Ergenokon/Silahlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    susurluk davasini ergenekoma empoze edip gözaltindaki insanlari suclu gibi lanse edip halkın gözünde karalama metodu.. tebrik ediyorum yargi resmen akp nin at kosturdugu ciftlik olmus artik. ibrahin sahin susurluk sanigi silah buluyorlar oda ne acaipki cok mechul süpheli bir silah bulma. silahlar bulununda susurluk silahlari bulundu ergenokanda dalgalar devam etcek falan filan. milleti resmen kandiriyorlar a.q. silahlar cikti ergenokona yavas yavas desifre oluyor gibi haber yapanlarda ne idügü belirsiz birer kukla olduklarini belli ediyor ben simdi. savci zekeriya öz hakkında ben simdi bi konu acsam kacta kaciniz inanirsiniz yaptiklari ettikleri vs. ama zekeriya öz sütten cikmis ak kasik degildir bunu unutmayin..... aklınızın bi kösesine yazin. tamemen cumhuriyet düsmani bi olusuma gidiyor yargı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Dinime küfreden müslüman olsa bari diye bir laf vardır...

AQP başkanı kendisini BOP başkanı olduğunu tvlerden kendisi açıklamıştır... Proje ve amaclarının sonuçları belli iken derhal vatana ihanet'ten yargılanmaması ne hazindir

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    bunların hepsi karışık oyunlar o masum insanları sırf atatürkçü sırf iktidara ters geliyor diye hapse atıyorlar
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meftuni
    Meftuni's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mortyr516 bunu yazdı:
    -----------------------------
    bunların hepsi karışık oyunlar o masum insanları sırf atatürkçü sırf iktidara ters geliyor diye hapse atıyorlar

:)))) Hııı evet sırf iktidara ters geldi diye yalçın küçüküde, perinçeğide,veli yide içeri attılar....

Hayat : Silgi kullanmadan yazılan yazıdır! (TBT Meftuni)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek

Bu haberi duyunca güldüm aklıma Süleyman Demirel'in sözü geldi
       (Türkiye'yi sabunla bile yıkasalar kiri gitmez)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek

edit.

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Rahat olun , ayik olun :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilemem83
    bilemem83's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    baykal= bak kal

Sizler, Bizlerden Mekanik Sinyaller beklerken , Bizler de Sizlerden Beyin Sinyalleri bekliyoruz!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meftuni
    Meftuni's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bilemem83 bunu yazdı:
    baykal= bak kal

baykal= çak kal

Hayat : Silgi kullanmadan yazılan yazıdır! (TBT Meftuni)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

Bu Ergenekon Davası, CİA'nın Türkiye gibi birçok ülkede uyguladığı gizli operasyonlardan sadece biridir. Bu olaylar , şimdi olduğu gibi, 20-30 yıl sonra tam olarak aydınlanacaklardır. Fazla dert etmemek lazım, şahsen son günlerde yaşatılan olaylardan ötürü oldukça düşünceliyim fakat biliyoruz ki güneş balçıkla sıvanmaz. Umarım bütün gerçekler ortaya çıkar ve "gerçek ergenekon" u en kısa zamanda anlarız. 

Ergenekon Davasının tam olarak arkasında duran arkadaşlara tavsiyem şudur: " Rüzgar birgün önünüzden de esebilir. Güç sahipleri şu anda sizler olabilirsiniz fakat güç, kendi kaynağına göre kutup değiştirirse işte o bahsettiğim rüzgar önünüzden eser. Düşüncelerinizi iyi tartın, ona göre yorum yapın çünkü şu anki yönetim (siyaset, medya, iş dünyası vs..) sizin düşüncelerinizi destekliyor ve bu destekle kendi fikirlerinizi yaymanız konusunda daha etkinsiniz. Herhalde iftira atıp, küfre batmak istemezsiniz.."

Ergenekon Davasının tam olarak avukatı gibi duran arkadaşlara tavsiyem şudur: " Biliyorsunuz ki hiçbir olay tek taraflı olmaz ve ateş olmayan yerden de duman çıkmaz. Sizin kaygınız, yasadışı olaylarla ilgisi olmayan insanların da aylardır içeride tutuluyor olması ve tutuklanmaları olmalıdır. Kurunun yanında yaşın da yanmasıdır. Hatta yaş bile olmayanın yanmasıdır.. Geçiş dönemlerinde bu tarz olayların olması doğanın kanunudur. Örneğin sayıtımsal (istatistik) fizikteki faz geçişleri bunun örneği olarak gösterilebilir.. O anlarda herşey belirsizdir, sadece siz tahmin yürütürsünüz ve olayı çözmeye çalışırsınız.. Ama fizikten de biliyoruz ki, bu geçişlerde hiçbir zaman gerçek aldatılamaz. Geçiş her zaman gerçekleşir. Geçişi ertelemek ya da bir müddet yanlış yönde sürdürmek mümkündür fakat kalıcı değil... Allah'tan hepimize sabır vermesini diliyorum.."

Toplam Hit: 11673 Toplam Mesaj: 64