Ergenekonun Fotoğraflı Öyküsü
-
fatihack bunu yazdı:
-----------------------------AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Yaşta yansın.
Yeter ki bu olay artık sonlansın :|
Vallahi canımı vermeye razıyım. Yeter artık... Ülkeyi s.qti adamlar..
-----------------------------
bu ülkeye sen ve senin zihniyetindeki adamlar kadar zarar veren başka birşey yok
-----------------------------
bu ülkeye asıl sen ve senin zihniyetindeki adamlar kadar zarar veren birşey yok.bir kere çok saygısızsın.mesajlarına bakıyorum senle alakalı olsun veya olmasın herkese karşı bir küfür, bir hakaret.sen kimsin yahu ? televizyonda iki ulusalcı izlemişsin şimdi de gelmiş onları ağzıyla, fikirleriyle burda millete gider koyuyorsun.
bu zihniyetle bi yere varamaz bu ülke.askere dokunulabilmesi, darbelerin engellenebilmesini görebildikçe bir umut ışığı doğuyor içimde bu ülke için, ama bu kısa sürüyor çünkü senin gibileri görüyorum.
-----------------------------ne yalan söyleyeyim. AntiOksidan'la aynı fikirdeyim.
-
cagatay09 bunu yazdı:
-----------------------------sizde inandiniz demi..... aferin tam istedikleri gibi davraniyosnuz bravo.. daha neyle suclandiklarini bilmeyen adamlari suclu ilan eden zihniyeti zkeyim... napacakti TSK almayin mi diycekti bu adamlari.. deyipte tansiyon mu yükseltecekti.. herkes yargilanabilir sivil olduktan sonra.. ama kaldiki ortada daha iddaname bile yokken bu suclamalari yapmaniz ne derecede zihniyet diycem ama zihniyet bile yok sanirim sizde.. birileri ne yapsa öpüpte basina koyan bireyler siz degilmisiniz? ee zaten sizden ne beklenir ki?.. anca inanirsiniz birbirinize böyle gaz verip egonuzu tatmin edersiniz.. inanin a.q siz bunlara... aynen devam...
-----------------------------kesinlikle..Terör örgütü diolar ama kanıtlanmış bi eylemleri yok henüz.Düşünce olarak belki darbe yapmak istiolar ama yeri gelince türbana işleyen düşünce özgürlüğü bu adamlara da işleyecek, işlemeli.Eğer darbe fikri taşıyan her insan her örgüt cezaevi ne alıncaksa beni de alsınlar o zaman ya da ne biliyim böle saçma yollarla gitsinler kızılay ı da alsınlar o kadar aids li bilmem ne li kan dağıtan bi örgüt demekki insanları öldürmek istio die alsınlar hepsini içeri.
-
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------bu işin artık bana göre sizi bizi kalmadı artık bütün olmak gerek bence... zamanında Türkiye"ye ayrılık tohum u atanlar hala bi tarafıyla gülüyor bize.
-----------------------------hocam elbette bütün olmaliyiz ama bu tür süpheler oldugu sürece ben ve belkide bir cok insan inanmaz.. varsa suclari elbette ceksinler ama bu yapilanlar hicde inandirici degil..
-
Bu Recep Tayyip Erdoğan harbi oy verilecek adam. Çok zeki tebrik ederim onu ve çetesini.
Darbe planı diye topladı herkesi , Darbe isteyen zaten Başbakanımız. İddaanamesiz adam tutuklanıyo varmı böyle birşey ? hani suç ? neye göre tutukluyonuz?
Tayyipin amacı askerin olaya karışması. Asker girsin devreye ben kurtulayım istiyor.
-
Lafıma Genelkurmay ımızı tebrik ederek başlıyım...Bu olaylarda ses çıkarmadılar , üklkenin anasını s.kmediler... Herkes biliyorki siz ne yapıyorsunuz tarzı bişey diyip ordu ses çıkarsa ülke mahvolucak...
Ergenekonu destekleyen arkadaşlara da sesleniyorum. Bu operasyon madem o kadar muhteşem bi operasyon , neden oldu bitti ye getiriyorlar ? yargılasınlar bütün TR nin önünde , halkta görsün suçluları. nedir bu acele? nedir bu bi anda herkesi içeri tıkma ?
biride açıklasın bana neden bütün akp ye sesli muhalefet olanlar içerde?go tayyip go
-
devlet sirriymis hocam iddaname aciklamamalari gerekiyomus:(!).. aciklamamak icin habire uyduruyorlar yok kac bin sayfa...yok cok delil var.. yok ebesinin:)
-
iddianname hazırlanmadan adam tutuklanabilir.bilip bilmeden konuşmayın.akşama kadar tahribatta takılıp, arada bir haber sitelerine bakarak nasıl böyle bilgi dağarcığınızı zenginleştirdiniz anlamıyorum.
tedbir amaçlı tutuklanır ve iddiannamede hazırlanır.aynen şu an olduğu gibi. -
Savcının elinde sağlam delil olmasa ne Ordu ne de mahkeme emekli paşaların tutuklanmasına izin verir.
Uyanın beyler , askeriye bile ses çıkarmıyor , demek ki çok sağlam delillerle suçlanmış ve tutuklanmışlar.
-
Geenmeboo bunu yazdı:
-----------------------------demekki askerin içinde de war ki ABD etkisi... Zamanında darbe olmasaydı şimdiye çoktan yokolmuştu Türkiye...
-----------------------------Acaba Atatürk yaşasa sizin gibi maldonadolar hakkında ne düşünürdü :|
Darbe 1980'lerden önce yunanistan ve romanya'da da olan bir olaydı.
Ve bunların ipi çekildi... Açlık ve sefalet yüzünden sürünen bu iki ülke şimdi tarihlerinin en parlak dönemlerini yaşıyor...
Arkadaşım sağlıklı düşünemiyorsanız bari tarihe bakıp örnek alın : )
TARİH'i yapan akıl, mantık, muhakeme değil; belki bunlardan ziyade HİSSİYAT'tır. Düşmanlarımızın hakkımızda uzun asırlarla tekasüf eden hissiyatını, yalnız bugünkü hadiseler ile silebileceğimizi zannetmek, hakikati ifade etmek olmaz.
K.Atatürk
12 Eylül
Sözde ulusalçı geçinen p*çler, Pkk'yıda, Hizbullah'ıda ve Maalesef ülkücüleride kendileri destekliyor. Bir piyon gibi kullanıyor. Sonra Abdullah Çatlı denen piyonları kahveleri bombalıyor, gazeteci öldürüyor, istanbul üniversitesine bomba atılıyor. Şimdi sana soruyorum?
Bu Abdullah Çatlı darbecilerin adamı değilse nasıl oluyorda askeri mahkemede idam cezasıyla yargılanmasına rağmen tam 4 kez suçlu bulunduğu halde beraat ediliyor?
Peki bugün Osman Gürbüz Abdullah Çatlı'nın rolünü oynamayacak mıydı?
ATO başkanı Sinan Aygün "beni başbakan yapacaklar" diyerek inler miydi cumhuriyet gazetesi yazarının yanında:

Susurlukta teröristide darbeciside bazı siyasetçilerde iş birliği yapıyordu. Görmedik mi?
Lütfen mantıklı düşünün.
Madem Kemal Atatürk'ü seviyorsunuz, az onun söylediği sözlere itaat edin tarihi araştırın...
Yok ama senin gibi nadir insanlar çıkıyor. Allah'a şükür benim milletim gerçeği biliyor. Sonuna kadar hükümete destek çıkacak, bunu hep beraber gelecek seçimde de göreceğiz... Artık sizde uyanın bence. Uyanmasanızda paşa gönlünüz bilir...
Not: Bugün darbe'yi engelleyen asıl insan Genel Kurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt'tır! Kendisinin hayranıyım. Ve gerçekten candan teşşekür ediyorum ona... Çünkü darbecileri hiç bir şekilde desteklememiştir.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Sözde ulusalçı geçinen p*çler, Pkk'yıda, Hizbullah'ıda ve Maalesef ülkücüleride kendileri destekliyor.
-----------------------------Bu yazıyı yazanın beynini sikiym ben