Etnik Müzik Paylasimi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX1453
    ZyreX1453's avatar
    Erkek
    Yaw niye hala etnik kimliğinize uygun müziklerle uğraşıyorsunuz.Bu müzikleri dinleyecek kaç kişi var ki.Forumda bile elin parmağını geçmez.Niye hala bir uğraş içindesiniz..Tamam sonuçta paylaşıma diyeceğim birşey yok ama çok küçük bir kitleye hitap ediyor yaptığınız  bu kadar hitin de Kürtçe mp3 adı altında açılmasına bağlıyorum.Yapılan yorumlara bak ya millet ne derdin de siz ne derdindesiniz..."Eğer Kürtçe biliyorsanız ve bölücü bir söz felan falan tespit ettiyseniz bana PM atmanız yeterli olacaktır. (gözümden kaçmış olabilir) Ben derhal mesajımı editler MP3 kaldırırım yayından" bu ne demek real kürt açıklayavıver bakiim..Madem böyle bir iş yapıyprsun gözünden kaçmayacak,dikkat etmek zorundasın bilmiyor musun bu konunun hassas bir konu olduğunu..Yaptığın tamamen boş bir iş.Showdan başka birşey değil..

Beyaz adam bize sayısını hatırlayamadığım kadar çok söz verdi. Bunlardan sadece birini tuttu. Sonunda topraklarımızı elimizden alacağını söylemişti. Sadece bu sözünü yerine getirdi...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

Bir şeyin kişinin gözünden kaçması kadar doğal birşey yoktur ki şimdiye kadar mp3ler hakkında şikayet gelmedi.

Ewet show yapıyorum doğru deyorsun. Belki bu müzikleri az kişi de dinleyebilir. Fakat sonuçta paylaşım paylaşımdır. Bu topici açmamı istememin nedeni Tahribat'ın özgür ve herkese hitap eden bir ortam olduğunu herkese göstermektir.

kendinize ayığ olunuz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeriSaN
    PeriSaN's avatar
    Erkek
    Bir daha ben senin önerdiğin şarkıyı dinler miyim hiç? Ulan verdin bir şarkı senin yüzünden başka şarkı dinlemiyorum süper bir şarkı harbiden helal olsun. Herkese öneririm Aynur Doğan hejiroke süper şarkı....

Dağlar Gışımış Yolcu Üşümüş Nasıl Edem Ben, Dağlar Harami Deşme Yarami PERİŞANIM Ben
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    valla ben gönül yarasını izledikten sonra çok aradım ama sağolsun kardeşim yayınlandı...Ayrıca kürtçeyi ister 1 kişi dinlesin ister2 kişi form kuralları içinde ise herkes istediği konuyu açabilir...konu form kurallarına aykırı değil...ayrıca üç kişi indirir 5 kişi indirir dinler şarkıları kimseyi tınlamaz....her pohta bölücü bir çizgi aramayın...adam açılışa bile ulusal bayrağımızı yerleştirmiş...ama hala birilerinin marş basmıo...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zob
    zob's avatar
    Erkek

Ulan Emineme bilmem neye gelince dinliyonuz anlamiyonuz ana baci geciriyo herif ama super muzik yapmis diyonuz adamlar kendi sarkilarini koyuyo belki isteyen vardir diye (ki Cerkez muzikleri ariyodum bende cok isime yardi sagolsun koyan arkadas ,kurtceleride kattik arsive sende sagol Real_Kurd) demediginizi birakmiyonuz

Nasi adamlarsiniz anlamadim ki Turkiyemizi Sarkiyla Bolmeye calismaz kimse kaldiki Sarkiyla Bolunecek olsa zaten fazla ugrasmayin bence gitmistir elden coktan Anliyana lafim....

Zip Zip KAnguru ████»Kangurulara Ozgurluk!!!! «████
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sicakbuz2003
    sicakbuz2003's avatar
    Erkek

Burda amaç misyonerlik değil paylaşım ve kardeşlik.

Kazım Koyuncu'dan "Ka Tun Mita Xendasoç"

http://rapidshare.de/files/7493503/Kaz_m_Koyuncu_-_Ka_Tun_Mita_Xendaso__.mp3.html

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BarettamazZ
    BarettamazZ's avatar
    Erkek

İNSAN OLAN SAYGI DUYAR.... 

REAL_KURD VE ETNİK MUZİĞE GONUL VEREN MUZİĞİN EVRENSELLİĞİNİ BİLEN ARKDAŞLARA SONSUZ TEŞEKKÜRLER......PAYLAŞIMLARINIZIN DEVAMINI 4 GOZLE BEKLİYORUM

...::: BarettamazZ :::...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_KoRSaN
    SaNaL_KoRSaN's avatar
    Erkek
    ReeL Kurd  bu senin Bölümü La  Niye  Demedin :D 
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    İlk yayınladığım ve arkadaşlarım tarafından en çok sevilen şarkının sahibi az önce Kanal D'de Beyaz'ın programına konuk juri olarak katıldı. İsteyen izleyebilir. İnşallah şarkı söyler :)

kendinize ayığ olunuz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Connection
    Connection's avatar
    Erkek
    BarettamazZ bunu yazdı:

İNSAN OLAN SAYGI DUYAR.... 

REAL_KURD VE ETNİK MUZİĞE GONUL VEREN MUZİĞİN EVRENSELLİĞİNİ BİLEN ARKDAŞLARA SONSUZ TEŞEKKÜRLER......PAYLAŞIMLARINIZIN DEVAMINI 4 GOZLE BEKLİYORUM

olm barretamazz mısın her ne sapsan pm oku kocum

"Çevrelerine uymak için kendini yontanlar,tükenip giderler" Connection® MSN: koray@maviates.org
Toplam Hit: 13578 Toplam Mesaj: 66