Eşkiyalar Şehre İndi, Turkcell Milleti Dolandırıyor...
-
arkadaşlar geçmiş olsun hepsi aynı 2 gün önce bende aveya kol bacak gönderdim hepsi aynı familya aveadan fatura istiyom onu bile göndermiyorlar ne denetim var nede vergi araştırması fatura bedelini bile devletten saklıyorlar güya e fatura gönderelim diye göndermediler ne kadar saklarsa o kadar vergi az veriyor kampanyalar hepsi tuzak vatandaşı kandırıyorlar. müşteri hizmetleri tabiki boktan onları şikayet sitelerinede yazmak lazım ancak o zaman uslanıyorlar.
-
babam 30 yıldır kullanıyo bi kere şikayetini duyamadım :)
-
aylık 67 liraya avea ya geçin rahat edin günde ORTALAMA 6 saat ayda 10000 dakika veriyor zaten bitmiyor bu süreler bende telsimli arkadaşları ve ailemi arayıp kontor kazandırıyorum :D
-
5 Senedir Vodofone kullanıyorm.Çok rahatım o zaman cep öğrenciye bir geçmiştim hala öyle sorunum olmuor.Müşteri hizmetlerindede hemen hallediliyor.Turkcell kazıkçı biraz...
-
8 yıldır trkcl kullanıyoruz bu muydu yapacağınız dedik... bizi ilgilendiren bi durum yok beyefendi diyo kadın... lan göt nie basta sölemion 15 gün en pahalı tarife kullanacaksınız sonra gececeksiniz diye... 300-400 kaat arası elemanlara girdi resmen milletin çoluğu cocugu var yazık günah o. çocukları... napacak şimdi bizim elemanlar zaten asgari ücretle çalışıyolar durduk yere 400 kaat girdi... la havle bide müşteri hizmetlerini araip kadına öyle bi sövdüm ki kendi küfür haznemin ne kadar geniş oldugunu bilmiyordum.. kayda almışlardır canları sıkılınca dinlerler arada bi puştlar..
-
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------
babam 30 yıldır kullanıyo bi kere şikayetini duyamadım :)
babanın parası bol demek ki -
Walla babama hiç yoktan yere 90 milyon fatura geldi.Aradığı kişilerde yalnızca ben ve annem
-
DestinatioN bunu yazdı:
aylık 67 liraya avea ya geçin rahat edin günde ORTALAMA 6 saat ayda 10000 dakika veriyor zaten bitmiyor bu süreler bende telsimli arkadaşları ve ailemi arayıp kontor kazandırıyorum :D
-----------------------------beni de arasana =P
-
TheLastWar bunu yazdı:
knuckleduster bunu yazdı:
-----------------------------TheLastWar bunu yazdı:
ttnetten büyük soyguncu yok , 8mb internet veriyolar , 4 gb kota , ister istemez geçiyosun kotayı :S
-----------------------------ulan sanki tarifeye zorla sokuyorlar seni. ben de 8mbit - 15gb kotaya geçtim. daha ilk gün, şu an 16gb oldu bile, ama sızlanıyor muyum? hayır. tarifeye de bilerek geçtim, kotayı da bilerek geçtim.
birincisi lanlı lunlu konusma , ttnete alternetif bişey warda bizmi kullanmıyoruz, 8 mb internetle sitelerde dolasırken zaten harcıyosun kotanı
-----------------------------bu kadar çok biliyodun da neden 4 gb kota yaptırdın. sınırsız yapsaydın.
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------DestinatioN bunu yazdı:
-----------------------------beni de arasana =P
ararım sorun deil :)