Ev Alacaklar Konut Faiz Oranları Düşüyor / 0,98
-
Ziraat Bankası, bugün öncü bir adım daha atarak 11.05.2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 500 bin TL’ye kadar olan konut kredilerinde; 10 yıla kadar olan vadelerde indirime giderek faiz oranını aylık %0,98 olarak belirlemiştir." denildi.
yarından itibaren 0,98 olacakmış oran şu duruma bakılırsa kaçırmayın derim
DJ_Alper tarafından 10/May/18 12:25 tarihinde düzenlenmiştir -
Serkan bağışlarsan bitane olabilir :D
-
DJ_Alper bunu yazdı
Ziraat Bankası, bugün öncü bir adım daha atarak 11.05.2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 500 bin TL’ye kadar olan konut kredilerinde; 10 yıla kadar olan vadelerde indirime giderek faiz oranını aylık %0,98 olarak belirlemiştir." denildi.
Diğer bankalar arasında rekabet oluşturmaya çalışıyor. umarım yerler.
Ek olarak sıfır daire alımlarında kredi çıkıyor...
Yani gidip X mahallesinde ikinci el daire almak istersen, banka kredi vermiyor. ( normal şartlarda krediye uygun olan daire )
-
HoLyCat bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
Diğer bankalar arasında rekabet oluşturmaya çalışıyor. umarım yerler.
Ek olarak sıfır daire alımlarında kredi çıkıyor...
Yani gidip X mahallesinde ikinci el daire almak istersen, banka kredi vermiyor. ( normal şartlarda krediye uygun olan daire )
yok yemiyolar hocam 2 yıl önce yine bu orana düştü yemediler
1.07 den ödüyorum ben 80 e felan düşse kaçacam hemen başka bankaya
-
İyi oldu bu. İstanbul'da Avrupa yakasında veya Asya'da daire arıyorum bende. Yeni bina olursa iyi olur. Satan veya satan tanıdığı olan özelden yazarsa sevinirim.
-
Okadar çok konut varki bu faiz oranından stok erirmi kısmen erir fakar istikrar şart oda şuanda yok...
-
1.06 dan halkbanktan aralıkta kredi çekmistik. Bunla yapılandıra bilirmiyiz
-
^^D) @ErAkpDj
Çok acı, çok. Bunlar, iyi günlerimiz gibi geliyor. Aynen @Mustafa nın, Gündem güncel konusundaki yorumu ve Ekşi`den yapılan alıntıdaki durum gibi.
-
80m2 eve 300,000+100,000 faiz veren herkese ALLAH SABIR VERSİN .
-
1,15 'den bir ay önce çektik şans yok bizde :)
-
Ziratten çekilen mevcut ev kredisini yeni orana göre yapılandırabilir miyiz?