Eski Üyeler
-
Al bir 7 yılda benden :) tahrip.com zamanlarından :)
daha doğrusu tahrip.com çakmasıyım ben :)
vayy be ne günler geçmiş dile kolay üniversite bitti askerlik bitti iş hayatı başladı evlendik evlenecez neredeyse biz hala burdayız :) TBT ruhu bu olsa gerek...
-
savsak-tahribat atışmaları vs.. vs.. gibi atışmalar çok tatlı oluyordu ben çok zevk alıyordum..Hepsinin eline verince..
Tabi sonra iş bitti akıl almaz bir siyasi tartışma başladı bir kaç ay.Oda azaldı.Şimdi tahribatta hangi konular tam aktif bilemiyorum fazla takip edemiyorum ama tahribatı ilk bilişim ve hack konusu yoğunlukta olduğu için seçmiştim.
-
ne güzel,
-
ula bi mantıklı düşünürsen 10 sene sonra renede evlencek desek o zmn coluga cocuga renede karışınc ne bok yicez site kapanır sırf rene deil hoyl de evlencek o zmn site devam edermi acaba o zmn kac para isterlerse ben satın alcam yazın kenarı :W
-
arkinfes bunu yazdı:
-----------------------------
ula bi mantıklı düşünürsen 10 sene sonra renede evlencek desek o zmn coluga cocuga renede karışınc ne bok yicez site kapanır sırf rene deil hoyl de evlencek o zmn site devam edermi acaba o zmn kac para isterlerse ben satın alcam yazın kenarı :W
-----------------------------Holyone, Renegade, Ve Decameron Yönetiminde Olmayan Bir Tahribat Düşünemiyorum, Yahu Moralim Bozuldu be, Yok bende Evliyim, Kopuyomuyum, Kopmazlar Zannımca Terketmezler Zannımca Bizleri. Tahribat İlelebet Payidar Kalmalıdır.
-
Bizde senin kadar eski olmasakta 4-5 yılımız var sitede :) bir zamanlar günde 12-13 saat online olurken simdi haftada 1-2 kez giriyoruz :)
-
bende senden bi 2 ay sonra kaydolmuşum ama olsun hocam hoşgeldin o ara biraz daha aktiftim ama bu dersler beni öldürüo :D nese tekrardan hoşgeldin ! !
29 ekim 2002 :)
-
Ah Ah 2003 den beri üye olamıyorum tanıdık olmadığı için benide aranıza alırmsınız
-
yavaş yavaş eskiyorum :D
-
1 Agustos 2005 (Pazartesi) 13:20
çömez sayılırız