folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Esenyurtta Yaşayıp Asosyal Olmamak

Esenyurtta Yaşayıp Asosyal Olmamak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

senin ev akbati'ya yakin degilmiydi kardesim. Melodi cikolata fabrikasinin o civarlarda diye hatirliyorum. akbatiya git orada bir seyler bulursun. Benim basim bagli olmasa gelir yanina takilirdim oralarda.

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

sorun bence oturdugun yerde degil, kendine yeni arkadaslar bul. gerisi gelir

buyukcekmece, avcilar, bahcesehir dibinde zaten.

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

en güzel sosyallleşme bir kursa yazıl hafta sonları

ingilizceye havalı tipler gelir. genelde boş adamın işi yok oralarda. kesin ihtiyacı olmuştur gelmiştir.

ilk yardım kursunu varsa öneririm

ehliyete gidebilirsin.

fazla kafa yormyım dersen resim karakalem gibi kurslar güzeldir.

bunlar erkek kız karışımı kurslar

yoksa mefruşat, giyim, nakış, takı tasarımı,.... diye uzar gider

mefruşata genelde yaşlı teyzeler gidiyor. giyimdede kimseyle konuşamıyorsun herkes işinde takı tasarımı çok iyidir.

takı yapmayı öğrenirsen sonunda kız arkadaşına yaptığını hediye edersin havan olur hemde bu bahaneyle masrafta yapmazsın :)

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    128Kbps
    128Kbps's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

esencılıs :)

https://t.me/pump_upp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    128Kbps
    128Kbps's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

beylildüzünde boss diye bi mekan varya beylicium'un arka taraflarına doğru mekan iyi orada takılabilirsim.

https://t.me/pump_upp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

bi olta al git balık tut eminönünde

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    bychaos bunu yazdı

146 nin amk kaç kere belediyeye mail çaktım bi halt yapmadılar koyun gibi dolduruyolar otobüse her gün çekiyorum amk dmn otobüsünü 

la bakırköyden o çok rahat sakincene kalkıyor ne oluyor ki? 

avcılardan esenyurta geçişte bombalıyorlar mı ne oluyor :D 

ne diyon?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    128Kbps bunu yazdı

beylildüzünde boss diye bi mekan varya beylicium'un arka taraflarına doğru mekan iyi orada takılabilirsim.

bigboss hocam, b.düzünde en kaliteli insanların bulunduğu mekan özsüttür manian ve kübanın arasında kalıyor, benzini hiç tavsiye etmem s.km gibi

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

Hepinizi opuyorum seviyorum falan filan.  Bir tek emirgan korusu mantikli geldi. Arkadaslar mesele kari kiz degil. Zaten  kari kiz pesinde kosamam cunku zaten yeteri kadar vaktim olmuyor. Arkadas c2 demis yuh amk liseli diyorum.  Cocuk onlar cocuk gerci seni dusunursek normal .d   hiko abi ben almiyim biliyon sakin adamim gelemem kavga dovus.d  haftada bir gun adam gibi tatilim var ona da kari kizla harcamiyim abi.  Ayrica avm cafeler filan skliyorum arkadaslar. Yoksa yarm saat mesefe uzaklimta cok buyuk iki avm var.

Boş İşler Uzmanı..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

Ayrica  146 i kullanmayin abi bence  .d esenyurta donuste avcilarda inin bence .d

Boş İşler Uzmanı..
Toplam Hit: 7585 Toplam Mesaj: 77