Etkileyici Söz ?
-
git reelde kızın yanına adam gibi meraba diyip muhabbete gir. uzun süredir görüyorum seni tanışmak şimdiye kısmetmiş de. muhabbeti de devam ettirmek sana kalmış artık. kız konuşmak istiyosa zaten konuşur. istemiyosa da en temiz yoldan bu işten sıyırırsın. yoksa içinde büyütüp büyütüp patlarsın. :)
-
Selamun Aleyküm nasılsınız insallah sansın varsa bu tavrından senı tatlı degişik bulabilir komik olabilirdi haha Ama hocam faceden mesajlarla bu ısler yurumez liseli degilsini yani kızda toy degıldır en mantıklısıbır ortamda shobet kurmak :D
-
önce arkadaşına yanaş
-
herkes git konuş fln demişte, len kız tanımıyosa nasıl konuşacak. hangi düzgün kız zart diye hey seni gördüm beğendim hadi sevişelim tarzı birşeyi kabul ederki.
en sağlam yol şudur bence,
kızın bulunduğu ortamda bulun, birden fazla ortak arkadaşın olsun. sohbet muhabbet kahkahalar tavan yapsın, kaliteli espiriler yap ve dışadönük ol, çokta abartıp apaçi moduna girme, cool olmak dediğimiz olayı aklından cıkarma, hareketlerinede dikkat et biraz, kısaca kızı etkilersin.
sonra kızla bireysel iletişime geç, ortak arkadaş yardımıylada işi bitir.
-
hocam kızma da tek bi sözle zor o iş be :) yani kimse demez ki "höt!" diynice "al sana göt" diye.
-
bencede sarhoşken git. eğer kabul ederse ilerleyen zamanlarda ayrılmak kolay olur. hani çok seviyordun falan filan der sende çok sarhoştum ne dediğimi hatırlamıyorum dersin :)
-
oliWeR bunu yazdı:
-----------------------------
bencede sarhoşken git. eğer kabul ederse ilerleyen zamanlarda ayrılmak kolay olur. hani çok seviyordun falan filan der sende çok sarhoştum ne dediğimi hatırlamıyorum dersin :)
-----------------------------:D bu iyiydi işte :D
Eyw hocalar Valla bi yarın olsun. Tek yakalarsam gidecem yanına kızarmış bi halde terler akarken :D Ya aslında bende faceden bişe yazmak istemiyorum.
olay şu ki Fake hesapta ekli :D Benim gerçek hesap onda engelli 4 ay önce eklemiştim bi kaç kere engellemiş en sonunda :D çok kötü bi vaziyet oldu :D
neyse bakcaz çaresine En fazla siktir eder heralde :D
-
Benimki 30 cm de...
-
SweetyVolty bunu yazdı:
-----------------------------
Benimki 30 cm de...
-----------------------------hocam kusura bakmada iyice bokunu çıkardın.. tamam espri yapanlar var ama azıtma amk. Senin kız arkadaşına msj atsam 30 cm hesabı ? nolcak ?
-
"Sapıklaşma... " Kızın vereceği tepki ilk cümle olacak, cünkü anında dikkatini çekecek, sırıtacak o mesaj.... "Ben saçımdan bahsediyordum, şeyimden değil.. Seni okulda ne zaman görsem kıskanıyorum çünkü bir zamanlar omzumda olan saçlarım hiçbir zaman senin saçların gibi düz ve parlak olmamıştı, o yüzden kestirdim" diye çevirceksin, umarım yöntemi anlamısşındır ;) ve eğer beyin .mcıklanması yaşamak istersen faceim tbt face programında vardı, sevgilime profilimden ulaşabilir ve mesaj atabilirsin :)