Eski Üyeler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

Al bir 7 yılda benden :) tahrip.com zamanlarından :)

daha doğrusu tahrip.com çakmasıyım ben :)

vayy be ne günler geçmiş dile kolay üniversite bitti askerlik bitti iş hayatı başladı evlendik evlenecez neredeyse biz hala burdayız :) TBT ruhu bu olsa gerek...

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

savsak-tahribat atışmaları vs.. vs.. gibi atışmalar çok tatlı oluyordu ben çok zevk alıyordum..Hepsinin eline verince..

Tabi sonra iş bitti akıl almaz bir siyasi tartışma başladı bir kaç ay.Oda azaldı.Şimdi tahribatta hangi konular tam aktif bilemiyorum fazla takip edemiyorum ama tahribatı ilk bilişim ve hack konusu yoğunlukta olduğu için seçmiştim.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

ne güzel,

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    ula bi mantıklı düşünürsen 10 sene sonra renede evlencek desek o zmn coluga cocuga renede karışınc ne bok yicez site kapanır sırf rene deil hoyl de evlencek o zmn site devam edermi acaba o zmn kac para isterlerse ben satın alcam yazın kenarı :W

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

arkinfes bunu yazdı:
    -----------------------------
    ula bi mantıklı düşünürsen 10 sene sonra renede evlencek desek o zmn coluga cocuga renede karışınc ne bok yicez site kapanır sırf rene deil hoyl de evlencek o zmn site devam edermi acaba o zmn kac para isterlerse ben satın alcam yazın kenarı :W
    -----------------------------

Holyone, Renegade, Ve Decameron Yönetiminde Olmayan Bir Tahribat Düşünemiyorum, Yahu Moralim Bozuldu be, Yok bende Evliyim, Kopuyomuyum, Kopmazlar Zannımca Terketmezler Zannımca Bizleri. Tahribat İlelebet Payidar Kalmalıdır.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Bizde senin kadar eski olmasakta 4-5 yılımız var sitede :) bir zamanlar günde 12-13 saat online olurken simdi haftada 1-2 kez giriyoruz :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    expert
    expert's avatar
    Erkek

bende senden bi 2 ay sonra kaydolmuşum ama olsun hocam hoşgeldin o ara biraz daha aktiftim ama bu dersler beni öldürüo :D nese tekrardan hoşgeldin !  ! 

29 ekim 2002 :)

la bi git xD çoğu konuyu okurum. çok azına post atarım :D çok önemliyse pm at.. kaanabak kardeşimm, seni unutmayacağım.. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    Ah Ah 2003 den beri üye olamıyorum tanıdık olmadığı için benide aranıza alırmsınız

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    yavaş yavaş eskiyorum :D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

1 Agustos 2005 (Pazartesi) 13:20