Erkeklere Soruorm?!!!
-
hayalinizdeki kız tipi nasl?pernsesnz nasl olmalı yanii(düşüncesyle,hareketleryle)
-
renenin site map sağolsun abla doldu la tbt :D hayalimde ki kız tipi felan yok ablam var bi tane o beni seviyo ben onu seviyom sevüşüyoz doğal olaraktan. ama hayal filan yok yani tipi kaymış olmasın bana da dert ortağı olsun yeter.
-
böyle hanım hanımcık olucak :P ya güzellik aramıorum dıyen erkek gormedım ben tabıkı guzel olucak:D sonra sadık olucak konusması hareketlerı dogru duzgun olucak vs vs
-
80'ler rock/metal dinleyen networkçü oturmasını kalkmasını bilen romantik şarap kültürü olan güzel esmer bir hatun ve ona çok yakınım :) haa birde erkeklere soruorm die bir başlıgı "Bilim Teknik Teknoloji"'ye açmıcak
-
Magazin,kozmetik,alisveris,dedikodu,arkadan is cevirme genleri alinmis olmali.
-
şurada yazanlar gibi olmasın yeter:D
-
Güzel ve sadık olsunda gerisini ayarlarız :D
-
böyle hayallerimle süslediğim bi pamuk prensesim yok... hayalle felanda olmaz zati..
karşımıza çıkınca görcez nası biri... şöle böle olsn felan filan diyoruz karşımıza biri çıkıyo bizim tanımlarla alakası yok ama bi vurulmuşuz ki sorma.. o yüzden hayallerden uzaklardayım :D -
sadık olmalı, kendi kafasına göre hareket edip özgür kızcılık oynamamalı yapma denilen bişeyi üstüne basa basa tekrar etmemeli.. her erkeğe arkadaş zararsız gözüyle bakmamalı erkekler arasında mesafesi olmalı..
çok şey mi istedim :/
-
sandman bunu yazdı:
-----------------------------
haa birde erkeklere soruorm die bir başlıgı "Bilim Teknik Teknoloji"'ye açmıcak
phuauhauha=)) aynen :) ya herşeyimi paylaşabilcemm uyumlu dürüst vicdanlı vs vs=) -
60-70-80ler rocknroll, heavymetal, glam, hard rock filan dinnicek. Felsefe yapılanabilcek. Beyaz tenli siyah ya da kırmızı saçlı. Yeşil göz hoş olabilir ama zorunluluk değil.. vücudu hoş olcak.. hmm deli dolu olcak ama ciddi olmasını da bilecek, benlen dışarda sabahlayabilcek filan falan..
Toplam Hit: 32400 Toplam Mesaj: 114