Eski Tahribat Diyenlere Hitaben
-
Eskiden herşey yeni yeni keşfediliyordu sadece tahribatta değil 2000 2002 arası kurulan forumların hepsinde çok kaliteli yazılar paylaşımlar ortamlar vardı sebebi herkes yeni keşfediyor birbirine yardım etmeye çalışıyor falan o zamanki kişiler artık zamanla aynı konularla karşılaşmaktan gına geldi her sene aynı konular açılır tekrarlanır sebebi her sene yeni öğrenecekler çıkar hersene aynı soruları cevaplamakta gına getirir adama haliylen eskiyle yeni arasında ki fark budur birde eski arkaşların hepsi adminlerde dahil eskisi kadar vakti olmayan insanar görüldüğü kadadıyla ben adminlerin çok eskiden nasıl katılımcı olduklarınıda bilirim şimdiyide görüyoruz Hocalar bu adamlarda büyüdüler :D bunu farkına varın ev kuruyor bark kuruyor hayatını oturmaya çalışıyor her daim sanalda olamıyorlar ki hepsi öğrenci adamlardı şimdi mezun olanlar oldu o oldu bu oldu eski üyelerini kastediyorum hepsi iş derdinde başka dertlerde
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
Eskiden herşey yeni yeni keşfediliyordu sadece tahribatta değil 2000 2002 arası kurulan forumların hepsinde çok kaliteli yazılar paylaşımlar ortamlar vardı sebebi herkes yeni keşfediyor birbirine yardım etmeye çalışıyor falan o zamanki kişiler artık zamanla aynı konularla karşılaşmaktan gına geldi her sene aynı konular açılır tekrarlanır sebebi her sene yeni öğrenecekler çıkar hersene aynı soruları cevaplamakta gına getirir adama haliylen eskiyle yeni arasında ki fark budur birde eski arkaşların hepsi adminlerde dahil eskisi kadar vakti olmayan insanar görüldüğü kadadıyla ben adminlerin çok eskiden nasıl katılımcı olduklarınıda bilirim şimdiyide görüyoruz Hocalar bu adamlarda büyüdüler :D bunu farkına varın ev kuruyor bark kuruyor hayatını oturmaya çalışıyor her daim sanalda olamıyorlar ki hepsi öğrenci adamlardı şimdi mezun olanlar oldu o oldu bu oldu eski üyelerini kastediyorum hepsi iş derdinde başka dertlerde
-----------------------------hayır kardeşim yanlışsın rene under holy büyüyemez yuva kuramaz yasak... :D onlarda giderse zor be abi
-
nra bundan bir sene once falan birakti herseyi, onun disinda eminim baska birakanlarda olmustur benim gormedigim, dikkat etmedigim.
ancak tahribatta bir sirketlesme ortami var, bunuda takip etmek benim baya hosuma gidiyor. bakalim ne olucak nasil gelisicek.
-
mtz bunu yazdı:
-----------------------------nra bundan bir sene once falan birakti herseyi, onun disinda eminim baska birakanlarda olmustur benim gormedigim, dikkat etmedigim.
ancak tahribatta bir sirketlesme ortami var, bunuda takip etmek benim baya hosuma gidiyor. bakalim ne olucak nasil gelisicek.
-----------------------------şirketleşme derken?
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------bncede =)
-
mockingboy bunu yazdı:
-----------------------------mtz bunu yazdı:
-----------------------------2002-2003 senelerinde tahribat arada sirada sorunlar yasadi, bu sorunlar hem kendi icinde hem disaridan oldu.site hacklendi baska ataklar oldu baya karisikliklar var.
bence bircok kisinin eski tahribat dedigi ilk acildigi zamanlar ben nedense o tarihi 2000 diye hatirliyorum ancak 2001 de olabilir. ozamanlar burda cok daha az uye vardi fakat uyelerin hepsi baya bilgiliydi. Konusulan konular farkliydi, arkadas site cehennem vardi falan filan.
neyse uzun lafin kisasi, tahribat simdide cok guzel, ancak kotu zamanlari oldu. her bolumunde farkli ortamlari var. uyeleri farkli sohbetlerin odaklandigi konular farkli ancak sistem ayni sayilir.
-----------------------------sınav yapıyorlarmış bilgi sınavı bir ara geçmiş konularda okumuştum :D
-----------------------------evet mürid seçme sınavı diye. öyle üye olunuyodu. soruları üyeler hazırlıyodu :D
aslında yine öle olsa ii olur :D güzel sistemdi :F
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------En açıklayıcısı böylesi sanırım.2004 te İstanbul a gittim gittik 2 kafadar.Beşiktaş Barbaros paşa meydanında oturduk otobüs bekliyoruz kaykay lı tipler var kimisi acemi kimisi usta yerlisi yabancısı değişik çocuklar var.biz de gazoz aldık içiyoruz.halimizde ordakilere uyuyo.Antalya dan geldik.Kim olduğunu bilmediğim hani tipini unuttuğum biri bizim yanımıza geldi ateş istedi sigarasını yakacak sordum sürekli burdamısınız diye sayılır dedi.bilmem bi yerlerde bi organizasyon varmış bu meydan iyi bi yer burda rahat çalışıyoruz filan dediler.iyi dedim sizi takip edelim o zaman nasıl ulaşırız size dedim.bana tahribat forum var dedi tamam dedim bi daha aklıma gelmedi bir yıl sonra İzmir Bostanlı da kalırken 2005 martı sanırım Antalya da Etv de çalışan arkadaşım güzel bi site buldum hacker olucam dedi.iyi adını ver dedim.verdi hemen aklıma İstanbul daki çocuk geldi kendimle yüzleştim.ama ismi nick i tipi neydi elemanın unuttum gitti.buranın adını ilk öyle duydum.Kaykaycı çocuk tahribat şu an buraya öyle tiplerin takılacağını sanmam.Ama hiç bi site ya da forumu bu kadar sevemedim.burası daha çekici geldi öyle kaldı.Ama burası ve geçmiş için alıntıdaki yazı bir gerçek.
-
Tabi ya, bana tahri-key vermesi için az mı dil dökmüştüm deca amcaya :)
Hey gidi :P ..
-
Ben bırakır demedim ki sadece eskisi kadar fazla vakit ayıramıyorlar dedim ve ayıramamalarını sebebini bu şekilde yorumladım. Reneyle ne zaman konuşsam adamın muhakkak yapacağı bir işi var kafamı kaşıyacak vaktim yok diyor başka birşey demiyor cebite gelememe nedenlerinden pay biçin arkadaşlar eski arkadalarda o şekil Eskiden sadece öğrenmek vardı şimdi millet artık herşeyi çok bilirmiş edasında geyiye döker olmuş adamlar da böyle olunca haliylen bu tip geyik adamlara kimsenin yardım edesi olmaz tabi
-
demin bildiklerimi düşündüm az çok elektronik dışında hiç birşey yok..eski tahribat olsa kapısından içeri giremiyormuşum :S