Etnik Müzik Paylasimi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

Kavga etmeden dövüşün! Güzel güzel dinleyin müzükleri.

Sarkı İsmi: Girtiyan Azadîyan
    Sanatçı: Ciwan Haco
    Download: http://rapidshare.de/files/7410413/girtiyenazadiyen.rar.html

kendinize ayığ olunuz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kesikkafa
    kesikkafa's avatar
    Erkek

güzel olur kürtce ezgiler paylaşalım

insanlar uyuz uyuz müzikler(mesela dale sentello işte anlayın gerisini) dinliyorlar adına yabancı müzük diye gerile gerile söylüyorlar

kürtce müzik diyince millyetçilik duyguları kabarıyor hiçbir mantıklı açıklaması olmadan oysa onlar bilmiyorlar ki müzik evrenseldir.

şahsen beni dilini bilmediğim bir ağıt,ezgi  ne olursa olsun ağlatabiliyor.sözlerini bilmeden de olsa o parcaları dinlerim.

bu konuda bende elimde olanları payalaşabilirim ama malumunuz biçoğumuz gibi bendede fazla bişey yok.

Sizce bu bir vedamıydı?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zob
    zob's avatar
    Erkek

Valla Real_Kurd un paylasim yaptigi bi alana gelipde Senin gibileri ciktigi yere sokucaz vs gibi laflar eden arkadaslara lafim biraz okuyun bilgilenin at gozluguyle dolanipda kafanizi duvarlara vurmayin

40 Millete bir gozle bakin  Cok bisi kaybetmezsiniz hatta cok sey kazanirsiniz

anliyana lafim ...

Zip Zip KAnguru ████»Kangurulara Ozgurluk!!!! «████
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

Bu sanatçı ülkemizin en büyük saz ustası Arif Sağın bile "benden iyi saz çalar" dediği bir kişiliktir. Dünyada şu anda yaşayan ve ondan iyi saz çalan kişi görülmemiştir. Tam tarihini hatırlamadığım bir senede bir sahnede kürtçe ağıt (Xezalê idi ismi) okuduğu için yakalanmak istenmiş fakat kendisi avrupa ya kaçmıştır. Fakat hala Türkiye vatandaşıdır ve bu toprağın insanıdır.

Şarkı İsmi: Lo Mamo
    Sanatçı: Şiwan Perwer
    Download: http://rapidshare.de/files/7478152/siwan_lomamo.rar.html geldi be yaw kızma :D

Lo Mamo Şiwan Perwer'in en ses getiren parçalarından biridir. Bu mp3 te kürtçe, türkçe, arapça ve ingilizce kesitler bulunmakla birlikte MP3ün sonunda ezan sesini duyabilirsiniz. Kur-an'ı Kerim'den de bir ayet okumuştur Şiwan Perwer bu parçada. Dinlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. İki halkın kardeşliğini çok iyi anlatmıştır.

kendinize ayığ olunuz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aforizma
    aforizma's avatar
    Erkek
    eee hadiii ... bekleye bekleye yorulduum
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nukeshore
    nukeshore's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

BarettamazZ  konustuguna agzindan cikana dikkat et! formu kirletme anlayamadigim neden buna ses cikmadi hic? forum paylaşım alanıdır ve isteyen istedigini usulunce soyleyebilir, ama senin gibi seviyesiz usulsuz hele kufurle hi. soyleyemez!

icinde bolucu unsurlar olmadıktan sonra her yabancı muzik dinlenir, yeterki kulağı tırmalamasın, melodisi hoş olsun.

011011100111010101101011011001010111001101101000011011110111001001100101
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    Lütfen arkadaşlar sükünete çağırıyorum sizleri. Hawlayanlar hawlasın muhattab olmayın siz. Zaten bu ayrımcılığı yapan kişiliksiz kişililerin cezasını verecektir yöneticiler.

kendinize ayığ olunuz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kesikkafa
    kesikkafa's avatar
    Erkek

VERDİĞİ MESAJ HOŞUMA GİTTİ.KARDEŞLİK

PAYLAŞMAYA DEVAM....

BAZILARI RAHATSIZ OLUYOR AMA NEDENİNİ BİR TÜRLÜ KAVRAYAMADIM BURDA SÖVEREK HEM MÜZİĞE YAZIK EDİYORLAR HEMDE KENDİ KALİTELERİNİ DÜŞÜRÜYORLAR.

Sizce bu bir vedamıydı?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX1453
    ZyreX1453's avatar
    Erkek
     Diyecek bir şey bulamıyorum..Toplanmışsınız bir kaç kişi buraya ne yorum istiyorsunuz ne birşey sen buraya bu forumu nasıl açtıysan isteyen herkes buraya istediği yorumu yapar.Yorumlara saygı duymak için kişilerin yorum yapmamasını söylüyorsun..Sizde artık her kürde potansiyel terörist gibi bakılıyor düşüncesinden kurtulun..Söz söylemeye de gelmiyor şuraya bak yaa..

Beyaz adam bize sayısını hatırlayamadığım kadar çok söz verdi. Bunlardan sadece birini tuttu. Sonunda topraklarımızı elimizden alacağını söylemişti. Sadece bu sözünü yerine getirdi...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    yılların faşişisti olarak hatta bazılarına göre şamanist (Allah Korusun) bende bişeyler yazayım dedim kürtçeyi az çok bilirim doğuda kalmam nedeni ile ama sevmem yani müzikleri tarzım değil lakin bu topiği açan arkadaşı hiç tanımasamda severim onun arkadaş gurubunuda bu sebebten sadece ve sadece saygı duyuyorum sevenler indirir sevmeyenler indirmez nihayetinde terör unsuru birşey olamadıkca havadan nem kapmaya gerek yok bence yani uzun lafın kısası saygılar ... arkadaşlar

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
Toplam Hit: 12866 Toplam Mesaj: 66