Ergenokon/Silahlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

asıl soru şu bu olay sanki dün yapılmış gibi birden patlak verdi neden? bir bokluk var haydi yakında cıkar kokusu..

birde kroki olayı var o tam bir komedi.

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

BuZuL bunu yazdı:
    -----------------------------
    BadSector bunu yazdı:

stillalive bunu yazdı:
    baykal bunların avukatlığını yapıyor acaba neden? :)

bende onu diyorum aaaa acaba neden =)

size buradan bişe diyorum çok garip gelecek ama varya bak bunu bi köşeye yazın bunların hepsinin altından sezer çıkacak saçma demeyin bi köşeye yazın ve bekleyin altından kim çıkacak görün.

az daha derinleşirse baykalıda uçuracaklarda ondan :D

çıkar onuda düşünüyorum ama en altından sezer çıkacak bundan eminim.

daha derinlere inecekler yakında baykalda ergenekondan tutuklu diyecekler acaba ondan sonra ne diyecekler çok merak ediyorum dün gorayı izliyim demiştim izlemedim chpnin savunmasını oudum güldüm falan o bana yetti yarın izlerim arogu.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

Meftuni bunu yazdı:
    ya hala şu ergenekonu "ATATÜRKÇÜLÜK-TÜRKLÜK" ile bağdaşlaştıran minimum -180 IQ ye sahip insanlar var..
    Chp' li olmayan herkes gericidir yobazdır cahildir diyen yavşak sürüleri savunmaya devam etsin. Ama unutmasınlar bu vatanın gerçek sahipleri millettir.

chp nin mk ergenekona bişey olmasın , ergenekon dediğin şey bir destandır, ırkımızın doğuşunu,  ulusumuzun kuruluşunu anlatan atalarımızın doğuya batıya kuzeye ve güneye savaşarak yarattıkları kuzey altay da - atayurtta - kurulan Türk devletinin adıdır. Bağımsız Türk devletini ortadan kaldırmak isteyenlerin "sözde" terör örgütü bahanesi ile bu ismi seçmeleri de manidardır. Ergenekonla savaşanların kimin piyonları olduğuna birkez daha dikkat çekmeyi yararlı görüyorum. Ergenekon chp gibi ne olduğu belirsiz ideolojiz bir partiye kalmamalıdır. Türk Irkı buna izin vermemelidir.

Ayrıca herdevletin bir derini vardır, ancak sömürge devletler ve çeteler yüzeyde durur. Türk devleti binlerce yıllık tarih içinde herşeye rağmen ayakta kalabilmiş eski ve köklü bir kurumdur ve kuruluşu da ergenekondur. Günlük siyasi saçmalıkları bahane edip hele birde amerikancı yobaz mandacı bir iktidar partisini savunmak için ergenekona dil uzatanın dilini kesmek gerekir. herkes aklını başına alsın , min 180iq sahibi onca insan bişey biliyordur belki. Ergenekon adına tasviye edilen solcusu sağcısı dincisi kemalisti değil TÜRK DEVLETİ' nin kendisidir. Amerika-israilin tezgahına kanmamanızı ve atalarınızın kurduğu devlete deriniyle yüzeyi ile sahip çıkmanızı umut ediyorum. 

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 12407 Toplam Mesaj: 64