Ergenekonun Fotoğraflı Öyküsü
-
Bu ülke 12 Eylül'ün hesabını sormadan, yapanları sorgulamadan başka yerde derin devlet aramasın. Bu iş, fırça darbesine benzemez ki tatil köyünde suçsuz bir şekilde resim yapasın.
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------yakında "kurtlar vadisi ergenekon" diye bi dizi çıkarsa hiç şaşırmam
-----------------------------Diziyi izliyormusun bilmiyorum ama su anda zaten Ergenekon cetesini anlatmaya calisiyorlar.
Ve baya benzerlik var. -
UmutxTR bunu yazdı:
-----------------------------kuytul bunu yazdı:
-----------------------------Güzel yazı olmuş, gündemde ergenekon diye bir şey var ama bu nedir diye sorulduğunda verilecek en güzel cevaplardan birisi olmuş. Hazırlayanın eline sağlık.
-----------------------------toprağım, hazırlayanın eline sağlık ta, kopyalayanın? :D
-----------------------------
:D topraaam senin de eline sağlık paylaşım için teşekkürler :) -
G-Turk bunu yazdı:
-----------------------------lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------yakında "kurtlar vadisi ergenekon" diye bi dizi çıkarsa hiç şaşırmam
-----------------------------Diziyi izliyormusun bilmiyorum ama su anda zaten Ergenekon cetesini anlatmaya calisiyorlar.
Ve baya benzerlik var.
Necati Şaşmaz'ın ne tür görüşü olduğu bellidir.Hiç düşündünüz mü, bu olaylarda MHP'nin adının neden geçmediğini? Söyleyeyim size, bu olay AKP'nin yoldaşı MHP'yi aklamak.
-
erol mütercimler gibi adamı göz altına alıp sorgulayan zihniyeti sikiyim :|
acayip şekilde karalayan basının ayrıca amk :| erol abi bi tanedir lan :|
-
adamlar çeteyi kurmuşlar işleri sıraya dizmişler .. maddelerde (kendi hazırladıkları slaytlar) türbandan tutunda ekonomiye kadar her türlü karalama planları ve bunlar üzerinden olay çıkartmalar , kaos gibi herşeyi teker teker yazmışlar..
ee nede olsa burda da gördüğümüz gibi kafası bu oyunları algılayacak kadar çalışmayacak adamlarla partizanlarla dolu.. yurdum da ki fertlerin çoğu bu ve bu gibi adamlar için birer saf malzeme katıksız + süzme salak olmuş .. daha kaç kişi olduklarını bilmeyen adamlar bunlar (anlayana)
-
Ülkede ne darbe ne de şeriat beklentisi vardır. Aslolan piyasacı demokrat muhafazakar liboşlarımızın fazla olmasıdır.
Darbe yapmak için Marshall yardımlarını beklemek gerekir -ki artık geçti- darbe beklemeyin boşuna. Anlayana!
-
Bence bu olayda daha çok gözaltı olur, bunların başı orgeneralse alt kadrolarda kimler vardır kimler.
-
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Yaşta yansın.
Yeter ki bu olay artık sonlansın :|
Vallahi canımı vermeye razıyım. Yeter artık... Ülkeyi s.qti adamlar..
bu ülkeye sen ve senin zihniyetindeki adamlar kadar zarar veren başka birşey yok
bu ülkeye asıl sen ve senin zihniyetindeki adamlar kadar zarar veren birşey yok.bir kere çok saygısızsın.mesajlarına bakıyorum senle alakalı olsun veya olmasın herkese karşı bir küfür, bir hakaret.sen kimsin yahu ? televizyonda iki ulusalcı izlemişsin şimdi de gelmiş onları ağzıyla, fikirleriyle burda millete gider koyuyorsun.
bu zihniyetle bi yere varamaz bu ülke.askere dokunulabilmesi, darbelerin engellenebilmesini görebildikçe bir umut ışığı doğuyor içimde bu ülke için, ama bu kısa sürüyor çünkü senin gibileri görüyorum. -
AntiOksidan bunu yazdı:
bu ülkeye sen ve senin zihniyetindeki adamlar kadar zarar veren başka birşey yok
-----------------------------sadece şu cümlene yorum yapıyorum;
senin zihniyetin nedir? nasıl yararlı oluyorsun bu ülkeye?
açıklada herkes öyle yapsın kurtulsun devlet hadi hoca