Ergenekonun Fotoğraflı Öyküsü
-
sizde inandiniz demi..... aferin tam istedikleri gibi davraniyosnuz bravo.. daha neyle suclandiklarini bilmeyen adamlari suclu ilan eden zihniyeti zkeyim... napacakti TSK almayin mi diycekti bu adamlari.. deyipte tansiyon mu yükseltecekti.. herkes yargilanabilir sivil olduktan sonra.. ama kaldiki ortada daha iddaname bile yokken bu suclamalari yapmaniz ne derecede zihniyet diycem ama zihniyet bile yok sanirim sizde.. birileri ne yapsa öpüpte basina koyan bireyler siz degilmisiniz? ee zaten sizden ne beklenir ki?.. anca inanirsiniz birbirinize böyle gaz verip egonuzu tatmin edersiniz.. inanin a.q siz bunlara... aynen devam...
-
sende uyan artık çağatay
-
Heyetcim eger bu uyumaksa ben uyuyorum arkadas... bu yapilanlari o kadar ince bi sekilde takip ettim kii.. tek elimizde olmayan sey iddanamedir.. yani bu adamlarin neyle suclandiklari daha bilinmiyor.. adami aliyosun götürüyosun.. delillere bakiyosun. masanin üstünden toplandi bilmem ne oldu.. yok ötekinin kasasindan 2,3 milyon ytl bulundu.. adam darbeye tesvik edecekse ne diye orta yere biraksin evraktir ivir zivirdir.. bu kadar rahat bi olaymidirki bu darbe uluorta yere böle seyleri birakmak.. özden örnekmidir nedir.. ne zkime.?? peki bu adam icin ne diyceksin.. sözde günlükler bundan peydahlandi??? bu adamli oda askerdi.. ama görüyorum ki örnek askerimiz akpye cok yakın kuruluslarda ogluyla beraber paranin a.q koyuyorlar.. üstüne madem böyle bi sorusturma var ortada darbe günlüklerinin yakalandigi örnek denen sahsiyeti iceri almiyorlar.. madem bu adamlar suc islemis.. örnek denen sahsiyet anasindan sütten cikma ask kasikmiki bu herif hakkinda hic bi islem yapilmiyo.. bu sorusturma tantanasini baslatan el bombolarinin hurda oldugunuda söylememe gerek var mi uyanik arkadasim.. madem siz uyaniksiniz ben uyumaya devam ediyorum... kalkipta genelkurmay baskanliginin arkasina siginip hede höde etmeyin.. artik o dereceye geldik ki keske böle bisey gercekten olsaydida yakalansaydilar.. neymis devletin gizli belgeleri komutanin kasasinda bulunmus.. ulan adam 1. ordu komutani... gizli belge onda olmuycakta kimde olucak.. neymis insanlari fislemisler... elbette fisleniceksiniz... yoksa bir samanalevi olsa ortalik kimleri nasil bulucak.. eski jandarma istihbarata sucluyorlar sunu bunu yaptin diye adamin görevi buymuski yapmis.. simdide adamin normal görevlerini bile yargiliyor üstelik neyle suclandigi bilinmeden.. siz uyanik kalin hocam.. biz uyucaz..
-
mahkeme salonuna siyaset girerse orda doğru bişi aranmaz..
-
yüksek mahkemede yargilanmalari gerekir bu pasalarin.. bu ne idügü belirsiz biseyki nöbetci mahkemde hede höde derken cukkk hapise.. bu kadar basit ha... pehhhh...
-
bu işin artık bana göre sizi bizi kalmadı artık bütün olmak gerek bence... zamanında Türkiye"ye ayrılık tohum u atanlar hala bi tarafıyla gülüyor bize.
-
Doğu Perinçek gibi gerçekten Atatürkçü, ülkesini seven, iyi bir vatanseverin böyle bir dava da adının geçmesi beni çok üzdü açıkçası. Perinçek yaptıysa da vardır bi bildiği...
-
walla şu aralar kime inanacağımı bilmiorum ama bu işte ABD nin parmağı war gibi gelio.AKP'nin kapatılmasıyla aynı zamana denk gelmesi zaten kesinlikle raslantı deil.Ergenekon belki de tek dayanağımızdı irticai faaliyetlere karşı ya da en zararlısı kim bilir.
-
cagatay09 bunu yazdı:
-----------------------------Heyetcim eger bu uyumaksa ben uyuyorum arkadas... bu yapilanlari o kadar ince bi sekilde takip ettim kii.. tek elimizde olmayan sey iddanamedir.. yani bu adamlarin neyle suclandiklari daha bilinmiyor.. adami aliyosun götürüyosun.. delillere bakiyosun. masanin üstünden toplandi bilmem ne oldu.. yok ötekinin kasasindan 2,3 milyon ytl bulundu.. adam darbeye tesvik edecekse ne diye orta yere biraksin evraktir ivir zivirdir.. bu kadar rahat bi olaymidirki bu darbe uluorta yere böle seyleri birakmak.. özden örnekmidir nedir.. ne zkime.?? peki bu adam icin ne diyceksin.. sözde günlükler bundan peydahlandi??? bu adamli oda askerdi.. ama görüyorum ki örnek askerimiz akpye cok yakın kuruluslarda ogluyla beraber paranin a.q koyuyorlar.. üstüne madem böyle bi sorusturma var ortada darbe günlüklerinin yakalandigi örnek denen sahsiyeti iceri almiyorlar.. madem bu adamlar suc islemis.. örnek denen sahsiyet anasindan sütten cikma ask kasikmiki bu herif hakkinda hic bi islem yapilmiyo.. bu sorusturma tantanasini baslatan el bombolarinin hurda oldugunuda söylememe gerek var mi uyanik arkadasim.. madem siz uyaniksiniz ben uyumaya devam ediyorum... kalkipta genelkurmay baskanliginin arkasina siginip hede höde etmeyin.. artik o dereceye geldik ki keske böle bisey gercekten olsaydida yakalansaydilar.. neymis devletin gizli belgeleri komutanin kasasinda bulunmus.. ulan adam 1. ordu komutani... gizli belge onda olmuycakta kimde olucak.. neymis insanlari fislemisler... elbette fisleniceksiniz... yoksa bir samanalevi olsa ortalik kimleri nasil bulucak.. eski jandarma istihbarata sucluyorlar sunu bunu yaptin diye adamin görevi buymuski yapmis.. simdide adamin normal görevlerini bile yargiliyor üstelik neyle suclandigi bilinmeden.. siz uyanik kalin hocam.. biz uyucaz..
-----------------------------Ne güzel acıklamıs arkadas.Gündemi iyi takip ettigi belli.biraz düsünün her türlü adamı topladılar.Biz forumda bile dogru düzgün anlasamıyorken onlar biraraya gelip kaos bozup darbe mi yapcak.Hem ne kadar önemli insanlar var.Mesela Veli Küçük pkknın canına okuyan adamlardan birisi.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------HolygaN bunu yazdı:
-----------------------------Böyle buyuk!!!! bi örgüt hemde 70lerden beri süren bi öregüt sence genelkurmaya ızn verırımı
-----------------------------
Bu örgüt tarihtede görüldüğü gibi her zaman ordunun desteğini arkasına alarak darbe yapabilmiştir.Türk ordusunun desteğini almadan hiçbirşey yapamaz...
Genel Kurmay Başkanı Büyükanıt'ta bu ipnelerle birlik olmamıştır : ) İsterse amerikan derin devleti olsun. Genel Kurmay Başkanının desteğini almadıkça hiç bi s.kimi yiyemez : )
-----------------------------demekki askerin içinde de war ki ABD etkisi... Zamanında darbe olmasaydı şimdiye çoktan yokolmuştu Türkiye...