folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Eski Tahribat Diyenlere Hitaben

Eski Tahribat Diyenlere Hitaben

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek
    sürekli bir eski tahribat şöyleydi böyleydi deniliyor benim anlamadığın ise şu mesaj

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=4978&sayfa=1#41605

bu eski tahribat ne zamanın tahribatı herkes hep aynı şeyleri sayıklıyor
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek
    çok komik bi konu zannımca :)

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek
    2003 tede adam aynı şeyi söylüo 2009 dada aynı konular peki bu tahribat asıl nezaman o haldeydi cidden merak ettim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

bak moc o ah eski tbt diyenlerin hepsi ortak bi zamandan bahsetmiyor

hepsinin özlediği farklı zamanlar var biri 2005 döneminde burdadır o ortamı sevmiştir arkadaşlar

edinmiştir sonra bakmıştır arkadaşları gitmiş eskiyi özlemiştir biri 2006'da aynı olayı yaşamıştır

anlatabildim inş. :W 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ee hoca ??? Ben buraya ilk geldiğimde 2006 idi sanırım 3 sene önce.Programlama, linux , konusunda bir konu açıldımı pat pat artardı.Hack ile ilgili bir konu açıldımı hemen hit alırdı şimdi ?

Phpde genel bir problem vardı siteleri indexlemek, link havuzu.Açtım paso ben yazdım.birlikte birşeyler yapacaktık bilenlerle uğraşa uğraşa kodları buldum mu ? buldum eninde sonunda güzel birşey yaptım mı ? yaptım.Normalde yayınlardım şimdi yardım etmeyenler olduğu için kodları vermiyorum.Tarcanın kodlarını verdim onu bunu verdim bunu vermeyeceğim.Çünkü bilenler yazmadı.birlikte çözüme ulaştıramaz mıydık ? ulaştırabilirdik.

Şimdi programlama ile açılıyor adam yerde sürünüyor sorunu çözemiyor.Konuya up yazıp duruyor bu mu değişmeyen şey ?

-----

Linux konusunda konular açıyorum .bilgilendirici.linuxun doğuşu falan filan vardı bunu bir sene önce açtm tık yok.Onu geçtim son günlerde linux ile ilgili bir iki şey yazdım tık yok.Önemli bilgilerde tık tık yok.Ben iyi hatırlıyorum ilk geldiğimde böyle değildir

-------

Kardeşim tahrib at değişmeyecek mi ? Değişkecek tabi ki ama değişim bana göre kötü yönde.Neden ?

Linuxla iligli gnome mu kde mi , ubuntu mu pardus mu , asp mi php mi konuları hitte.Neden ? Tartışma var.

Siyaset ile iligliler hit alıyor .Neden tartışma var ?? Bu site tartışma sitesi oluyor.Bannerdaki yazı gitti.Neden gitti acaba  ? Önceden harbiden o yazıya uyuyordu site tanımı.kökten devrimci hack grubuydu.Şimdi her kesimden tartışma sitesi oldu.Adminlerde sanıyorum hit aldığı için biraz göz yumdu..

----

sonuçta site 3 sene öncesine göre programlama, linux, bilişim konularında azaldı , siyaset, tartışma  konularında ( linux konsunda bile tartışma ) arttı mı ? arttı.Adminler naptı ? ana sayfada geyik çıkmasın diye geyik kısmını anasayfadan kaldırdı mı ? kaldırdı.Sitenin tartışma bölümünü kitledi mi ? kitledi.Tartışmaları yasakladı mı çoğu kez ? yasakladı.önüne geçmeye çalışıyordu .

internette tahribat ile aynı çizgide seyreden siteler vardı.Bir çoğu konuları ayırdı.Ben geyik olmasın demiyorum, şu bu olamsın demiyorum.Fakat tahribat admini olsam geyikk, tartışmayı anasayfada göstermem.

Tahribat programlama, bilişim, hack , güvenlik üzerine bir sitedir.Bu siteden öğrendim birçok şeyi fakat yeniler o kadar şanslı değil.Bu yüzden anasayfada bu tür konular olmalı.kürtlere yapılan haksızlıklar üstüne bir konu yada tartışma değil.Yada Türklerin ezilmesi gibi bir tartışma değil. C olacak, linux, windows, güvenlik olacak.

( bu konuda hit alır neden bir ton adam tartışacak..Ki ben tartışmayacağım.fikrimi söyledim olay budur isteyen katılır isteyen katılmaz.Bi 5 sene sonra siyaset, geyik aktifliği programlama, güvenliği 2-3 katına çıkarsa şaşırmamak gerek.

Bakınız geyik anasayfada gösterilmedi aktiflik bitti.Aynısını derin konulara bekliyoruz )

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    003 ceymis bond bile öyle demiş :W güleyimmi ağlıyayımmı :W

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

Kalite sürekli düşmüş demek ki, sizde buna gülüyorsunuz.

Bende katılıyorum açıkcası. Artık ne sağlam tartışmalar dönüyor, ne de faydalı ortak çalışmalar var.

Millet zoraki post atıyor ya. Onlarda ne kadar anlamlı oluyor bilinmez.

ps: 2004'ten beri siteyi takip ederim.

He is finding himself.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek
    abi site çok güzel evet gerçekten çok eğleniyorum öğreniyorum ama aslada tahribata kötü demedim siyasi tartışmaları bile komple okudum...araştırdım öğrendim belkide bulunduğumuz konumda olması gereken siyasi tartışmalardır fakat  o kadar hit alma sebebi yenileye çok basılmasıda olabilir bunu göze alın üzülmeyin konuya az taleb olduğunda cidden yazılanları okuyan öğrenen çok insan var bi bizim kadarda dışardan takip edenler var tahribat paylaşıma ciddi bir destek veriyor zaten teşekkürler..ama siz teknoloji konuları açanlar üzülmeyin mutlak bir kişiye yardımcı oluyorsunuz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

mockingboy bunu yazdı:
    -----------------------------
    abi site çok güzel evet gerçekten çok eğleniyorum öğreniyorum ama aslada tahribata kötü demedim siyasi tartışmaları bile komple okudum...araştırdım öğrendim belkide bulunduğumuz konumda olması gereken siyasi tartışmalardır fakat  o kadar hit alma sebebi yenileye çok basılmasıda olabilir bunu göze alın üzülmeyin konuya az taleb olduğunda cidden yazılanları okuyan öğrenen çok insan var bi bizim kadarda dışardan takip edenler var tahribat paylaşıma ciddi bir destek veriyor zaten teşekkürler..ama siz teknoloji konuları açanlar üzülmeyin mutlak bir kişiye yardımcı oluyorsunuz
    -----------------------------

Burda Tahribat'ın kalitesini konuşmuyoruz.

Noob dolu internet ortamında seviyesini kararlılıkla koruması iste başka bir olaydır.

Bence tek sorun bilgili ve tecrübeli adamların çoğunun artık siteye uğramaması.

He is finding himself.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

hoca şöyle bir durumda var siyasi tartışmalara yazı yazıldıkça programlama alanında hiç birşey yazılmıyor gibi algılana bilri.Öyle de olabilir

fakat benim %100 olduğum bir konu var ki 3 sene öncesinden aynı konuyu açsam daha hit alacak, cevap gelecek, insanlar soru soracak.

Şimdi ise insanlar tartışmak, stress atmak, annesine -babasına, öğretmenine, imama, yolda yanlış yaptığını gördüğü bir insana, başbakana söyleyemediği şeyi burda yazıyor.

Tamam tahribatta bunu yapmak hem onların hemde bizim farklı düşünmemizi sağlıyor.okyanlar için iyi.Tartışanlar için ? Kaç adam diğerini ikna edebildi ? sıfır.Sadece okuyan adamlar tartışaların bakış açısını görüyor fakat tartışmaya katıldığı anda iş değişiyor.

-----

Sorun şu tahribat sitesinin amacı nedir ? programlama, hack, bilişim, güvenlik gibi konular mı ? yoksa millete tartışmayı öğretmen, stres atmasını sağlamak mı ? Ben demiyorum ki tartışma olmasın.Olsun.

Tartışma olsunda geyik kısmı gibi olsun.Anasayfada en hit 3 tartışma konusu görünsün, yada hiç görünmesin.Sen yine gir tartışmanı oku forum kısmından.Geyikler fazlaydı bi ara bu yararlı dğeil miydi ? doğal değil miydi doğaldı ama boku çıktı.Engellediler.Hitler %70 düştü..Yarıdan fazla düştü.

Tartışmalarada aynısı yapılsa yada dediğim gibi en üstten 3 kou gösterilse bi düzen sağlanır.

Tabi tahribatın amacı tartışma sitesi olmak değilse

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek
    valla zümsük neden olmasın yeni şeyler öğrenmek paylaşmak gerek ama bu olay devlet devlet devlet yapsın gibi oldu biz müridler bu konuda duyarlı olsun artık paylaşım kaliteli olur ozaman
Toplam Hit: 4575 Toplam Mesaj: 34