zart zurt dedin... sonra gelmiş araştırdınmı ettinmi çok zor değil google dan bir yerden cp yapmak sonra salak saçma savunmak 

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek

cagatay09 bunu yazdı:
    yani bu kadar insani hep iceri aldi hala ortada bisiy cıkmadi.. kıcı kırık bi yahudi bozmasinin sözünden yola cikarak koca koca mahkemeler kuruldu. insanlar hapiste cürüdü.. ortak noktalari ise hep akpye muhalefet olmalariydi.. öyle mi? alinanlarin hicbirinde bi tane akpli cikmadi... ne enteresan ne tesadüf.. tayyibe suikast dendi bla bla bla:) herkes inandi.. benim güzel memleketimin essiz nadir insanlari...
    dostum bak şimdi bi kere düşüncen yanlış

1-gözaltına alınanlar ne için gözaltına alındı darbe yapmak, ülkede kaos yaratmak, hükümete isyana teşvik, azmettirmek vs. fln filan işte peki bunu yapanlar ne için yapıo Akp yi al aşağı etmek ve ülkede otoriter bir rejim kurmak için.

2-2002'de akp iktidara gelince böyle farklı gruplar Akp karşıtlığı temelinde biraraya geldi. Bunların içinde, tsk içindeki darbe heveslileri,otoriter rejim isteyenler,işte şeriat getircekler diye yaygara koparan laikçi kesim, bazı alevi kesimler,işadamları,öğretim üyeleri, gazeteciler vb. kişiler vardı (Bknz: cumhuriyet mitinglerini düzenleyenler ve destekleyenlerde bu kesimde

şimdi sen diyosunki gözaltına alınanlar arasında niye Akp li yok. ne perhiz ne lahana turşusu gözaltına alınanlar ztn hükümete isyana teşvik edenler,kaos yaratmayı amaclayanlar, darbe isteyenler ee bu durumda olayın Akp yle bir ilgisi varmı yok Akp li biri niye gözaltına alınsın yani ?

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek

cagatay09 bunu yazdı:
    bu davaya hakimler ve savcilar yüksek kurulumu atadi sence? tatyyibin dedigi giib bunu sorusturcak savci bulamiyoruz dedi. yani biz görevlendiricez dedi. ayrica adalet bakanligi ne diye var o zaman? adalet bakanliginin görevlendirmesiyle getirildi savci bu davaya.. yanınada bi sürü savci tahsis etti.. hakimler ve savcilar yüksek kurulunun görevleri bellidir.. beni kastim bu adami bu davaya veren adalet bakanligidir.. icerideki adamlar aslında daha fazla olacakti. cogunu alakaya maydonoz diye yerel mahkeme serbest birakti.. adam kim bize düsman cagirior ve özellikle gecmiste devlete emegi gecmis saygideger insanlari aliyor.. sansasyon yaratmaktan baska birsey degil. ne mi oluyor? iste gördügün gibi üstteki yazilarda yazanlar gibi millete böle empoze ediliyor...

hala sansasyon yratmaktan başka birşey değil diyorsun senn gibiler aynen şöyle düşünüyor '' devletin önemli kuruluşlarını yönetmiş, bugune kadar suc işlediği görülmemiş büyük kişiler,nasıl tutuklanabilir ?

senin kafandaki soru bu sana gladio örneğini vermek isterim italyadaki 2.ci sayfada yazdığım gladio ile ilgili mesajı oku ondan sonda bidaha düşün derim.

ayrıca hakimler ve savcılar yüksek kurulu demişin. onla ilgili bi ola söyleyim. Şemdinli iddanamesini hazırlayan savcı ferhat sarıkaya, Ali kaya ve özcan ildeniz ve amirlerini hakkarideki bombaların patlamasından sorumlu tutuyordu. peki sonra noldu hakimler ve savcılar yüksek kurulu bu savcıyı meslekten ihraç etti. neden peki ? yapanlara ceza verdi diyemi ?

ayrıca ali kaya ve özcan ildeniz hakkında 39 yıl ceza kesen van ağır ceza mahkemesi hakimleride çeşitli atamalarla dağıtıldı.

herşey senin gördüğün gibi masum değil.

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lifeless
    lifeless's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı:

Ya arkadaşlar neden anlamıyorsunuz şu olayların özünü???

TBT yi bari kirletmeyin lütfen...

olayı TBT bazında özetliyeyim size. ( ki Türkiye'de de genel olarak aynı şekilde yaşanıyor bu durum)

1 kullanıcı çıkıoyr odatv.com dan bi haber i c/p yapıor nedir bu odatv? Kürt destekli bi site.

başka bi kullanıcı çıkıyor yalçın küçük hk. olumsuz bi yası yasıor kaynak neresi analiztv. nedir bu analiz tv nin çizgisi odak tv nin tam zıtttı örnek olarak..

şimdi arkadaşlar bi yorum c/p yapılıo atıyorum sol görüşün bulunduğu bir ortamdan

karşıt görüşlü bi yorum c/p yapılıor  atıyorum sağ görüşlü bi ortamdan

yine bi yorum c/p yapılıor  kendilerini milliyetçi ulusalcı vs gösteren vatan hainlerinin bulunduğu bir ortamdan

herkes kendi görüşüne göre bi yerlerden alıyo getiriyo. bunu yapmayın (!)

nerede objektiflik nerede haklı eleştiri? Türkiye yi kirletiyorlar biz ne yapalım kendi içimisde kirlenmeyelim. en küçük topluıluğuz belki de şu olaylar içinde ama unutmayın ki çekirdek aile sağlam olmassa yukarılara çıkılmanın hiçbir anlamı yoktur. 

Bir projem var inş. hayata geçiricem. tüm bu olaylara karışanların ve tüm siyasetçilerin hayat hikayelerini gerçekleri ile derleyip ortaya bi bilgi kaynağı çıkarıcam. tamamen objektif tamamen gerçekci.

Tabi En başta Atam ile başlayacağım ona bir tek kelime kötü söz söyleyen adama Bırakın  Türkiye de yaşama hakkı Şu yeryüsünde yaşama hakkı vermiyoum.. ben kimmiyim? ben halkım...

Yıkıcı değil yapıcıyım ama önümü kesenin kafasını keserim böyle ulusalcı böyle de milliyetçiyim. 

Şimdi çıkar birileri ki buradan çıkmasa bile real den çıkar ırkçısın der bana işte o adam benim önümü kesmek istiyor demektir o adamın kafasını keserim..

ŞİMDİ BURAYA KADAR YAZILANLARI OKUMAYA BİLİRSİN UZUN GELMİŞTİR VS AMA BUNDAN SONRASINI MUTLAKA OKU...

Ne Mutlu Türküm Diyene

Başbakan İnönü saat 18.00 sularında Florya Köşkü'nde Atatürk'ü ziyaret etmiş:

- Hayırdır İsmet... Habersiz geldin.

- Paşam, azınlıklar meselesi... Konuyu Meclis'e getireceğiz... Ne diyorsunuz?

- İsmet bugün geç oldu... Yarın sabah erkenden gel, konuşalım.

İnönü çıkınca Atatürk "bütün görevlileri" toplamış:
    - Sadece laleler kalsın... Bahçedeki diğer bütün çiçekleri sökün, atın... Derhal.

İsmet Paşa sabah gelmiş, bahçenin "halini" görmüş ve "görevlilere" sormuş:
    - Ne oldu böyle?

- Gazi Paşa Hazretleri emrettiler, söktük.

Başbakan İnönü, Cumhurbaşkanı Atatürk'ün odasına girmiş:
    - Paşam, bahçenin durumu nedir?

- Azınlıkları söküp attım İsmet.

İnönü "anladım" dercesine başını öne eğmiş:

Atatürk:

- İsmet, ben "Ne Mutlu Türküm Diyene" sözünü boş yere söylemedim... Kendini Türk hisseden herkes bu vatanın öz evladı... Ben hayatta olduğum sürece bu böyle bilinsin... Ve sakın azınlıklar ile ilgili bir kanun çıkarılmasın.

Bu anı ve bana bu şekilde ırkçısın diye yaklaşan zihniyete göre ATAM da ırkçı peki kabul ATAM da ırkçı ise ben ve ben gibilerde ırkçıyız KÖKÜNÜZÜ KAZIYACAĞIZ(!)

arkadaşa hak veriyorum.

Kör cehalet çirkefleştirir insanları, Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek bir cevabım var Lakin bir lafa bakarım laf mı diye Bir de söyleyene bakarım adam mı diye.
Toplam Hit: 8834 Toplam Mesaj: 61