Eskişehir‘De İftar Yemeği Buluşması...
-
Şu an için 7 kişi yemeğe geliyor yemekten sonra 3 arkadaşımız daha ekleniyor 10 kişi takılıyoruz. Öyle gözüküyor yani. Herkese pm attım pm yi okuyup cevap vermeyenler utansın.
-
eskişehirde okadar mürit varmı la?
-
EntelKoylu bunu yazdı:
-----------------------------
eskişehirde okadar mürit varmı la?
-----------------------------Olmaz mı hocam :D
Listeye ismini yazdıranlarla ilgili son durumlar yanlarına parantez içerisinde belirtildi arkadaşlar merak eden varsa.
-
up
-
Yarın Eskişehir tayfa akacak beyler az-çok farketmez :D
-
arkadaşlar gelmeye çalışıcam fakat samsundan yeni geldim.Ailemle gördüştüm.24 üde doğum günümdü.Yrn kutlama fln yapıcaz.Ayarlayabilirsem gelicem.
Fakat zor gibi.Eylül 15 te gidicem.O zaman kadar 2-3 kişi yine buluşup takılırız.
ramazanda da alkolik hareketi olan biri olarak kafadar varsa takılabiliriz :D pmye bakar.
-
Buluşma için tüm hazırlıklar tamam, şu aralar çoğu kişi hazırlanmış evinden çıkıyor muhtemelen :D Güzel bir akşam olacak.
-
iyi eğlenceler :)
-
Süper buluşmaydı vallaha. Dehşet koptuk eğlendik yeri geldi kahkaha krizlerine girdik. Bilmedende olsa manzaralı bi yemek yedirdim arkadaşlara :D Ayrıca kırılan potlar ve Türkçenin esnekliği konusunda çok ciddi problemler oldu :D Cafede müesseseden içilen çayların tadı bi başkaydı :D Ve daha bir sürü şey :D Tüm müridlere saygılarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum :D
-
Oha ne zaman döndün eve ilk mesajı attın :s Merkeze en yakın benim sanıyordum süper bir buluşmaydı tekrarını bekliyoruz :)
Geçirilen hesapta süperdi mekanı zengin ettik,gider ayak müessese ikramınıda kaptık :) tahribatı en iyi şekilde temsil ettik atılmamıza ramak kalmıştı :D