Etnik Müzik Paylasimi
-
megaupload a sakin atma kagni gibi
www.4shared.com kullan 100 mb alan veriyolar register olurken istedigin mail kullanabilirsin önemli degil
bölücük yapan tiplere karisiyiz biz.saygilar
-
Şarkı İsmi: Çümme Cizîrê
Sanatçı: Anonim
Download Link: http://www.megaupload.com/?d=YSOGZLMChakketten lan kevin bu megaupload bizim tarladaki davarlar gibi a.q. :D
-
real kurd umut altınçağ MEVSİMSİZ KaR yağar ı da koy...türkçe ama güzel varsa tabi
-
computerwolf fazla sorlama beni karizmamızı çizme şurda :D söyle bakalım hangi sanatçıya ait ben bulamazsam da başka bir arkadaş yardım edebilir belki.
-
arkadas nie kürtçe?
türkiyede yaşıyoruz o zaman türkçe konuşmak gerekir değilmi?
bi kaç gün sonra lazda tatarda şarkı isteyecek koyacak
lütfen koyacaksan türkçe koy
-
Müzikleri dinlemeden ya da dinlemeye niyet etmeden yorum yapacak arkadaşların susmasını rica etmiştim ve karşılık vermemek için kendimi zorladım. Fakat Connection kardeşim minik bir cevap vereyim ben sana. Sen ve ya bir başkası ingilizce müzik dinlerken hoş oluyorda Kürtçe, Lazca, Çeçence müzik dinlerken neden sorun oluyor? Ki ben kürtçe-türkçe dışında anlamadığım halde arapça lazca müzik dinlerim. çeçence ye de sicakbuz kardeşim sayesinde birazdan adım atacam. Müzik Evrenseldir der tüm sanatçılar. Bunu bilirim ve bunu söylerim. Eğer topicimden rahatsız olacak yöneticiler varsa topici silerler zaten. Bana da amenna demek düşer
. . .
ayrıca resmide yanlış koymuşsun böyle olacak
-
neyse.
Umut Altınçağ denmiş. Mevsimsiz Kar' ı bulmadım fakat bu da ayrı bi güzel parçasıdır.
http://rapidshare.de/files/7406822/Umut_Altincag_-_Merdana_Mina.mp3.html -
Laik bir ülkede yaşıyoruz isteyen istediqi müziği yapar müzik bir sanattır siyasi bir olgu değil sokun şunu kafanıza am beyinliler.. :D
-
RemotE bunu yazdı:
Laik bir ülkede yaşıyoruz isteyen istediqi müziği yapar müzik bir sanattır siyasi bir olgu değil sokun şunu kafanıza am beyinliler.. :D
söz yok bu lafa...... -
YÜRÜR TÜRK BİLDİĞİ YOLDA
YÜRÜR KÜRT BİLDİĞİ YOLDA
BARIŞ-KARDEŞLİK ve BİRLİK YOLUNDA
YALIN AYAK VE AYAKLARI YANARAK.