folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Esenyurtta Yaşayıp Asosyal Olmamak



Esenyurtta Yaşayıp Asosyal Olmamak

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek

    yasin yakındaki ilçe belediyelerin internet sitelerine gir.

    daha sonra kültür merkezlerine ulaş ve tiyatro gösterilerine bak.

    bilet fiyatları 4 tl falan.arada kitap ta okuyabilirsin.

    karı kız zamanla olur daha yaşın genç :-)

     


    Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ocak/2010
    Erkek

    Usta yat kalk esenyurtun topragini op. İstanbul adi istanbul. Amk karabugunde kafayi yedim sabaha kadar islaticak mekan bile yok birtane var oda damli aliyor geldim geleli yirmi tane hatunla tanistim kizlar yedide cafeden kalkiyor gece ne muhabbeti.

    İki tane kafesi bide bir saatte gezilicek safranbolu var. Gerci kimi soylentilere gore safranda saglam bikac mekan varmista el yakiyomus vs. 

    Takilmaya ankaraya gidiyoruz sen hesap et gerisini 

    Not :Ankara iki bucuk saat.

    Sonuc: hicbirsey imkansiz degildir. Ayrica sosyallesmeyi cok yanlis yorumlamissiniz bence sen iyi zaman gecirilcek mekan ariyorsun tek basina


    www.kriptopedi.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWELANCHE
    EWELANCHE's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Mart/2007
    Erkek

    Genelde yanlız yapmayı sevdiğim aktivitelerimi yazayım sen beğendiklerin olursa uygularsın.

    1-Çok beklediğim flimlere sinemada yanlız izlerim yanında biri olunca sıkıntı oluyor konuşma vs... 

    2-Arada bir bölgedeki en kalabalık cafede yanlız takılmak güzel geliyor çevreyi gözlemlemek farkındalıkta oluştutuyor insanda.

    3-Yürüyüşe çıkmak hem spor oluyor hem etrafta keşfetmediğin yerler çıkabiliyor karşına. Veya bisikleti alıp dağ bayır buradada ne varmış diyip kaybolmakta bazen eğlendiriyor adamı. :D

    4-Cafede ders çalışmak uzun zamandır yapmadım ama öğrenciyken yanlız yapılacak en güzel şeylerden biridir.

    Daha vardır ama aklıma gelenler bunlar şimdilik.

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 29/Ağustos/2010
    Erkek
    HeadBanger bunu yazdı

    Hepinizi opuyorum seviyorum falan filan.  Bir tek emirgan korusu mantikli geldi. Arkadaslar mesele kari kiz degil. Zaten  kari kiz pesinde kosamam cunku zaten yeteri kadar vaktim olmuyor. Arkadas c2 demis yuh amk liseli diyorum.  Cocuk onlar cocuk gerci seni dusunursek normal .d   hiko abi ben almiyim biliyon sakin adamim gelemem kavga dovus.d  haftada bir gun adam gibi tatilim var ona da kari kizla harcamiyim abi.  Ayrica avm cafeler filan skliyorum arkadaslar. Yoksa yarm saat mesefe uzaklimta cok buyuk iki avm var.

    hele buna lan sen değilmiydin bana ev lazım diyen :D bir de karı kızla işim olmaz deme bir hafta sonu balık tutalım 


    SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Nisan/2008
    Erkek

    sosyalleşmeyi kafede takılma karı kız tavlama olarak görenler var galiba yasin demiş zaten 1 günüm var bunu sosyalleşerek kullanmak istiyorum diye ayrıca kafeye gidip çay sigara yapıp nasıl sosyalleşiyorsunuz oğlum yandaki masanın muhabbeti dinleyerek mi? 

    sosyal çevremizi yaşadığımız yer elbette etkileyecektir ancak asıl etkileyecek olan iletişimde olduğumuz insanlardır. bu sebeple böyle bir çevrenini oluşumu hadi 2 kere şunu yaptık diye oluşacak bir yapı değildir. Birazda insana kalmış birşey bu içine kapanık muhabbet sohbetten anlamayan bir insansanız ve asosyallikten kurtulmak istiyorsanız destek alabilirsiniz. yasin seni az çok tanırım sen bu tür desteğe ihtiyacın yok güzel kardeşim. şimdi sana şu kursa git böyle etkinliklere katıl diyerek tavsiye vermek isterdim ama onuda yapamıycam yasin çünkü seni tanıyorum. nasıl birşey önersem bilemedim üniversite bitmemiş olsa kulüp vs önerirdim ama oda yok.

    bence kısa film gösterimlerine gidebilirsin. bazılarında 3 + 3 gibi gibi şeklinde gösterim oluyo bu + kısmında lounge havasında çokta güzel aralar veriliyor. bu esnada çokta güzel sosyalleşilir. bunun dışında yeni yeni insanlarla tanışabilceğin etkinlik organizasyonlara bak derim. şurda bi kafe var şurda bi nargileci var diyerek birşey elde etceğini zannetmiyorum. he ben esnaf muhabbetiylede mutlu olurum diyosan onu bilemem.

    öptüm yanaklarından güzel kardeşim :W


    You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Eylül/2007
    Erkek

    Bir kaç sosyalleşme örneği verelim;

    Esenyurtta kamunun beleş kurslarında sosyalleşmek istersen gidebileceğin dalları ve göreceğin insanları düşün, bir de şişliyi falan düşün. Daha gelişmiş oturmuş bir bölgede daha eğitimli insanlar olacaktır (yüksek oranda) bir resim kursuna gittiğini düşün ismek bile olabilir, bu kurs esenyurtta olursa nasıl insanlar gelir, şişlide olursa nasıl insanlar gelir bunu bir düşün. Burada maksadım ekonomik toplumsal sınıf farkı koymak değil, daha iyi bir muhitte oturmak her zaman avantajdır, ha oturmasan da arkadaş çevreni ve dost çevreni o taraftan seçip o tarafta takılman senin açından daha hayırlıdır. Uzun vadede daha kaliteli bir ortamın olur, şişlide, beşiktaşta oturan herkes çok mu zengin amk.


    ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 6307 Toplam Mesaj: 77