folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Etkileyici Söz ?

Etkileyici Söz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sezpanhe
    Sezpanhe's avatar
    Erkek

Thewhitewizzard bunu yazdı:
    -----------------------------

onu yapma bence ilerisi için sıkıntı yaratabilir kız diyecek bana açılırken ayık bile değildin ne malum olayları : D 

işte ondan korkuyorum hocam.

Zehirrr . . .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thewhitewizzard
    Thewhitewizzard's avatar
    Erkek

ya git konuş alkol şart mı ne kaybedersin hocam diye sorsam bana 1 tane incir çekirdeğini dolduracak neden gösterebilir misin ? Olmazsa da olmasın ne olur yani.

O kız seni sevmese de FARKETMEZ. : )

sabır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sezpanhe
    Sezpanhe's avatar
    Erkek

Thewhitewizzard bunu yazdı:

ya git konuş alkol şart mı ne kaybedersin hocam diye sorsam bana 1 tane incir çekirdeğini dolduracak neden gösterebilir misin ? Olmazsa da olmasın ne olur yani.

O kız seni sevmese de FARKETMEZ. : )

:D hacım uzun zamandır bırak aşık olacak hoşlanacak bir kız bile göremedim. bunuda kaçırırsam işler daha boka sarcak :D

Zehirrr . . .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narcobs
    narcobs's avatar
    Erkek

"Sana gelmediğim gün bilki öldüğüm gündür gülüm" bunu söyle kız seni eminol unutmaz ve sürekli aklına getirir seni :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

konu dağılcak ama sorabilir miyim nesini seviyorsun kızın?

All I need is a possibility.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

kızın birkaç resmini çek.  onu güzelce resim programlarıyla çiçekli kalbli bişeyler yap.  sonra fotocuya bastır.

ama 4-5 adet olsun farklı farklı .  kızın geçtiği yolda bir anda yere düşür kızın göreceği şekilde. yalancıktan heyecanlan filan işte . sonrada sevgilisinden bir güzel dayak ye olay tamamdır

Temel adalettir .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juliet
    Juliet's avatar
    Erkek
    Önce kızı tanı hangi dersleri alıyo nerde yemek yiyor, nerde gezer. Bulundugu ortamlarda ol zaten istemeden fırsat cıkıcaktır tanısmak için acele etme.Ortak arkadas varsa super olur. Tanıstırır en azından.Sakın hemen kızla samimi olmadan seni seviyorum hoşlanıyorum aşık oldum deme, hiç bi zaman rezil olursun. Facebook felan sittir et, arkadaş bul ki seni allasın pullasın iyice kıza, aklında olmasa bile yer eder.

011100110110000101111010011000010110111000101110011000010111011001101001
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

facebook infosundan sevdiği kitaplara filmlere felan bak onları oku ya da izle ordan muhabbet kurarsın.Paylaştığı şeyleri arada beğen tabi gerçekten hoşuna giden şeyleri beğen hemen niyetini belli etme senin adını görmeye alıştıktan sonra yorum da yapabilirsin oda bittikten sonra sorulu yorumlar yap cevap vermek zorunda kalsın o noktada zaten sevdiği filmlerden felan dem vurarak bir espri tarzı birşey yap ondan sonra zaten anlarsın yazışından felan sevimli davranıyorsa  muhabbet aç davranmıyorsa yalnızlığa devam et. (Bu kadar basit yorum yapcağım aklıma gelemezdi :D )

edit: oha oha okumamışım aynı ünideymişiniz hocam yorumu yaptıktan sonra o zaman kampüste bir yerde karşı karşıya gelirken merhaba felan de gir olaya bende birbirinizi görme şansınız yok felan sanıyordum full faceden yardırdım :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlayForFree
    PlayForFree's avatar
    Erkek

byeren bunu yazdı:

faceden yazılan msj tırt olur haberin olsun cünkü senin gibi kaç binlerce insan msj yazıyordur

ama cok etkili bişi istersen :D buyur

o kadar şekersinki şeker bile yanında tuz kalıyor .d kabul ediyorum kroca

bunu yaz seni silmezse ben çıkcam seninle

profesyonel kahveci?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mezantalac
    Mezantalac's avatar
    Erkek

kıza bağlı atacağın mesaj eğer kız yolluysa direk yiyişelim mi desen fark etmez ama yok ben aşıkım seviyom diyosan kısmet işi olacağı varsa olur bir şekilde kasma kendini

"Bundan yirmi yıl sonra, yapmadığın şeylerden,yaptıklarından daha fazla pişmanlık duyacaksın.Bu yüzden, halatlarını söküp at. Güvende olduğun limandan ayrıl. Yelkenlerini rüzgarla doldur. Araştır. Hayal et. Keşfet." (Mark Twain)
Toplam Hit: 10585 Toplam Mesaj: 95