Etkileyici Söz ?
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------
Git yanına seninle tnaışmak istiyorum de. Olmaz derse hiç değilse senden haberi olur; şirinlik, şekerlik yaparsın zorla tanışırsın falan. Eğer taşak geçerse senle; mınakodumun kaltağı dersin yüksek sesle sonra gidersin. Tanışalım dersede tanışırsın, ortamı yaparsın, alkol kullanıyor mu öğrenirsin; kullanıyorsa en beğendiği alkollü ürünün yanına sert bişeler alır içirirsin, kullanmıyorsa başlatırsın. Ondan sonrası hayal gücüne kalmış.
-----------------------------buna karşın tanışalım mı diyerek girdiğim kız muhabbetlerinde herdaim kızın götünü kaldırmışımdır. Başka konuyla girin muhabbete direk niyetinizi belli eder tanışalım mı sorusu.muallakta kalması iyi bişidir, düşündürür, sizi düşünmesi zaten tek istediğimiz şey.
onun yerine saçma sapan bişiyle girin, hava soğuk/sıcak, okulsa kodumunun hocaları muhabbeti vb.
-
Kızlar Çok Basittir Bu Kadar Zor Şeyler ile Ugraşmayin ..
-
Olaya öncelikle " etkileyici söz " ile başlamamalısın bence;
Madem ki facebook'ta ekli öncelikle burdan etkilemeye çalışıyorsun ki, facemde ekli ama benim farkımda bile değildir diye bi cümle ile başlamışsın. facebook üzerinden onun farkına varmasını istiyorsan şayet onun dikketini çekmeye çalış ilk önce, vidolarına, iletilerine bişeyler yaz. ama işin belkide en önemli sırrıda burda abartmadan, mesela bi video veya müzik paylaşmışsa, şarkının en can alıcı sözünü bul ve yaz tabi birazda şirinlik katarak.. ince ince işle, ağır ağır acele etmeden. hergün gir profiline gir takip et, vatandaş nelerden hoşlanır tarzı nedir, bakışı nasıldır olaylara, çalış yani dersine. hergün olmasada zaman zaman 2 güne veya 3 güne gir bişeylere yorum yap beğen. niyetine girdiysen ki girmişsin etkilemişse seni etkile onu sende.. ama kırılmadan kırmadan inciltmeden üzülmeden üzmeden rencide olmadan rencide etmeden..
kolay gelsin yolun açık olsun..
-
FOXXLY bunu yazdı:
facebooktan teklif etmeyin amk ben öyle bi gaflete düştüm.
şehirler farklıydı o an arkadaşların gazıyla bi dünya yazdım.
sonuç ?
çok mutluyuz
demek isterdim
kız siktiri çekti tabiki
-----------------------------haha :D
-
bence de hic ugrasmadan bu konunun linkini ver okusun :)
burda bahsedilen kiz sensin ve bu kadar insan oturup senin derdine dusmus de :))
-
Sezpanhe bunu yazdı:
-----------------------------VBDream bunu yazdı:
hocam kızı gözünde hiç büyütme o da sıradan. Bunu kabullenemeyeceksin belki ama sıkı dur sırrı aşağıda:
oda osuruyor...
-----------------------------:D
uyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bu nedir :):):):) -
Abi süpersiniz ya valla :D yorumlara bak :)) dur bide not bırakıyım bi gün olurda gösterirsem kıza inansın :)
Not : ismi Melek :)))
-
kulodun oluyum osur osur isit beni yaz
-
7-19 bunu yazdı:
kulodun oluyum osur osur isit beni yaz
-----------------------------Kız bunu okursa siksen bakmaz herife :D
-
Hocam kötü söz yazmasanız :D