folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Evcil Hayvanınıza Yaptığınız İşkenceler :D

Evcil Hayvanınıza Yaptığınız İşkenceler :D

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BadMad
    BadMad's avatar
    Erkek

Sigara İlk Basladıgım Zamanlarda Bi Arkadas Puro Getirmişti Küba Purosun Nese Yolda İlerliyoruz Puroyu Sömüre Sömüre Atesi Yaklasık 4 Cm Fln Olmustu Çöpün Üstünde Bi Kedi Gördüm Kedinin Kurugundan Tutup Götüne Puronun Atesini Bastım Kedi Miyavlaya Miyavlaya Bi Acayip Olmustu Aradan On Dakika Gecti Kediyi Bıraktım Merhamet Ettim Kedi 2 DAkika Sora Yere Yıkıldı Sora Öldü Bi Taraftan Ölüsünü Bi Taraftan Kolamaı Ve Puromu İçtim

Yasasın Kötülük Muhahahaha

5 Yasında Faln İlk Piskopatlıklarım Ortaya Cıktı O Zamanlar Köyde Dügün Vardı Teyzem gilin Evinde Kalıyorum Gündüzleri Tavuk Hindi Bogarak Öldürmek Geceleri İse Yarasa Ve Köpeklierin Üstüne Kaynar Su Dökmekle Geciyordu Nese Bi Gün Hiç Kimse Yok Köyde Tek Basıımayım Bizimkiler Harmanı Kaldrmıs Tavuklar Ve Hindiler Bugday Yiyor Die.Kümesi Torpil Yagmuranı Tutmustum Aradan Bi Saat GEçti Bzimkiler Geldi Bi Baktılar Ne Tavuklar Nede Hindiler Var Tabii Benden Bilmesinler Die Hemen Yatıyormus Gibi Yaptım Babam Bi Geldi Götümün TAm Oratsınıa Bir Tekme Koydu Nerden GEldiimi Sasırdım Sora Bide Eniştem Azarladı 2 Gün Vukuatsız GEcirdim Tabii Bu İki Gün İçinde İnek Ve Koyunların Götüne Soktuum Çomakları Saymıyorum

To Be Or Not To Be
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bokee
    Bokee's avatar
    Erkek
    ben sadece yanlışlıkla yaptım işkence yapmadım bir kaplumbağam vardı 4-5 yaşlarındayken ama su kaplumbağası deil kara kaplumbağası adınıda cemil koymuştum ben bunu yüzsün diye küveti doldurdum üstünede bolca tuz koydum deniz gibi olsun diye kablumbğayı attım küvete dedim yüzer 1 saat sonra gittim baktım kaplumbağam ölmüş :'(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    balıklara patlıyasıya kadar yem verirdik, öldükten sonra otopsi yapardık :) içinde bidolu suyla karışmış yem çıkıyodu :D
    tüftüfün ucuna iğne takıp kedilerin g*tüne fırlatıyoduk :)
    evde elimize geçen karınca, örümcek vb. bulduğumuz kabın içine koyup yetiştirirdik :) içerdeyken ekmek kırıntısı filan atıyodukda hepsi 1 günden fazla yaşamadı, ya havasızlıktan öldüler, yada öldü numarası yapıp kapağı açıp biyere dökünca kaçtılar :@
    hamamböcüklerinin üstüne kolanya yada tiner döküp yakınca uçarak yada koşarak kaçmaya çalışıyo, çok güel bir görüntü oluyo, ateş böcüü gibi :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uchak
    uchak's avatar
    Erkek
    binaya hayat koruma yapmıştık denemek için nefes alan herhangi bi canlıya ihtiyacımız vardı be salak sivas kangalı ne gezersin ortada hayvan iki senedir binanın yanına yaklaşmıyo :D
    ben dedim ama 380 volt çok gelir die.

HEPİMİZ ÖLÜCEZ!!! http://www.pardus.org.tr
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaCiNGeR
    RaCiNGeR's avatar
    Erkek
    cam kavanozumda iki kucuk biri capon biri cöp iki tane baliğim wardi.bi gün bunlara cok yem verdim sırf merakımdan.sonra baktım ikiside suyun yuzünde sişmiş bi sekilde dönüolardı:D:D arkadaki arsaya gömdüm..:D

dostum , orduya katılma kararı aldım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    balık eğer evcil hayvansa bende akvaryumdaki balıgıma yapmıştım : )

peder bey bi gün balık almış gelmiş akvaryumla beraber 5 / 10 tane balık var.. evde canım sıkılıyp duruyordu..

kolanyağı ile oynuyodum ewde canım sıkıldı baktım balıklar var : )

bi şişe kolanyağını başalttım içine.. sonra ta sabah bi baktım bütün balıklar suyun üstüne çıkmış :D

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    benimde bi zmanalar akvaryumum vardı ne güzel günlerdi peah astronot piranalar neler wardı astronot çok vahşiydi burdanda herkese o balıgı tavsiye diorum canlı yem atın anında hayvan gibi büyüyo ayrıca ciklet alabilirsiniz yanına onları yiyerekte büyüyo :D her neyse bu astront öyle aç bi balıktıki akvaryumdaki ufak balıkları götürürdü kıymaların hepsini bu yerdi piranalara bırakmazdı benimde en büyük zevkim yemi akvaryumun üstünde tutmaktı bu manyak her gördügünde atlardı yeme sonra küt yere çakılırdı akvaryumda yüksekti :D arada yemi kaptıgıda oluodu :D ne günlerdi bea

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    sizi caniler ne o kedinin g**üne puro sokma öldürme Tövbe Tövbee..
    neyse bende 4-5 yaşlarındayken akvaryum vardı ewde birsürü züper balık ben tam hatırlamıyorum bu yaptıımı ama ewde şu cifler varya eskiden reklama cifadamları çıkardı ondan alıp bidolu dökMÜŞüm bi dolu balık heepsi gitMİŞ....
    bakın miş li geçmiş zaman :)
    neyse kardeşim doğduktan sonra ( astımı çıkmıştı :"( ) akvaryumu iptal ettirdiler Allah kimseye göstermesin neredeyse herşey balıklar falan dahil zarar veriyordu ona..>neyse sıkı bi tedaviden sonra Çok Şükür şimdi bayaa iyi.Bi tawşan vardı çok sewiodum yavruyken aldıydık kardeşim iyleştikden sonra büyüyünce MaşaAllah 2,5 L. kola şişesini dolduracak kadar işemeye başladı :)
    Gece koyduğumuz kafesten çıkıp hertarafa karabiber tanesi misali *ıçıyodu...
    Sonra birisine verdik onlar besledi bahçeleri vardı falan sora naptılar bilmiyom..
    Bide şimdi tekrar akvaryumumuz var.
    Aslında akvaryumum desem daha doğru olur bana hediye oldu :)

...said addicted.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek
    bizde arkadaslarla bir kurbağaya şırıngaylasu bastık kurbağa şişti poşetin içine koyduk duvara vurunca patlıyodu :D :D :D
    bi keresindede yan taraftaki araziden yakaladıgımız kertenkeleleri bi şişenin içine koyardık sonra içine torpil koyar şişeyi fırlatırdık....::D:D:D

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek
    böle 1 konuda z-chandan bekLenirdi :D

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
Toplam Hit: 15672 Toplam Mesaj: 58