folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Ergenekonun Fotoğraflı Öyküsü

Ergenekonun Fotoğraflı Öyküsü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chinggis
    Chinggis's avatar
    Erkek

Güzel senaryo yazmışlar . Ama eklemeyi unutmuşlar .

"Bu kolpa operasyonlarda geçen isimlerin hiç bir suçu yoktur , tamamiyle CIA , Fettoş , AKP kumpasıdır . Maksat milliyetçilere bok atmaktır ."

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

keşke küfür yerine anlam dolu sözcüklerle kendimizi ifade edebilsek..

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:
    -----------------------------

HolygaN bunu yazdı:

HaYVaN bunu yazdı:

Sözde ulusalçı geçinen p*çler, Pkk'yıda, Hizbullah'ıda ve Maalesef ülkücüleride kendileri destekliyor.

Bu yazıyı yazanın beynini sikiym ben

Ben sözde ulusalcı yazmışım adam üzerine alınıyor : )

Hacı ben o altı çizili yere dedım onu o ıkısının yanına ülkücüleri koyabılen beyne dedım.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    krebs
    krebs's avatar
    Erkek

Ergenekonda diğer karışık olaylarda hiçbir zaman halkın beyninde tanımlanmayacaktır nasılsa susurluk zamanında çözülmüş ve devlet arşivinde şuan bulunmakta ise ve halk hala o olayı tam oalrak anlaamsada Ergenekonda aynı sonuca vaarcaktır.

krebs
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

konuda szöde ergenekondan bahsederken '21. Yüzyılda Kemalist Hareket'  die bişi gördüm,ulan örümccek kafalı yobaz hayvan  lar ,hanginizin yüreği kemalizm i bitirmeye,Atatürk yolunca gitmemizi engellemeye yeter lan... hepimiz uyuyoruz eğer tutuklanan emekli paşalar darbe yapcak olsalardı görev başındayken yapardı,evet gündemde darbe var ama ergenekon deil,SİVİL DARBE.....

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Serser1
    Serser1's avatar
    Erkek

onur35 bunu yazdı:

konuda szöde ergenekondan bahsederken '21. Yüzyılda Kemalist Hareket'  die bişi gördüm,ulan örümccek kafalı yobaz hayvan  lar ,hanginizin yüreği kemalizm i bitirmeye,Atatürk yolunca gitmemizi engellemeye yeter lan... hepimiz uyuyoruz eğer tutuklanan emekli paşalar darbe yapcak olsalardı görev başındayken yapardı,evet gündemde darbe var ama ergenekon deil,SİVİL DARBE.....

nerden biliyosun hoca paşalarla karşılıklı ülke mevzularını mı konustun?doğrudur yanlıstır da demiyorum ama net bişi yok ki..

türkiye tarihinde siyasette hiç bişi kesin noktaya varmadı ki..

dil, kültür, renk değil..emektir yüce olan..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

Not: Bugün darbe'yi engelleyen asıl insan Genel Kurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt'tır! Kendisinin hayranıyım. Ve gerçekten candan teşşekür ediyorum ona... Çünkü darbecileri hiç bir şekilde desteklememiştir.

nerden biliyosun desteklemediğini oturup konuşmuşluğun mu var yaşarla?

bu ülke darbenin eşiğine geldi bütün seneryo yazılmıştı tayyip'in en ufak bi karşı çıkışını bekleniyordu... ama tayyip askere eyvallah çekti birlikte karar alıp vereye başladı. darbeden vazgeçildi.

bilip bilmeden konuşma. sanki yaşar büyükanıt babanın oğlu her akşam muhabbet ediyosun.

Not: seneryo yazılmıştı derken kimin nereye hangi sıfatla atanacağıdır başka şeyler çıkarmayın.(örn: biyerin valisi) . soran olursa kaynak ne diye akser(rütbesi yüksek ve darbe sırasında bi yere vali atanacaktı)in kendisi.

anlamadım herkes iktidar aşığı olmuş çıkmış. adamlar ne yaparsa hayran kalıyorlar. artık at gözlüklerinizi çıkarın da bakın şu olaylara...

punto cero
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabasan351
    karabasan351's avatar
    Erkek
    Chinggis bunu yazdı:

Güzel senaryo yazmışlar . Ama eklemeyi unutmuşlar .

"Bu kolpa operasyonlarda geçen isimlerin hiç bir suçu yoktur , tamamiyle CIA , Fettoş , AKP kumpasıdır . Maksat milliyetçilere bok atmaktır ."

-------------------------------

bu isimlerden hangisi milliyetçi. bunlara milliyetçi diyerek milliyetçilere ayıp oluyor aynı kefeye koyma

medeniyet dediğin açmaksa bedeni desene hayvan sizden daha medeni M.AKİF ERSOY
Toplam Hit: 20232 Toplam Mesaj: 79