Erkeklere Soruorm?!!!
-
şimdi tbt de yuzlerce ınsan var...ve hepsının ayrı ayrı tarzları ,zevkleri,hobileri,ve hayalındeki prenses vardır...bu daha cok goreceli bıseydır yanı herkes kendı tarzına ve fıokrıne gore sotyler...ortaya yuzlerce cesıt prenses cıkar...yanı genel bı prenses olayı yok gıbıme gelıyor...herkes kendı zevkıne gore hamurdan sevgili yapar...:)
-
Kola takdımı yakışmalı, Duvara vurdumu yapışmalı.
Prensip bu. -
iri memeli olması kesin :)
-
ganimet bunu yazdı:
-----------------------------
iri memeli olması kesin :)
pohaha katılıyorum ha bı de sarısın ve iri dudaklı olacak gerısı tahmın edıyosunuz zaten :D -
şöle olsun böle olsun diosunuz da bence öle olan birine aşık olamazsınz o sdece iyi bi arkadaşınız olur ama aşık olacağını kişi size hiç benzemiyecektir bence (: ben de genelde öyle oluyor.
-
WebCrow bunu yazdı:
-----------------------------Kola takdımı yakışmalı, Duvara vurdumu yapışmalı.
Prensip bu.
zuhahaha destekliyorum seni :P -
Benim aradığım kız tipi nasıl olsun diyorsan bu dünyada yok...
-
fazla gezme tozma meraklısı olmasın. insan içine girmeyi çok sevior olmasın, cafeydi discoydu kafamı bozmasın, dili uzun olmasın, dert ortağı olsun, çirkin olmasın yeter
-
birde soyle bir sorun var
eglenmek icin olani mi ? evlenmek icin olani mi ? sen hangisini soruyorsun ???
-
Hepiniz bir araya gelseniz Abert einstein gibi olamazsınız.O istemediği müddetçe karısı onunla konuşamazmış.hergün odası temizlenecekmiş.bütün kıyafetleri ütülü ve temiz olacakmış.evde gereksiz yere ortalıklarda dolaşmayacakmış.yemekler saatinde hazır olacakmış.onun izni olmadan dışarı çıkmayacakmış.ses çıkarmayacakmış.soru sormayacakmış....
Daha bi sürü vardı.ama aklımda kalan bunlar..
Aslında türk erkeğinin esin kaynağı bu olsa gerek.Bazı yönleri benziyor çünkü.
Toplam Hit: 26967 Toplam Mesaj: 114