Ergenokon/Silahlar
-
Bence böyle bir örgüt gerçekten var fakat arada muhaliflik yapanlar ve laikliği savunanlar gidiyo ve bu kabul edilemez bir olay, ama diğerleri için akp hükümetini kutluyorum helal olsun adamlara.
-
s.a
Şimdi benim merak ettiğim bir şey var ergenokon yoktur vardırvs o değilde...
Şimdi herkes mermiler onlarn değil silahlar onların değil,lav silahı onların değil sonradan konuldu deniyor....
Ya arama çalışmalarında cesetler bulunursa ne olacak ??
Her halde onlarda sonradan konulacak değildir..?
-
Madem o silahları koyanlar niye o evde 20 tane el bombası bulunduğu zaman daha iyi silahlar koyup bi kerede ergenekonun sonunu getirmedi... çok saçma.
Yarbayın özel evinde çıkıyor bi ton silah.
Nasıl onun değil. Parmak izine baksınlar bu kadar geri bir çağdamıyız arkadaşım :)
-
yalçın küçük
doğu perinçek
tuncay özkan ve daha niceleri bunlarda suçsuz dimi
birisi Atatürk le o.çocuğu öcalanı kıyaslasın diğeri iş birliği yapsın diğer köpekte önüne geleni dolandırsın bunlar hiç bişey olmadıkları halde bunları yapıyorsa diğerleri kim bilir neler yapmıştır...
birde şöyle bişey var...suçlu insan kendini savunur eğerki suçsuz değilsen savunmana ne gerek var zaten ortaya çıkacaktır....
-
dertli bunu yazdı:
-----------------------------yalçın küçük
doğu perinçek
tuncay özkan ve daha niceleri bunlarda suçsuz dimi
birisi Atatürk le o.çocuğu öcalanı kıyaslasın diğeri iş birliği yapsın diğer köpekte önüne geleni dolandırsın bunlar hiç bişey olmadıkları halde bunları yapıyorsa diğerleri kim bilir neler yapmıştır...
birde şöyle bişey var...suçlu insan kendini savunur eğerki suçsuz değilsen savunmana ne gerek var zaten ortaya çıkacaktır....
-----------------------------
Sorsan hepsine vatansever derler :Dhttp://habercininyeri.files.wordpress.com/2008/03/aboooper.jpg
:D :D :D
-
Akp: ergenekon terör örgütü.
Chp: kedidir o kedi.
-
edit:
neyse sallıyorum..Açmışlar bi konu kendilerince eğleniyorlar..Siz bu kafada olun daha çok ergenekonu yuttururlar size...
Biz birazda dönüp atatürk tek gözlüydü diyen bir takım dini öğreten gruplara bakalım...Eses ergenekon orada..
-
kodumun davası sonuçlansa da biz de öğrensen nedir ne değildir a.q her gün ayrı bi dalga şimdi bunca adam toplanmış örgüt kurmuşmuş da bu kadar abuk sabuk hareket etmiş silahı bile kendi evinde saklamış yani örgüt diyosunuz koca bi teşkilatlanma ki hergün ayrı bi dalga çıkıyo böyle bi yapılanma oluşuyor fakat hepsi birbirinden gerzek ki bu alalen dikkatsizce yapılanıyolar ve özellikle bırakıyolar onları deşifre edebilecek şeyleri a.q biz bile gayriresmi bi iş yaparken paranoya yapıyoruz bunlar o kadar düşüncesiz basiretsiz insanlar mı
-
BadSector bunu yazdı:
-----------------------------stillalive bunu yazdı:
baykal bunların avukatlığını yapıyor acaba neden? :)
-----------------------------bende onu diyorum aaaa acaba neden =)
size buradan bişe diyorum çok garip gelecek ama varya bak bunu bi köşeye yazın bunların hepsinin altından sezer çıkacak saçma demeyin bi köşeye yazın ve bekleyin altından kim çıkacak görün.
az daha derinleşirse baykalıda uçuracaklarda ondan :D -
Hakim: Sayın x Evinizde bi sürü silah bulundu ne diceksiniz?
x: Evimde saklıcak kadar salak mıyım?
Hakim: ............ Bu konuda ne diceksiniz?
x: O kadar salak mıyım?
Hakim: ............... Ya bu konu?
x: O kadar salak mıyım?
Hakim: ................. Bu??
x: O kadar...
Komedi ya :D