Eskişehir‘De İftar Yemeği Buluşması...
-
hocam şu an izmitteyim ama memleket eskişehir bağlar sayılır ramazan da geleceğim eğer tarihler uyuşursa biraz çekinsemde gelebilrim.
-
Bende gelebilirim tarih aralığı şu an için müsait,ankarada tedavim var eğer o tarihe rast gelmezse katılırım bende.Tahribat üyeleriyle tanışmak için bekliyordum bende uzun zamandır :)
-
Hocam eskişehire gelme ihtimalim var o tarihte gelirsem mutlaka katılırım.
Edit : Oruç tutmak şartmı :d
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam eskişehire gelme ihtimalim var o tarihte gelirsem mutlaka katılırım.
Edit : Oruç tutmak şartmı :d
-----------------------------Yok kardeşim beraber olalım yeter :D 3 kuruş sevaba giricektik onuda ketenpereye getirdin ya :D
29 Ağustos Pazar olarak belirliyorum tarihi olaylar olursa değiştiririz kimse tarih belirtmiyor.
Edit : Diğer arkadaşları ekledim tarihide kesinleştirerek belirttim oraya.
Soru :| Konu gizliydi niye açtınızki zararı ne dışardan görüpde takılmasınlar peşimize :|
-
merhabalar pek online değilim ama tahribatı bayağdır takip ediyorum hani siz beni tanımasanızda ben az çok tanımış gibiyim (: eğer ki bayan mürideler de yemeğe katılabiliyorsa gelmeyi düşünüyorum..
-
epsus bunu yazdı:
merhabalar pek online değilim ama tahribatı bayağdır takip ediyorum hani siz beni tanımasanızda ben az çok tanımış gibiyim (: eğer ki bayan mürideler de yemeğe katılabiliyorsa gelmeyi düşünüyorum..
-----------------------------Çoğunluk erkek ama gelmek istersen benim için problem olmaz dersen tabikide bekleriz yazayım mı ?
-
o zaman o tarih yaklaşana kadar biraz daha düşüneyim size haber veririm
-
epsus bunu yazdı:
o zaman o tarih yaklaşana kadar biraz daha düşüneyim size haber veririm
-----------------------------Tamam nası istersen
-
EpheSuS bunu yazdı:
Gzx bunu yazdı:
bende ayarlanan tarihte eskişehirde olursam gelirim hatta olmasamda gelmeye çalışırım
-----------------------------Yazdım hocam sende demirbaşlardansın geliyosun arıza yapma fotoğrafları sen çekiceksin o gün :D
-----------------------------hani yemek yicektik nargile iççektik aga bana direk iş yüklüyorsunuz :D
eyw çekeriz :D
-
Kesin olmasa da gelmeye çalışacağım Adapazarlı müritleri ayartacağımdan emin olabilirsiniz :))