folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Evcil Hayvanınıza Yaptığınız İşkenceler :D

Evcil Hayvanınıza Yaptığınız İşkenceler :D

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lucas
    lucas's avatar
    Erkek
    benim de bi kuşum vard.kuş çok feba kaşınıyodu bende şunu bi yıkayayım dedim:Dzorla yıkadım neyse kuşu kurulucaktım havlu almaya gidiyodum kuş birden azimle uçtu ve suyun ağırlığına fazla dayanamayıp yanan sobaya kafayı küt etti:Döbür gün eve geldiğimde kuş elimde can verdi::(((kuş kaybetmek insanı çok üzer o da aileden biri gibi sayılır..adı üstünde muhabbet kuşu...

Ekonomisi zayıf bir ulus, yoksulluktan ve düşkünlükten kurtulamaz; güçlü bir uygarlığa, kalkınma ve mutluluğa kavuşamaz; toplumsal ve siyasal yıkımlardan kaçamaz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    Benimde küçükken alican die bi japon balığım vardı. Kız arkadaşımla elime alıp sewmek istedim. ( Ortam romantikleşsin die :))) ) sonra pamuğa koyup sewdim suya bi attıp bi baktım ölmüş :)))
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ixn5r
    ixn5r's avatar
    Erkek
    bi tane güvercinim vardı hiç yem yemiyordu a.q ... bakıyordum milletin güvercinleri erol taş gibi yem yiyor benimkisi yemiyor .. en son bi çare buldum ağzını açıp içine yem koyacaktım ve yaptım baktım işe yarıyor sonra biraz daha biraz daha yem en son avcumu doldurdum ve boğazından aşağıya ittim bıraktım baktım uçmayı boşver yürüyemiyor bilem bi kaç kez öksürdü sonra sağa sola çarptı ve öldü :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Leblebi
    Leblebi's avatar
    Erkek
    Başın Sağ Olsun...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ixn5r
    ixn5r's avatar
    Erkek
    Dostlar sağolsun kardeş :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    hayvan değilde bi hırsıza işkence etmişti bizim köpek :D geçen yıl gece 2:30 bahçeye hırsız dalmıştı ve bizim punisher parçalamıştı adamın ayağını :D şimdi ne haldedir bilmiyorum :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CLK-J35
    CLK-J35's avatar
    Erkek
    Ben hiç hayvanıma zalim hareketler yapmadım...
    Ama geçenlerde bir konu açılmıştı taklacı güvercinin götüne acı biber sürünce sürekli takla atıyor diye buı manyak olmuştu zuhahah bazen aklıma gelıyorda acayıp guluyyorum zuhahah :)

CeLeKatireJeotuzbeş
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    J0C
    J0C's avatar
    Erkek
    Oda hırsızlık yapmasaydı (:

Kah Çıkarım Gökyüzüne Seyrederim Alemi, Kah İnerim Yeryüzüne Alem Seyder Beni
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BadMad
    BadMad's avatar
    Erkek

Sigara İlk Basladıgım Zamanlarda Bi Arkadas Puro Getirmişti Küba Purosun Nese Yolda İlerliyoruz Puroyu Sömüre Sömüre Atesi Yaklasık 4 Cm Fln Olmustu Çöpün Üstünde Bi Kedi Gördüm Kedinin Kurugundan Tutup Götüne Puronun Atesini Bastım Kedi Miyavlaya Miyavlaya Bi Acayip Olmustu Aradan On Dakika Gecti Kediyi Bıraktım Merhamet Ettim Kedi 2 DAkika Sora Yere Yıkıldı Sora Öldü Bi Taraftan Ölüsünü Bi Taraftan Kolamaı Ve Puromu İçtim

Yasasın Kötülük Muhahahaha

To Be Or Not To Be
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vutkubay
    vutkubay's avatar
    Erkek
    Hala yasayan 2 adet piranam var..Bunlar zamanında acaip süt balıklardı ota boka tırsarlardı..Bende iskence sayılmaz ama vahsilessinler die 12 gun yem atmamıstım...hayvanlar birbirlerinin kuyrugunu yuzgecini yemislerdi :DDDD Bu arada alacaksanız balık olarak gein japonu maponu pirana alın...6 ay suyunu denistirmedim su yosundan yemyesil oldu ama balıklar halan yasıorlar...mesala tatile gidin 2 hafta yem atmayın balıklar hala yasıorlar :ppp -

Gece 12 den sonra, tüm içkiler şaraptır.
Toplam Hit: 14912 Toplam Mesaj: 58