Eti Süt Burger'in Tadı Çok Güzel
-
mRBerkay bunu yazdıdead_march bunu yazdıkarabuyucu bunu yazdı
Bende dün gittim aldım ve hiç hoşuma gitmedi hocam.Ev yapımı dandik kek gibi tadı var aynı. Hani ergen kızlar yapıp getirirler ya aynen öyle.
bizim okuldada millet hep böle şeyler söyler oldu kim ulan bu ergen kızlar herkese kek yapıyorlar bana niye kek veren olmadı benm kekimi kim yedilan
banada kek vermediler hakkımızı yemişler o_O
bana verdiler :3
-
c0nverse bunu yazdımRBerkay bunu yazdıdead_march bunu yazdıkarabuyucu bunu yazdı
Bende dün gittim aldım ve hiç hoşuma gitmedi hocam.Ev yapımı dandik kek gibi tadı var aynı. Hani ergen kızlar yapıp getirirler ya aynen öyle.
bizim okuldada millet hep böle şeyler söyler oldu kim ulan bu ergen kızlar herkese kek yapıyorlar bana niye kek veren olmadı benm kekimi kim yedilan
ben yaptırdım. dolmalar börekler tatılar kekler çörekler yemekler , balıklar vs vs :D
-
PanxeR bunu yazdıc0nverse bunu yazdımRBerkay bunu yazdıdead_march bunu yazdıkarabuyucu bunu yazdı
ben yaptırdım. dolmalar börekler tatılar kekler çörekler yemekler , balıklar vs vs :D
yemek yapmayı bilmesede kız yeterki gelsin hacı :D madadoyada götürürüz :D özsütede götürürüz :D
-
bu mesajdan sonra yemek muhabbetinden kiz muhabbetine gecisi izleyeceksiniz.
iyi seyirler.
edit: tutmadı beyler
anarsistherif tarafından 31/Oca/14 17:59 tarihinde düzenlenmiştir -
başka konu olsa bu kadar ilgi çekmez :)
-
Az önce yedim hiç beğenmedim la. İçindeki balda STV de satılan 5 kilo alana 1 kilo hediye toplam 50 lira ya satılan ballardandır kesin.
-
düş artık düş!
-
bira patates
-
işiniz gücünüz boğaz amk
millet aç lan aç
ayrıca şu yaptığın
eti gıdaya para kazandırmaktan başka bişey değil -
DaveReed bunu yazdı
işiniz gücünüz boğaz amk
millet aç lan aç
ayrıca şu yaptığın
eti gıdaya para kazandırmaktan başka bişey değilfarklı bir bakış açısı ama buraya gelipte işiniz gücünüz boğaz demekle olmuyor sen normal bir gününde nasıl yemekler yiyorsun aç insanlara yaptığın yardımlar nelerdir?