folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Etkileyici Söz ?

Etkileyici Söz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

Hocam  facebooktan geçen bende birini ayarladım . telefon numarasını falan aldım nasıl dersen .

her zaman böyle rahat ol kesinlikle abazanlaşma zaten zamanla kız böyle senin kendinden emin biri olduğunu gördükçe

sana dahada çok güvenicektir ve gerisi gelicektir.

ama tabi bu kızı ayarlama durumunda sakın böyle gidip kıza mesajla beraber şiir falan atma :D

hafif romantik ol vs .

Bu taktiği facebook gibi ortamlarda dene :D

Okul vs gibi ortamlarda ayarlamak istiyorsanda tek mesele aynı ortamlarda bulunmaya çalış .

Öncelikle biraz arkadaş olmaya çalış ama fazla dozu kaçırma sonra dost olur çıkarsınız (bknz: ben )

sonrasında zaten kız senin niyetini anlar.

vs

Biras tecrübem var hocam :D olmadı mesajla detayları atarsın

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sezpanhe
    Sezpanhe's avatar
    Erkek

Twitter bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam  facebooktan geçen bende birini ayarladım . telefon numarasını falan aldım nasıl dersen .

her zaman böyle rahat ol kesinlikle abazanlaşma zaten zamanla kız böyle senin kendinden emin biri olduğunu gördükçe

sana dahada çok güvenicektir ve gerisi gelicektir.

ama tabi bu kızı ayarlama durumunda sakın böyle gidip kıza mesajla beraber şiir falan atma :D

hafif romantik ol vs .

Bu taktiği facebook gibi ortamlarda dene :D

Okul vs gibi ortamlarda ayarlamak istiyorsanda tek mesele aynı ortamlarda bulunmaya çalış .

Öncelikle biraz arkadaş olmaya çalış ama fazla dozu kaçırma sonra dost olur çıkarsınız (bknz: ben )

sonrasında zaten kız senin niyetini anlar.

vs

Biras tecrübem var hocam :D olmadı mesajla detayları atarsın

-----------------------------

eyw hocam :D tanışırsam zaten yeni konu acacam :D haha :D

Zehirrr . . .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slmarlq
    slmarlq's avatar
    Erkek

bence onun numarasını bul bir yerden. ve gayet sakin ve güzel bir ses tonuylaa; iyi günler müsaitseniz 5 dakika konusabilirmiyiz? dersin o da klasik karşılık olarak siz kimsiniz diye cevap verir veya tabiki der...  sende derdini telefonla anlatırsın... telefon faceden daha garanti ve kesin sonuca gider bence... bir kaç defa yaptım işe yaradi yani...   haftalardir etrafinizda dolaniyorum sizinle tanismak icin cok uğrastim ama bi firsatim olmadi gibi şeyler söylersin konu olarak. zaten onun hosuna gitmeye başlar senin konusman o yüzden tersleyeceğini sanmıyorum...  ha olurda terslerse ters ters cevap verirse sakın kötü karşılık verme  sen zekanla mundar et kızı telefonda :)=

Bu zamanda en çok azraile güveneceksin.En azından niyeti belli...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sergerde
    sergerde's avatar
    Erkek

Aşk bir sabunsa köpürt beni pakize...

isyanda sergerde....
Toplam Hit: 10635 Toplam Mesaj: 95