folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ergenekon Savcisi Hakkında....

Ergenekon Savcisi Hakkında....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek
    zigana bunu yazdı:
    -----------------------------

-----------------------------

İtalya daki ''Temiz eller'' operasyonunu yapan savcı kadar görevine bağlı ve bilincinde olsa kabul edilebilir sayıcam fakat mâlum herşey ortada...

Derin devlet, Gladio, Süper nato, her ne ise illegal bi yapılanma söz konusu ise kesinlikle çökertilmelidir fakat yaşla kuruyu aynı ocaga atıp yakmaya çalışırsan o iş olmaz. Misal; İbrahim Şahinin susurluk davasından çıkan beraat kararını onamayıp hapse mahkum ettiren başsavcı ile ibrahim şahin aynı terör örgütünün mensubu olmakla suçlanıyorsa sence komik olmaz mı? Demek ki olmuyor bu bağnazlıkla, AKP nin her yaptığı doğru güdüsüyle hareket etmeye devam.

Keşke Faili meçhuller aydınlatılsa, kadrolaşmış katiller yakalansa, fakat yapılan sessiz darbenin ''susurluk'' gibi bi fenomenle aynı kefeye konulup yedirilmeye çalışılmasını içime sindiremiyorum. Ayrıca bunların bey babaları değilmiydi, biz susurluk olaylarını protesto ederken '' Bunlar mum söndü oynuyorlar'' diye aşşağılayıp konunun üstünü örtmeye çalışan ? Ne olduda birden, o zaman üstünü örtmeye çalışan zihniyet şimdi önüne geleni içeri atıyor ? Bu da iki yüzlülüklerinin ve arsızlıklarının ayrı bi göstergesi olsa gerek.

Araba hırsızı, Ortaokul mezunu, Samanyolu TV programcısı, Gay, Yahudi, İlticacı... Bu da Savcı Öz ün haber kaynağı işte.. 

Bop eş başkanı Gladio yu çökerticek :) PEHH... 

İnan, Atatürk yaşıyor olsaydı şimdi İbrahim şahinin sağ kolu diye içerideydi. Hatta anıtkabir in altından tank çıkarsa hiç şaşırmayın ;)

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

Alalala anladım kadarıyla cephaneler kendi kendine gömülmüş galiba

Temel adalettir .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

Doğru, silahlar var bide dimi ? 

Hani şu hiçbiyerden silah temin edilemeyipde askeriyeden çalınan silahlar...Gazetenin tarihi neydi o silahlarla çıkmıştı ya 2004 müydü ? Bide krokisi cüzdanda dolaşıyorlar terbiyesizler :l

Evet silahlarıda bulduğumuza göre atış serbest.

Ayrıca, bu dava iyi oldu. Deniz feneri davası , İsrail saldırısı , zamlar, ekonomik kriz, kömür dağıtımı vs vs ?

Bop eşbaşkanı görevini layıkıyla yerine getiriyor , yaltaklarıda bi soruyla susturabiliyor muhalifleri. 

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

Bakıyorumki  ,  hükümet partisine  yargıtay savcısı kapatma davası açıyor . deniyorki bu ülkede hukuk var

zekeriya öz bir terör örgütüne dava açıyor elde deliller vs.. deniyorki  savcı şöle böle

ilk önce lütfen at gözlüklerini hep beraber çıkaralım ne dersiniz?

Temel adalettir .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

la geçen savcıyı esir aldı dediğiniz işadamıyla gizli kamerayla görüştüler, adam bunların hepsinin yalan olduğunu söylüyor

ben kimim de devletin savcısına silah çekecem diyor, böyle saçmalıklara kimse kanmasın diyor adam.

HEPSİ YALAN YANİ

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

@Zigana

İtalyan gömlek giyip kendini Antonio Di Pietro sanınca ''Temiz eller'' operasyonu bu kadar oluyor sanırım.

Gladio nun kurucusu ABD, Abd yetkililerini de Terör örgütü kurmaktan içeri attırabilicekmi acaba Bop eşbaşkanınız ? 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlife
    warlife's avatar
    Erkek

polis devletinin sonucları 

bu ülkede gencler icin ne yapılmıs ki

Biz ne zaman özgür olduk ki

içkiyi bile dısarda icemiyoz a**  

diyalektik için kesin, mutlak hiç bir şey yoktur..Her şeyin bir geçmişi vardir ve bir geleceği olacaktır. Her şey bir kez bulunduğu yerde her zaman icin kesin olarak bulunmaz, ve o bugünki o,kesin ve son değildir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    yahu yazılanlara baktıkça şaşırıyorum.milletimiz öyle bir hale gelmiş ki, kanıtlar yetmiyor.kendi zihinlerinde yarattıkları varsayımlar hiç bir hukuki zemine dayanmamasına rağmen tüm kanıtları silip süpürebiliyor.

ibrahim şahin bir iddiayla alındı içeri.ve krokilerde bir çok silah çıktı.evet.

şimdi burda bakıyorum yazılanlara.yok koskoca mitçi krokileri veya silahları ortada bırakır mı.yok o silahlar ilerisi için devlet tarafından alınmıştır.yok şu kadar pkk leşi almış.vs.vs.

ben hukuk denen olayın bu ülkeden kaldırılmasını talep ediyorum.nasıl olsa bir işe yaramıyor ki.onun yerine varsayım kurumu kurulsun.işte burda yazdıklarını okuduklarımız gibi arkadaşlar orada hakim, olsun savcı olsun vs.vs. olsun.ibrahim şahin gibi bir adam tutuklandığında, bu kadar silah bulunduğunda, yahu yapmaz öyle şey,eski mitçidir, o silahları oraya devlet gömmüştür diyip beraat ettirsin.hepimiz huzura erelim.

o kadar boşsunuz ki...resmen çırpınıyorsunuz...

ama ergenekon soruşturması tam gaz devam : ) maalasef ki...

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Hukuku birileri katledip kendi tekeline almaya çalıştığı için bugün bu çırpınışlar başka nedenden değil arkadaşların dedikleri gayet mantıklı  5yşındakiçocuğa desen kötü amca seniyakalıcakmışgeliyor çocukkaçar uzaklaşır  9 aydır bu soruşturma devam ediyor hiçmi akıletmeyecekte delilleriyok etmecek bu adambence o deliller birileri tarafından kondu oraya  adamın itiraflarıda çokmantıklı

Ayrıca ne bereketlitoprak varmış yahu ankarada kazdıkça el bombası lav silahı patlayıcı silah bilmemne çıkıyor :D bu sene iyimahsül verdi topraklar :)

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    satılmış tayyib erdoğancıka faŞİst deyince acaba benide bir gece uykuda gözaltına alırmı bu ibne.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 8850 Toplam Mesaj: 61