Eti Süt Burger'in Tadı Çok Güzel
-
Nasıl canım çekti :(
İzmirin dağındayım. Bi yerden bulmam lazım :D
-
Hangi dağındasın hocam?
Bu arada tadı sütlü bisküvilere benziyor yahu çok güzel ama pahalı. Yedi mi yiyesi geliyor insanın. Daha da almam.
-
c0nverse bunu yazdıDaveReed bunu yazdı
işiniz gücünüz boğaz amk
millet aç lan aç
ayrıca şu yaptığın
eti gıdaya para kazandırmaktan başka bişey değilfarklı bir bakış açısı ama buraya gelipte işiniz gücünüz boğaz demekle olmuyor sen normal bir gününde nasıl yemekler yiyorsun aç insanlara yaptığın yardımlar nelerdir?
normal bildiğin sulu yemek
aç insanlara yardım yapmakla alakası ne
milletin götünde don yok
adam 15-20 tane aldığını yazmış
görgüsüzler gibi... -
DaveReed bunu yazdıc0nverse bunu yazdıDaveReed bunu yazdı
işiniz gücünüz boğaz amk
millet aç lan aç
ayrıca şu yaptığın
eti gıdaya para kazandırmaktan başka bişey değilfarklı bir bakış açısı ama buraya gelipte işiniz gücünüz boğaz demekle olmuyor sen normal bir gününde nasıl yemekler yiyorsun aç insanlara yaptığın yardımlar nelerdir?
normal bildiğin sulu yemek
aç insanlara yardım yapmakla alakası ne
milletin götünde don yok
adam 15-20 tane aldığını yazmış
görgüsüzler gibi...la bi git :D normal bildiğin sulu yemekle bunun farkı ne :D millet açsa git doyur o zaman :D
yoruma bak ya :D bende valla her gittiğim de 15 tane alıyorum en azından hemde çatır çatır yiyorum valla oh :D
-
DaveReed bunu yazdı
işiniz gücünüz boğaz amk
millet aç lan aç
ayrıca şu yaptığın
eti gıdaya para kazandırmaktan başka bişey değilETI gıda zaten babamın şirketi...
Suyunu çıkartma istersen, normal bir tavsiyede bulundum acitasyonun dibine vurmuşsun.
-
az önce yedim. konudan dolayı beklentim çok yüksekti sanırım istediğim verimi alamadım :D yani güzel bir şey de öyle canım çekti gidip üç beş tane alayım demem.
-
Gardaşlar 1 lira etmez o tek atımlık meret.Tadı da burada yazılan kadar güzel değilmiş.
-
izzmarit bunu yazdı
az önce yedim. konudan dolayı beklentim çok yüksekti sanırım istediğim verimi alamadım :D yani güzel bir şey de öyle canım çekti gidip üç beş tane alayım demem.
Son mesaj 31 Ocak 2014 te atılmış.
Boğaza bak abi,ben böyle bişe görmedim :Dizmarit 17 Mart 2014 te burgeri yiyince aklına konu mu gelmiş yoksa böyle bi konu oldugunu hatırlayıp gidip burger mi almış.çıkmaz sokaktayım şu an :(
-
türkiyeye gelince ilk iş bunu yemek :D çok merak ettim :D
-
bu konuya istinaden zamanında almı$tım hiç beğenmedim :|