Esenyurtta Yaşayıp Asosyal Olmamak
-
senin ev akbati'ya yakin degilmiydi kardesim. Melodi cikolata fabrikasinin o civarlarda diye hatirliyorum. akbatiya git orada bir seyler bulursun. Benim basim bagli olmasa gelir yanina takilirdim oralarda.
-
sorun bence oturdugun yerde degil, kendine yeni arkadaslar bul. gerisi gelir
buyukcekmece, avcilar, bahcesehir dibinde zaten.
-
en güzel sosyallleşme bir kursa yazıl hafta sonları
ingilizceye havalı tipler gelir. genelde boş adamın işi yok oralarda. kesin ihtiyacı olmuştur gelmiştir.
ilk yardım kursunu varsa öneririm
ehliyete gidebilirsin.
fazla kafa yormyım dersen resim karakalem gibi kurslar güzeldir.
bunlar erkek kız karışımı kurslar
yoksa mefruşat, giyim, nakış, takı tasarımı,.... diye uzar gider
mefruşata genelde yaşlı teyzeler gidiyor. giyimdede kimseyle konuşamıyorsun herkes işinde takı tasarımı çok iyidir.
takı yapmayı öğrenirsen sonunda kız arkadaşına yaptığını hediye edersin havan olur hemde bu bahaneyle masrafta yapmazsın :)
-
esencılıs :)
-
beylildüzünde boss diye bi mekan varya beylicium'un arka taraflarına doğru mekan iyi orada takılabilirsim.
-
bi olta al git balık tut eminönünde
-
bychaos bunu yazdı
146 nin amk kaç kere belediyeye mail çaktım bi halt yapmadılar koyun gibi dolduruyolar otobüse her gün çekiyorum amk dmn otobüsünü
la bakırköyden o çok rahat sakincene kalkıyor ne oluyor ki?
avcılardan esenyurta geçişte bombalıyorlar mı ne oluyor :D
-
128Kbps bunu yazdı
beylildüzünde boss diye bi mekan varya beylicium'un arka taraflarına doğru mekan iyi orada takılabilirsim.
bigboss hocam, b.düzünde en kaliteli insanların bulunduğu mekan özsüttür manian ve kübanın arasında kalıyor, benzini hiç tavsiye etmem s.km gibi
-
Hepinizi opuyorum seviyorum falan filan. Bir tek emirgan korusu mantikli geldi. Arkadaslar mesele kari kiz degil. Zaten kari kiz pesinde kosamam cunku zaten yeteri kadar vaktim olmuyor. Arkadas c2 demis yuh amk liseli diyorum. Cocuk onlar cocuk gerci seni dusunursek normal .d hiko abi ben almiyim biliyon sakin adamim gelemem kavga dovus.d haftada bir gun adam gibi tatilim var ona da kari kizla harcamiyim abi. Ayrica avm cafeler filan skliyorum arkadaslar. Yoksa yarm saat mesefe uzaklimta cok buyuk iki avm var.
-
Ayrica 146 i kullanmayin abi bence .d esenyurta donuste avcilarda inin bence .d