Eski Üyeler
-
Hoş geldin dostum (: Ben yeniyim galiba :P (:
-
biri beni mi cagırdı:D
-
Beni unutmayin arkadaslar :D 2003 ten kaydim vardi ama ozamanki nickimi hatirlamiyorum :S 2005 te yine kayit yaptirmistim suan onu kullaniyorum ;)
-
ben varım la :D
97 depreminden bu yana üyeyim :DD
-
NowalgiN bunu yazdı:
-----------------------------
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------karatahta aynı gün üye olmuşuz gel kutlayak ((:
-----------------------------: ) kutlayalım hocam,demek o günde bir özellik var,belki de,belki de,biz seçilmiş kişilerdik,12 Agustos 2002 (Pazartesi),bu günün bi özelliği olmalı : ))
-
UNKN0WN bunu yazdı:
-----------------------------Hoş geldin dostum (: Ben yeniyim galiba :P (:
-----------------------------sen yenisin galiba :)
-
Benimde yaklaştı 5 yıla üyeliğim, Yaşım 34 Ama Rene Üstat, O Adamlar Çoluğa Çocuğa karışınca Tahribatı bırakmışmı oluyolar anlamadımki, Bak 9 Yıllık Evliyim, Ama Ben Evimden Giriyorum Sizler le Birlikteyim. Ve Mutluyum Böyle.
-
bende arkadsın bırıne kefil oldum hatla nickide kefilim ama adam foruma hıc dokunmuyor ben alcgımı alıyorum dıyor ama daha foruma elını bıle surmedı
-
wert bunu yazdı:
bende eskilerden sayılırım herhalde birgün keşke rene ye yada holy e essede o bıçaklı temayı koysa güzel olmazmı nostalji olur bir şekildede eski mürüdleri toplasak
1 gün aktif olsalar gördükleri her konuya mesaj yazsalar ne güzel olur hea :D
-----------------------------koyu yazilan kisim guzel bir oneri.. destek verem dedim :B
-
benim 6. senem :) Gerçi eski üyeliğimle bu üyeliği birleştirme gibi bi durum var :D o yüzden ID yeni :))
Toplam Hit: 32392 Toplam Mesaj: 148