Eskişehir‘De İftar Yemeği Buluşması...
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------
manhyak bunu yazdı:
Hocam eskişehire gelme ihtimalim var o tarihte gelirsem mutlaka katılırım.
Edit : Oruç tutmak şartmı :d
-----------------------------Hayatımda hiç oruç tutmadım, bundan sonrada tutmayı düşünmüyorum ama iftar yemeğinde bende olacağım ;) Mesaj yerine ulaştı sanırım (:
-----------------------------Maksat beraber olalım beyler isteyen tutar isteyen tutmaz..
-
Selam arkadaşlar. Ben de Eskişehirliyim ama Ankara'da çalışıyorum. Müsait olursam tabi gelirim.Önemli olan iftar değil görüşüp konuşmak. İsterseniz teravihe de gideriz.
-
EpheSuS bunu yazdı:
HeadBanger bunu yazdı:
bilecikte olsam gelirsim.. ama değilim (: 29 ekimde buluşak mı sevişelim mi :P
-----------------------------Sen gelirsen 29 ekimde görüşürüz hocam :D İftar bomba olur bence kaçırma :F
-----------------------------lan ibişler hepinizi bileciğe bekliyom :P:P:P
ephesus 29 ekimde inş düşünüyorum ama bilecik :)) para olursa es es diyebilirm :)) durumuma bağlı veyahut.. 29 ekimde ben ist dönebilrim 4 gün tatil için :))
-
ERERESEL bunu yazdı:
Selam arkadaşlar. Ben de Eskişehirliyim ama Ankara'da çalışıyorum. Müsait olursam tabi gelirim.Önemli olan iftar değil görüşüp konuşmak. İsterseniz teravihe de gideriz.
-----------------------------Nargile varken hiç kimse teravih tercih etmez bence hocam :D Geliyormusun yazayım mı ?
-
EpheSuS bunu yazdı:
ERERESEL bunu yazdı:
-----------------------------Nargile varken hiç kimse teravih tercih etmez bence hocam :D Geliyormusun yazayım mı ?
-----------------------------üstü okudun dimi abi :F hadi iyi geceler :D
-
abi bırak camiyi felan hackler bunlar boşwer serdivan yaparız halay çekeriz kolbastı oynarız :)
yaz okulundan sonra istanbula gitmezsem kesin geliyorum:)
-
iftar > teravih > nargile yaparız bu kadar basit :D
-
Gzx bunu yazdı:
-----------------------------iftar > teravih > nargile yaparız bu kadar basit :D
-----------------------------en iyisi aslında ama işte tbt :)
-
Teravih işi yatar gibi gözüküyo hocam biz direk vazgeçelim düşünmeden :F
@ Headbanger okudum hacı okudum bekliyoruz inş gelirsin :D
KaRaKuLe ekledim hacım eyvallah
-
%100 dememekle birlikte büyük ihtimalle bende geleceğim.