Eti Süt Burger'in Tadı Çok Güzel
-
millet fakirliğin dibine vurmuş birde doyumluk alıyolar biri demiş 10 tane biri demiş 15 tane, ulan 15 tane bundan alacağına alsana şundan 2 tane be mübarek

-
piiiranha9242 bunu yazdı
millet fakirliğin dibine vurmuş birde doyumluk alıyolar biri demiş 10 tane biri demiş 15 tane, ulan 15 tane bundan alacağına alsana şundan 2 tane be mübarek

sipariş versem getirirmisn hocam :D
-
tosun bunu yazdıpiiiranha9242 bunu yazdı

sipariş versem getirirmisn hocam :D
gonyalı 2 tane de ben alam :)
-
şölen de kek sufle çıkardı. benim favorim de bu deneyin memnun kalacaksınız 1 tl
-
yerinde yiyeceniz onu hocalar dumanı süzülecek üzerinde soğdu mu olmuyo :) yoksa denendi yani izmirde ikamet ettiğim zamanlarda konya ziyaretinde yaptımıştım dönüşte yanımda götürdüm, İzmire kadar Kontur'un bagajında gitti evde paketi açtığımda hamur kıyma karışımı bişeyle karşılaşmıştım :D
-
bu konu açıldığından beri her gittiğim markette bakıyorum ama henüz bulamadım. çok merak ediyorum aq ya
-
1 lira etmez bence, 65 kr falan olmalı
-
bu konudan aklımda kalarak geçenlerde kardeşimle kendime aldım 1er tane,
tadı fena değil yenilir, güzel.
ama f/p olarak beğenmedim çok küçük lan 1 liraya bi paket eti cin aldığını düşünürsek 1 lira olmaması gerekir. 50krş filan anca.
az önce marketten geldim eti cin eti burçak aldım 2 lira verdim. içinde 10 tane filan var sanırım ikisindede.
f/p ürünü değildir.
-
metalkolik bunu yazdı
bu konu açıldığından beri her gittiğim markette bakıyorum ama henüz bulamadım. çok merak ediyorum aq ya