Ergenokon/Silahlar
-
Bunun zekilikle falan alaksi yok diger toplanan belgeler pasalarin darbe günlükleri, notlari kendi evlerinde cuvallar dolusu belgeyi saklmasi aptallıkmı sadece olmasinin mumkun olmayacak kadar zor gordukleri icin bu operasyonlarin bu zamana kadar rahat hareket etmisler. Krokilerin sahibide muhtemelen öyle.Bu adamlara cok iyimser yaklasanlarada hayretle bakiyorum.Pasa albay gazeteci ögretim üyesi vs ne olursa olsn tolerans gösterilecek bi durum yok ortada apacik vatan hainligi söz konusu .Kusara bakmayinda once pkk yi bitirin sonra ergenekona gelin gibi sacma bi düsünce tarzi olamaz!
-
ergenekon beni aşar
-
-
c0der bunu yazdı:
-----------------------------özel tim'de devlet adına çalışan insanların böyle cephanelikleri tabii ki olacak.
ama herif emekli olmuş gitmiş devletten arakladıklarını toprağa gömmüş.
kimler suçluysa cezasını çeksinler.
öyle kolay mı lan darbe girişiminde bulunmak.
güya iktidar partisini devireceklermiş.
adamı böyle yaparlar işte.
-----------------------------niye ya onceden azmı devirdiler astılar bile
-
şş çocuklar bunlar derin şeyler karıştırmayalım gerek yok bunlara :) biz başbakana bakalım ne şerefsizlikler yapmış dağıtılan kömürleri konuşalım aşalım bunları :) laiklik elden gidiyor sizin dediğinize bakın yani aman canım
-
ya hala şu ergenekonu "ATATÜRKÇÜLÜK-TÜRKLÜK" ile bağdaşlaştıran minimum -180 IQ ye sahip insanlar var..
Chp' li olmayan herkes gericidir yobazdır cahildir diyen yavşak sürüleri savunmaya devam etsin. Ama unutmasınlar bu vatanın gerçek sahipleri millettir. -
-
orgeneraller askerler görevdeyken neden çok istedikleri darbeyi yapmadılar?
-
KOMPLOLARLA TÜRKİYE
-
Din vicdandadır ve vicdan da kalması gerekir.İslamın ne ılımlısını ne kaynarını nede İ'sini yönetimde görmek istemiyoruz.Sucumuz buysa size göre sucluyuz.Evet darbe isitoyoruz,evet ergenekona destek veriyoruz.Varlıgı yada yoklugu önemli degil benim için ya gercekten varmıs yada yokmus zerre ilgilendirmiyor beni bu saatten sonra varsa da öyle iki capulcunun ortaya cıkaracagı yüzeysellikte olmadıgı kesin.Kendinizi yakalanan insaların görüntülerinei görerek afyonlamak istiyorsanız buyrun.Eger varsa görünenler sadece vitrindir.Derin derin diyorsunuzda bu ülkede derinide yüzeyide teşkilatı mahsusayı da yaratan ittahat terrakiydi.Bu güne kadar bu ülke gerici yobaz köpek sürüsüne kalmamıstır simdi istedikleri kadar at oynatsınlar.Çünkü ülkenin temelini hiç bir zaman onlar atmadı.Bu yüzden de olanlar karsından hiç üzülmüyorum yanlız emekli paşalara ve komutanlara yapılan o.ç lugu düzeyinden de ki davranıslara üzülüyorum.Gerci karsı taraftan böylesi bir o.çlugu beklememek aptallık olurdu.Kundaktaki bebegi sansürleyen zihniyetten,zamanında evlerini bir gece basıp analarını bacılarını s.kmsinler diye çalısan komutanlara karsı böyle davranmaları beklenmedik bir sey degil.Gerisi zerre umrumda degil toplaya toplaya bitiremezler çünkü bende varım benide alsınlar ergenekon davası kapsamında hadi buyrun.
