Ev Hayvanı
-
Muhabbet kuşum var,yaklaşık 12 yıldır benimle.Aramızda duygusal bi bağ gelişti,birbirimizin dilinden anlıyoruz..Hayvan kendini insan zannediyo olabilir :D İstediği şeyleri anlatmanın yollarını biliyo,en azından bana anlatabiliyo...Nazı bana geçtiğinden olsa gerek ilgilendiğimde acayip seviniyo,sevindiğini belli de ediyo kerata :D
-
Rot weiller'a bin o seni götürür istediğin yere.
Biggest hocam sende bunlardan herhengi biri var mı?
-
1. resim ya da bakacak yerin varsa sivas kangalı :)
-
einstein1926 bunu yazdı:
-----------------------------Rot weiller'a bin o seni götürür istediğin yere.
Biggest hocam sende bunlardan herhengi biri var mı?
-----------------------------
Hoca Keske alıcak ve besleyebilcek yerim olsa hiç düşünmem alırım bi tane Rott. -
ben alıcaktım arkadşaım husky'leri takmıştı kafaya dedim olm efsun al bi dene sen , dedim anne ben köpek alacam dedi 1 eve 1 köpek yeter 2. si lazım değil:D:D:D
-
efsun bunu yazdı:
ben alıcaktım arkadşaım husky'leri takmıştı kafaya dedim olm efsun al bi dene sen , dedim anne ben köpek alacam dedi 1 eve 1 köpek yeter 2. si lazım değil:D:D:D
Hoca..teyzem iyi koymuş lafı ..euhjehue :) -
Köpek kadar sadık başka bir hayvan da bunlardır işte. Tam evde beslemek için. Koy bi tünek salona altına da bi muşamba:D
-
kus al derim.muhabbet kusu.bir sene önce almıştım baya alıştı.balkona falan çıkıyoruz beraber :)
-
evt papaganda olabilir..hiç sevmem ama olsun alırsın ..isminide sadık koyarsın ohhh...
-
Huskyler çok tatlı ve gözleri de renkli :)
Toplam Hit: 13461 Toplam Mesaj: 51