Evcil Hayvanınıza Yaptığınız İşkenceler :D
-
Koptum okurken.. :D Ne cani adamlarsınız siz.. Benim en fazla yaptığım büyütecin altına karınca koyup üstünde kesim, biçim işleri denemekti...
-
uchak : ben dedim ama 380 volt çok gelir die.
:)) koptum buna abi yaa :) -
Bi keresinde ankaraya gidiorduk. tam böle sabahın erken saatleri yola birden köpek fırladı. yolun solundaydım frene felan basdım vurmamak için ama nafile az ilerde durdum ve köpek yere yığılmış bağırıyodu onun o bağırması hala kulaklarımda. yanımda astsubay arkadas avrdı beylik silahı ile vurduk köpeği fazla acı çekmesin die. şimdilerde bi köpek gördümde o hayvanın bağırması hala aklımda
-
ya ben kedilere çok kötülükler yaptım ufakken..daha 12-13 yaşlarında...yanımda caniler canisi kuzenim vardı..o başlattı zaten..yavru bi kedi buldu getirdi...gözlerine şiş soktu ve gömdük..bi süre sonra nasıl oldu anlamadım kedi çıktı..tabi kör..ciyakliyor..baktık olmuoyr biz de öldürdük öyle gömdük...feciydi ya...
-
ben muhabbet kuşumuz vardı eskiden onu 2 elimle iyice sarıp ellerimin arasına da ağzımı dayayp sıcak hava üflüyordum hayvanın kafasına :D
ha bir de hayal meyal hatırlıyorum yukarıdaki kuştan çok önce ben daha 3-4 yaşlarındayken bir kuşumuz vardı bu kuş uçarken uçarken odada yorulmuş kanepeye konmuş ben de elimdeki oklavayla geçirmişim kuşa bir tane ... ölmüş tabi :D
-
Bende 5-6 yaşlarındayken alışkanlık hep pencerenin önünde oturur dışarıyı seyrederdim..
Birgün bi baktım arının birisi sabit köşede duruyor..
Ölmüş mü lan bu dedim parmağımı bi bastım ölmemişti ve elimi soktu :)
Ama artık öLdü! :D
-
japon balıklarım wardı içine bikac damla hipo döktüm hepsi, geberdi.
kardeşim benden daha beter . ozaman ben 6-7 kardeşimde 3-4 yasında 9. katta oturuyoruz. civcivlerimiz war boyle beslioz balkonda falan. kardeşim uçsunlar die hepsini balkondan aşşagıya atmış:D yazık hepsi dumduz olmuş. kapıcıda kürekle alıp çöpe atmış.
-
ixn5r bunu yazdı:
----------------------------- bi tane güvercinim vardı hiç yem yemiyordu a.q ... bakıyordum milletin güvercinleri erol taş gibi yem yiyor benimkisi yemiyor .. en son bi çare buldum ağzını açıp içine yem koyacaktım ve yaptım baktım işe yarıyor sonra biraz daha biraz daha yem en son avcumu doldurdum ve boğazından aşağıya ittim bıraktım baktım uçmayı boşver yürüyemiyor bilem bi kaç kez öksürdü sonra sağa sola çarptı ve öldü :D -----------------------------hocam iyi güldürdün beni,hay Allah razı olsun "milletin güvercinleri erol taş gibi yem yiyor" puahahahahahaha
-
çok büyük marifet ya bide konu açılıyor...
-
yavru bi güvercinim vardı, hastalanmıştı baktım can çekişiyo kafasını kopardım iki elimle..