Eski Üyeler
-
6 sene hoca nerdeyse ilk üyelerinde de denebilir
-
6 sene önceden en fazla 20 murid cıkar hoca :)
6 sene önce nete girenler ortalama 18 20 yaşlarındaki kişilerdi,
ozamanın 20 si şimdinin 26 sı ise zaten alayı evlendi, coluğa cocuğa karıştı :)
----------------------------------
bi sen evlenemedin gitti , coluk cocuk yapmadın :) -
Haklısınız biz iyice mezar taşı olduk :) Ben şu anda 23 yaşında olduğuma göre o zamanlar demekki 16-17 yaşlarındaymışım :) Evet doğru liseye filan gidiyordum.Hatta moderatör olmadan önce Jerusalem beni irc ortamında Elektronik bilgisi için test yapmıştı.Bilgisayarın karşısında o soruyordu ama ben hazırlıklıydım.Bütün defter kitaplarımı yanıma almıştım ve ne sorduysa direk defterden aynen yazmıştım :) Bir nevi kopya çekmiştim :) Hey gidi günler hey.
Edit : sanane' yi biraz hatırlıyor gibiyim :)
-
Bugün tam 6 sene olmuş üye olalı. Eskiden mesajlar falan daha değişikti sanki. Biraz daha çocuksuydu.Şimdi daha ciddi herşey maaşallah. Ne tür bi alışkanlıktır kardeşim bu tahribat.
-
Ben 2003'üm :) eski üyeliğimle bu üyeliği birleştirtdim rica edip...
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------6 sene önceden en fazla 20 murid cıkar hoca :)
6 sene önce nete girenler ortalama 18 20 yaşlarındaki kişilerdi,
ozamanın 20 si şimdinin 26 sı ise zaten alayı evlendi, coluğa cocuğa karıştı :)
-----------------------------
yok ben 22 yaşındayım ama 13 14 yaşlarında siteye girip hard format yazılımı ile küfür saydırıcı mı ne vardı onun için çok sık girerdim:) konu açmazdım ve 3 4 üyeliğim vardı hepsi islindi eski olanların:) -
bende aynı dertten muzdaribim 2002 ekim ayı kayıtlıyım eski id8 binmi 9 binmi neyliydi
-
ben varım 2003'den ama o zaman nickim nocturnal_mortum'du.Heyyt bee black metalciyim diye caka atanlar o zamanlar hangi grupları dinlediğimi görsün(anladın sen onu:) Ve Müzik bölümünün moderatörüydüm.O zamanlar 19,20 yaşlarındamıydım neydim.Şimdi 25'e merdiven dayadık.Tahribatda kaldığım kadar mc donalds'da çalışsaydım şimdiye çoktan ortadoğu ve balkanlar sorumlusu olmuştum.
-
bende şimdi baktımda 2003 lüymüşüm :) ilk üyeliğim halen duruyo :) 5 seneden fazla olmuş lan. demekki 15 yaşımda filan başlamışım. way anasını ya zaman ne çabuk geçiyor.
-
ben listedeki ejder'e takıldım :D baya olmuş girmeyeli :D bu bizim bildiğimiz savsak ejder mi acaba? :D
edit : mesajlarına baktım da değil galiba