Eski Üyeler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Hoş geldin dostum (: Ben yeniyim galiba :P (:

Ben bu insanları anlamıyorum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mesut589
    mesut589's avatar
    Erkek
    biri beni mi cagırdı:D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    Beni unutmayin arkadaslar :D 2003 ten kaydim vardi ama ozamanki nickimi hatirlamiyorum :S 2005 te yine kayit yaptirmistim suan onu kullaniyorum ;)

Shaban Interactive Pro.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ben varım la :D

97 depreminden bu yana üyeyim :DD

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

NowalgiN bunu yazdı:
    -----------------------------
    karatahta bunu yazdı:

karatahta aynı gün üye olmuşuz gel kutlayak   ((:

: ) kutlayalım hocam,demek o günde bir özellik var,belki de,belki de,biz seçilmiş kişilerdik,12 Agustos 2002 (Pazartesi),bu günün bi özelliği olmalı : )) 

Çekil,Önümden Çekil...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

UNKN0WN bunu yazdı:

Hoş geldin dostum (: Ben yeniyim galiba :P (:

sen yenisin galiba :)

http://www.reklamizlekazan.com/firmalar/ulker/Reklamlar/388/8CAE8D56DA7E9D8.jpg

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Benimde yaklaştı 5 yıla üyeliğim, Yaşım 34 Ama Rene Üstat, O Adamlar Çoluğa Çocuğa karışınca Tahribatı bırakmışmı oluyolar anlamadımki, Bak 9 Yıllık Evliyim, Ama Ben Evimden Giriyorum Sizler le Birlikteyim. Ve Mutluyum Böyle.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek
    bende  arkadsın bırıne  kefil oldum  hatla nickide  kefilim    ama  adam foruma hıc  dokunmuyor  ben alcgımı  alıyorum  dıyor ama  daha  foruma  elını bıle  surmedı

kontra bisiklet
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    wert bunu yazdı:

bende eskilerden sayılırım herhalde birgün keşke rene ye yada holy e essede o bıçaklı temayı koysa güzel olmazmı nostalji olur bir şekildede eski mürüdleri toplasak

1 gün aktif olsalar gördükleri her konuya mesaj yazsalar ne güzel olur hea :D 

koyu yazilan kisim guzel bir oneri.. destek verem dedim :B 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    benim 6. senem :) Gerçi eski üyeliğimle bu üyeliği birleştirme gibi bi durum var :D o yüzden ID yeni :))
Toplam Hit: 32392 Toplam Mesaj: 148