folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Evcil Hayvanınıza Yaptığınız İşkenceler :D

Evcil Hayvanınıza Yaptığınız İşkenceler :D

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    in-faz
    in-faz's avatar
    Erkek
    Koptum okurken.. :D Ne cani adamlarsınız siz.. Benim en fazla yaptığım büyütecin altına karınca koyup üstünde kesim, biçim işleri denemekti...

Adım in-faz, anlayana sinek saz, anlamayan kaz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek
    uchak : ben dedim ama 380 volt çok gelir die.
    :)) koptum buna abi yaa :)

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WiTaMiN
    WiTaMiN's avatar
    Erkek
    Bi keresinde ankaraya gidiorduk. tam böle sabahın erken saatleri yola birden köpek fırladı. yolun solundaydım frene felan basdım vurmamak için ama nafile az ilerde durdum ve köpek yere yığılmış bağırıyodu onun o bağırması hala kulaklarımda. yanımda astsubay arkadas avrdı beylik silahı ile vurduk köpeği fazla acı çekmesin die. şimdilerde bi köpek gördümde o hayvanın bağırması hala aklımda
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    haroldshipman
    haroldshipman's avatar
    Erkek
    ya ben kedilere çok kötülükler yaptım ufakken..daha 12-13 yaşlarında...yanımda caniler canisi kuzenim vardı..o başlattı zaten..yavru bi kedi buldu getirdi...gözlerine şiş soktu ve gömdük..bi süre sonra nasıl oldu anlamadım kedi çıktı..tabi kör..ciyakliyor..baktık olmuoyr biz de öldürdük öyle gömdük...feciydi ya...

iNSANOĞLU O KADAR ACI ÇEKER Kİ TÜM HAYVANLAR ARASINDA YALNIZ O GÜLMEYİ İCAT ETMEK ZORUNDA KALMIŞTIR...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

ben muhabbet kuşumuz vardı eskiden onu 2 elimle iyice sarıp ellerimin arasına da ağzımı dayayp sıcak hava üflüyordum hayvanın kafasına :D

ha bir de hayal meyal hatırlıyorum yukarıdaki kuştan çok önce ben daha 3-4 yaşlarındayken bir kuşumuz vardı bu kuş uçarken uçarken odada yorulmuş kanepeye konmuş ben de elimdeki oklavayla geçirmişim kuşa bir tane ... ölmüş tabi :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek

Bende 5-6 yaşlarındayken alışkanlık hep pencerenin önünde oturur dışarıyı seyrederdim..

Birgün bi baktım arının birisi sabit köşede duruyor..

Ölmüş mü lan bu dedim parmağımı bi bastım ölmemişti ve elimi soktu :)

Ama artık öLdü! :D

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek

japon balıklarım wardı içine bikac damla hipo döktüm hepsi, geberdi.

kardeşim benden daha beter . ozaman ben 6-7 kardeşimde 3-4 yasında 9. katta oturuyoruz. civcivlerimiz war boyle beslioz balkonda falan. kardeşim uçsunlar die hepsini balkondan aşşagıya atmış:D yazık hepsi dumduz olmuş. kapıcıda kürekle alıp çöpe atmış.

çocuktum,büyüdüm
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

ixn5r bunu yazdı:
    ----------------------------- bi tane güvercinim vardı hiç yem yemiyordu a.q ... bakıyordum milletin güvercinleri erol taş gibi yem yiyor benimkisi yemiyor .. en son bi çare buldum ağzını açıp içine yem koyacaktım ve yaptım baktım işe yarıyor sonra biraz daha biraz daha yem en son avcumu doldurdum ve boğazından aşağıya ittim bıraktım baktım uçmayı boşver yürüyemiyor bilem bi kaç kez öksürdü sonra sağa sola çarptı ve öldü :D -----------------------------

hocam iyi güldürdün beni,hay Allah razı olsun "milletin güvercinleri erol taş gibi yem yiyor" puahahahahahaha

Çekil,Önümden Çekil...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    çok büyük marifet ya bide konu açılıyor...

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karsinojen
    karsinojen's avatar
    Erkek
    yavru bi güvercinim vardı, hastalanmıştı baktım can çekişiyo kafasını kopardım iki elimle..

www.karsinojen.tr.cx
Toplam Hit: 15665 Toplam Mesaj: 58